Деветокласници 2024/2025

• 54 834
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • ВАРНА
рони, 🤣🤣🤣
От вчера ме стрелят с информация за новата учебна година. Колкото и да не искам да знам, няма къде да бягам. По-важно ми е, че след малко детето отива да рисува по стените на Британика, честно.

# 661
Оказа се, че нашата дъщеря ще бъде с нов класен. Досегашната поема подготовката на бъдещите абитуриенти за ДЗИ по БЕЛ и няма да има време за административната дейност като класен ръководител.

# 662
Взе си учебниците сутринта и се оказа, че са им дали и тези по езиците заедно с учебните тетрадки - опасявах се, че ще ги купуваме отделно. Много приятна изненада.

# 663
При нас учебниците ще се раздават утре, ние за щастие сме на почивка, та чак на 16 ще си ги получи😄.

# 664
При нас другата седмица ще си получат учебниците, определили са ден и час за класа и трябва да минат да си ги вземат, та ще видим кое ще е платено и кое безплатно. Ще имат нова класна, старата си остава в 8. клас. По неофициална информация новата ни класна ще е пак по основния език, което е добре, но се носят слухове, че е миличка, да видим ще се справи ли с дисциплината в  класа, че си имаше няколко зрънца. Ама пък може да са пораснали през лятото  и да няма нужда от стягане Simple Smile.

# 665
Къде гледате за учебниците ,в школо ли?
Аз нямам интерес още.

# 666
Искренно се надвам, изобщо да не знам какви учебници има Simple Smile
Достатъчно е голям и отговорен да се опарвя сам. Дано и училището така мисли, че като слушам приятелки, които се възмущават как училището не ги информира, се чудя що за мъже възпитаваме.

А на мен лично, изоообщо не ми се почва учебната година. Пак ставане в 6, пак лудница докато излязат, пак някакви комбинации за кучето, пак драми кой е трябвало да простре и е забравил Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 15:06 от Hope for Two

# 667
  • София
И аз бих искала да знам от къде го знаете това за учебниците, както и за новата класна? Аз го питах моя не си ли пишат нещо в групата на класа, да се видят преди училище, той каза че не ....страшна работа това поколение Stuck Out Tongue Closed Eyes само TikTok ...почвам да се чудя не ги ли изгледа всичките вече LaughingLaughing

# 668
Моята девойка днес каза, че съобщения в тиймс нямат (накарах я да си пусне комп, че да минат ъпдейтите, че цяло лято не е пускан), Школо не е актуализирано за новата година, та и там съобщения няма...
И аз не съм получавала никакви съобщения от училището...
Ама то още цяла работна седмица има все пак. Нито аз, нито тя бързаме за нещо Wink

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 16:12 от peneva_a

# 669
  • ВАРНА
За два дни пристигна цялото уж важно инфо - класен, учители, смяна (първа Disappointed Relieved). Утре и учебниците ще акостират вкъщи. МГ тази година избиха рибата откъм ранна организация.
Детето си сложи в главата, че ученето ще е стабилно тази година. Детският лагер, който продължи 4 години (5 и 6 клас дистанционно, 7 клас ги пощадиха яко, 8 клас беше повече от лек), свърши.

# 670
При нас информацията е от старата класна, която се е свързала с отгорника на класа, а съответно от там по веригата е уведомен целия клас, имат си група в Инстаграм май. Знам само, че се договори с баща си в обедната му почивка да отскочи да я закара до гимназията, за да си вземе учебниците, че с нейните 38 кг не знам как щеше да довлече всичко по градския транспорт. Иначе от училището още нищо не се чува, даже още за 8. клас не са обявили нито списъци, нито родителска среща, а тяхната винаги е преди началото на учебната година. Смяната си я знаем, защото от миналата година училището вече е изцяло само първа смяна. Не е очарована, че трябва да става пак рано, почват в 07.30 и въпреки че и тази година ще си имат лично такси с нейни приятелки, все пак училището е на другия край на изключително добре разкопания ни град, та може и хеликоптери да се наложи да се ползват. Ама то и аз не съм очарована, че лудницата започва пак. Отиваме за няколко дни на последна почивка преди новата година и вече чакам с нетърпение следващата "ваканция", даже направих и резервация за 3-те дни, че да има какво да си чакам Simple Smile

# 671
  • Немция
Първи предучилищни трепети тук...Grinning

Моите ученици са пощадени с първа смяна в 8:20. Grinning И пак има кой да мрънка, че им било рано. Grin
Големият, тоест Наборът, този срок има един-единствен ранен час (7:30)- нулев час му казват, доволен е, че е само веднъж в седмицата.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 19:37 от Бибит

# 672
Нашите учебници ще ги влачим родителите, когато се явим на родителската среща. Добре че попитах, че да се подготвя психически за мъкнене на дисаги.

# 673
И аз бих искала да знам от къде го знаете това за учебниците, както и за новата класна? Аз го питах моя не си ли пишат нещо в групата на класа, да се видят преди училище, той каза че не ....страшна работа това поколение Stuck Out Tongue Closed Eyes само TikTok ...почвам да се чудя не ги ли изгледа всичките вече LaughingLaughing

Нас ни уведоми класната (за нейната смяна) във Вайбър родителската група.

# 674
При девойката са обявени на сайта на училището безплатните учебници, има и линк към такива, които може да се полват онлайн и кои учебни тетрадки трябва да закупим. Вероятно ще им ги раздават в първата учебна седмица, така предполагам.
Ние ще пътуваме от 6ти до 15сти,та ни е далече училището още 😂😂😂
 Иначе започват втора смяна, няма да има рязко преминаване от ставането по обед, към такова в 6 сутринта 👌

Общи условия

Активация на акаунт