СБР Несебър ул .Хан Крум

• 1 284
  • 7
  •   1
Отговори
  • столицата
Здравейте, някой дали и бил там скоро  и ако може да сподели впечатления.

# 1
СБР какво е?

# 2
  • столицата
Специализирани болници за рехабилитация

# 3
Има група във ФБ, може да питаш там.
https://www.facebook.com/groups/538905574182208

# 4
Знам, че е много близо до плажа. Храненето е организирано в едно заведение на близо (заведение е силно казано, по-скоро павилион). Отвътре не знам как е, но мисля, че са по 3-4 в стая и не е особено добре битово. Не говоря от личен опит.

# 5
Здравейте,бих искала да се включа в темата и  да добавя моето впечатление от 1во отделение СБР Несебър на ул.Хан Крум.Жената която е на рецепцията е под всякаква критика,отнася се с хората все едно са някакви животни.Заплаща се паркинг от 91 лв за 7 дни.Храната,въпреки че не съм притенциозна е по зле от болничните заведения.А относно приема от д-р Божкова и най-вече нейната помощничка  съм потресена от отношението им.Единствените хора от персонала за които мога да кажа че са изключително мили и любезни са жените които почистват стаите и тези които правят самите рехабилитации.На кратко не препоръчвам.Ние бяхме по здравна каса,парите не са малко,по 450 лв на човек и да получаваш такова отношение не мисля че е редно.

# 6
  • столицата
Интересно къде им е паркингът? Там имаше зона и междублоково пространство, което също май е с места, платени в общината.
Д-р Божкова само търси как да получи някой лев отгоре - снимката не била добре разчетена от рентгенолога, направлението не било попълнено правилно от физиотерапевта /който ползвам от години и не само аз/. Но срещу 30лв  "нашата лекарка, с която работим" , забравих името, щяла да оформи правилно направлението от физиотерапевт. При нашия прием научих поне за 4 човека, които прекара по тази схема. Естествено без платежен документ, на ръка.

# 7
Храната е под всякаква критика, все едно сме свине. Малко като количество, еднообразна, евтина като избор на продукти. Редуват се две диети на закуска, през ден половин чиния варени макарони или две резенчета колбас, парче сиренце, малко пакетче с  имитиращ масло продукт за мазане, конфитюрче в пластмасова опаковка и чай. На обяд или вечеря маломерни порции от нещо готвено и посред лято ти дават зелева салата вместо традиционните за сезона домати и краставици, а сезона на зелевата салата е от октомври до март. За десерт или малък портокал или ябълка/нектарина. А цените са като за ол инклузив и се предполага че след като сме по клинична пътека в държавен санаториум, то държавата е покрила част от сумата. Реално за тия пари човек може да си изкара едно нормално море, но при мене повечето пари ще ми ги върне застрахователя защото имам допълнително застраховане от фирмата, а и дават болничен и след него си пускам и продължение от ЛКК и почивам почти месец, иначе никога не бих отишъл защото за 7 дни сам в двойна стая плащам 490 плюс половината за другото легло от 245 лева или общо 735 лева, а стаи в Несебър може да се намерят на цени между 20 и 40 лева, или за 7 дни между 150 до 200 лева и с другите пари да ядеш каквото ти е кеф.

Общи условия

Активация на акаунт