(2) Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 56 083
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Оф, не мога...Гледам последния епизод- Пембето съблазнява Апо, а той отива да и носи одеало. За какво двама души продължават да са в едно легло при такива отношения? Виждам и отмъщение към актрисата, която играеше Алев и напусна сериала за "по-добро" предложение в друг сериал, който се провали с 4 епизода. Много изтъркан номер с тази нова Ишил- как са я търсили да прилича на Алев. Явно ще завърти и тя главата на Апо. Това с Нурсема и как се доверява на Фираз е смешно. Нелепо. Мери и каза , ме Фираз е влюбен в нея... Малко ми се струват в творческа немощ. Явно ще разобличават развратния служител във фирмата. Асуде пое някъде в "свободни води". А можеха да  направят интересна история с Мери, да покажат Асуде като градивен тип, а не като поредната отмъстителка? Изобщо нищо особено. Шаблон след шаблона- време да минава...

# 676
Аз пак ще мрънкам. Ама каква е сега тази секси мадама,"новата Алев " ли?
Напълно излишен образ. Имам чувството, че мен ако ме сложат сценарист ще се справя в пъти по-добре 🙂
Аз ви казаха ,че Асуде ще си отмъщава.
За какво точно, не ми е ясно. Като единствената виновница там е Гьоркем.
Но Асуде си се сдържи по типичния начин на човек, който си отмъщава. Какво има да се доказва тя? Бизнес дама, с много пари, бизнеси колкото искаш. За какво й е цялата тази игра с Юналови?
Нурсема хем ми е една много уж смотана, но когато иска своето става напориста. Как хем гледа супер невинно, хем срещи се опитва да си урежда.
Това ми прави силно впечатление у нея.
Двете нови актриси(приятелката на ресторантьора и Ашъл) са много красиви жени, наистина много. Обаче напълно излишни сюжетни линии и образи.
Не знам какво целят с това.
В сериала си има достатъчно герои и нишки, които да се развиват.
Пембата беше много смешна е леглото с Апо дето се умилкваше като котка, ама така и не я огря.
Бива ли подобна излагация?
Тия нямат никакво самоуважение.
И той за бой и тя.

Последна редакция: нд, 19 яну 2025, 21:38 от Caroline_Bingley

# 677
Аз също не съм "очарована" от последната серия - доста скучновата, доста пълнеж - Доа и Фатих, толкова целувки не съм виждала в турски сериал, песни за фон, прегръдки между Омер и Кив, празни разговори, Нилай.... Свежи моменти ми бяха Леман и Кайхан, особено Леман с маската,  Пембето като съблазнителка, ризата на Мустафа. Ишил.... не знам какво да очаквам, освен нещо като сближаване на "работните" позиции между Апо и нея, т.е. за да бъде печеливш хотелиерския бизнес, не трябва да има такива ограничения. Дано да няма любов. За Асуде - не знам накъде ще поемат сценаристите. А Нурсема - влюбена и с поведение на ученичка, забавно е донякъде. Фираз, като игра на актьора, ми харесва, а и като образ, дава надежда, че човек може да се промени, без да съм много уверена в това.

# 678
Асуде за сега не прави нищо откачено, действа точно като бизнес дама! Мислите ли, че тези мъже свикнали да слушат само мъжете, ще я вземат на сериозно! Не! Няма! И тя гледа да си проправи път... чрез подкупване на хората. Не е ясно дали ще отмъщава 🙃

# 679
Въпроса е кой евентуално ще подкупи Асунде? От всички мъже там може най-много Метехан, но едва ли. Виж Фатих и Мустафа не се знае там как ще са нещата. Колкото и да и се иска едва ли ще и се получат нещата.

# 680
Глупости, как Метахан ще подкупи?
Той никога няма да предаде родата.
Не виждам особена амбиция в него. Него си го устройва това положение в компанията.
Няма как да стане.
Асудето се проявява като върла феминистка.
Не й разбирам мотивите, освен да се доказва в света на мъжете, което тя смятам отдавна е направила.
Като цяло прави впечатление, че сюжета не следва никаква логика. Става там нещо, но защо не е ясно. Няма никаква последователност, свързаност. Почва се една линия, свършва нелогично. Някой си тръгне, дойде друг. Яд ме е просто.
Не виждам смисъл да продължават с още серии. То няма какво вече да се случва. Само че го разводнят. Знаем, че това се случва с много добри сериали. Не ми се иска и този да го сполети такава съдба. Ама нейсе🙂

# 681
Глупости, как Метахан ще подкупи?
Той никога няма да предаде родата.
Не виждам особена амбиция в него. Него си го устройва това положение в компанията.
Няма как да стане.
Асудето се проявява като върла феминистка.
Не й разбирам мотивите, освен да се доказва в света на мъжете, което тя смятам отдавна е направила.
Като цяло прави впечатление, че сюжета не следва никаква логика. Става там нещо, но защо не е ясно. Няма никаква последователност, свързаност. Почва се една линия, свършва нелогично. Някой си тръгне, дойде друг. Яд ме е просто.
Не виждам смисъл да продължават с още серии. То няма какво вече да се случва. Само че го разводнят. Знаем, че това се случва с много добри сериали. Не ми се иска и този да го сполети такава съдба. Ама нейсе🙂
Цялата поява на Асуде до мъжа на болната жена е мистериозно. И какво разбирателство цареше с мъжа и? Мисля, че не слуайно върнаха бащата на Метихан във фирмата- той ще ги спасява май този път. А обект за подкуп е онзи двуличен тип, който преследваше Кавълджъм за кафемашината и ходи по баровете да сваля мацки. Той е член на директорския съвет и макар и с един глас може да обърне нещата. Но обективно тази линия не ми е интересна. Излиза, че са толкова закостенели, че за дасе промени нещо трябвада им направят преврат. Моментите на "сблъсък" на Апо с "модерната" Ишил са смехотворни. Те си имат концепция и тя се следва, а не се променя от момиче от Нидерландия...Слаба работа...

# 682
Кайхан не е баща на Метехан ако него имаш предвид. А доведен баща. И не са го върнали по никаква друга причина, освен от жал към него и за да има работа.
Той може и да направи някоя беля с Асудето. Подкупен е и е способен.
Халюк засега ми се струва безобиден.
Въпреки всичко, той ми се вижда верен на фамилия Юнал.
Историята с нововъведенията в хотелиерския бизнес и Ишил е съчинена отнемай къде.
Слаба работа наистина.
Кайхан обаче или ще се съюзи с Адуде или ще йнораеи сечено😀
И на двете е способен и ще берат ядове фамилията.
За съжаление вече не виждам какво ще ми стане интересно. Освен може би Нурсема и любовния триъгълник там.
То друго не остана. Всичко вече върви към финал.
Не разбирам защо го раздухват. Видяха, че вкарването на нови физиномии не работи.
Макар рейтингите да са все така на високи.
Единсвеният забавен момент вчера ми беше танцът на Севтаб във фирмата пред мустакатия🤣🤣🤣.
Ей тази актриса може да изиграе всичко. Признала съм я.

# 683
Ох, Кайхан няма право на глас, бъркате се нещо 😃 А онзи посрещач не се сещам да присъства на събиранията на борда.

# 684
  • Пловдив
Аз много харесвам героинята Сонмез. Напомня баба ми, с нейното достолепие, спокойствие, благост, мъдрост. Много добре и се получава на актрисата. Доа и Фатих, то е ясно, че никога не са преставали да се обичат. С много обрати, в тази ранна възраст, не можаха да се справят, но сега изглеждат добре. Относно Кавълджъм, отгледала е и е възпитала сама две дъщери, които са поели по своя път, защо да няма прово на личен живот. Но, слаб сюжет и слаб сезон. Безинтересно поднесено. Онези тримцата, в триъгълника, хич не им се получава. Умут и Нурсема наистина приличаха на влюбени.....

# 685
Ох, Кайхан няма право на глас, бъркате се нещо 😃 А онзи посрещач не се сещам да присъства на събиранията на борда.
Кайхан не го показаха досега като подлец. Вторият баща е също баща... И се вижда, че си живее спокойна със съпругата си. Доа се отнася нормално към него, както и семейството на Кавърджъм. Сметкаджия, използвач, но не е мръсник. Докато любителят на нощен живот, т.нар. "посрещач" участва в борда и има потенциал да ги извози за пари.
За Доа и Фатих- какво значи "обичат се"? Доа трябва да бяга от този със 100 км в час. Забравяте, че спеше даже с онази певичка, освен с лудата си съпруга. Този тип няма спирачки в реалния живот. Нищо добро не очаквам от него. Пълен льольо- въртя, сука, пак закара жена си и детето в конака.
Вероятно съм от малкото, които не харесват връзката на Омер и Кавълджъм. Кавълджъм не се издържа не по-малко от Пембе. Тя няма спирка просто- всички професии владее... За Омер трябва съвсем друг тип жена- спокойна и предана... Но това си е мое мнение...

# 686
Аз си мисля че накрая Нурсема и Фираз ще са двойка. Човека влюбен в нея. Изглеждат хубава двойка.
Доа и Фатих така и не ги харесах като двойка. Предимно той, но какво да се прави. Поне да бъде добър баща на Джемрето.

# 687
Наистина и аз се втрещих от избора и действията на Нурсема, наистина да я женят и да се свършва! Муха да види и го харесва, не е на 18 все пак 🙄 Браво на Пембе за развикването, имама ясно каза, че ни иска нищо с нея, тя пак напъва... ами търси си го и това е!

# 688
Халюк е обикновен служител, в изпълнителната администрация да речем.
В нищо не участва. И няма думата.
На съветите той само присъства за да е запознат. Не мисля, че участва в борда.
За да участва там трябва да има акции.
Вероятно да е само член на управителния съвет, ама едва ли. По-скоро е там като служител. Може да има глас. Не знам. Но само толкова.
И за цвят са го турили да присъства на съвещанията, за да се възмущава на еманципираните жени и да гледа втрещено.
Кайхан също няма думата.
Той най-много да врътне някоя далавера, от която пак няма да изкяри нищо.
Да, баща е, но доведен баща.
Аз малко се обърках, за кого се говори, защото леко неясно беше написано.
Нурсема се държи много неадекватно.
Хем "ощипана госпожица", хем настъпателна.

# 689
Нека да излезе и втория фрагман за потвърждение, но ми се стори, че Нурсема май прави опит за самоубийство... Поне така ми изглежда в онзи момент, където си казва "де да се бях родила момче" и гледа много отчаяно, вероятно след сблъсъка с Пембето. Силно се надявам да греша.
Асуде също не е очарована от идеята за сина ѝ с Нурсема, и от нейна гледна точка си е права - 2 развода, по-голяма от него. Аз обаче тайничко се надявам да се съберат с Фираз!

Общи условия

Активация на акаунт