Пазаруване от Китай - проследяване и превоз на поръчките - 9

• 3 191
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
  • Асеновград
На мен например антивирусната ми я блокира. Аз лично не бих рискувал.

# 31
Здравейте,
някой поръчвал ли е https://www.olympicsvipshop.com и с кои куриери идват поръчките?
С куриер "ПЕСВ"(Пий Една Студена Вода). Схвана ли?

# 32
# 33
Здравейте, може ли малко помощ относно проследяване на пратка от jolse направена на 25 август с този проследяващ номер: RK740801732KR

# 34
  • София
Здравейте,
някой поръчвал ли е https://www.olympicsvipshop.com и с кои куриери идват поръчките?

Развитието е следното.
Явно са измамници. Получих, че имам пратка в пощата. Отивам и ми дават едно малко пликче като едва ли е това което чаках (пъзел). От пощата казаха, че и други са получавали такива и вътре явно са празни или някакви клечки или парцал има. Не я взех защото трябваше и 4,50лв да платя.
Да ми е за урок. Обикновенно внимавам от къде поръчвам. Но като се яви този сайт като реклама в Инстаграм и в началото изглеждаше ок, но ......

# 35
Здравейте, може ли малко помощ относно проследяване на пратка от jolse направена на 25 август с този проследяващ номер: RK740801732KR
Върната е на изпращача и я е получил обратно на 05.09. Съдържа нещо, което е забранено да се транспортира по въздух.

# 36
Това означава ли, че няма да я получа 😳😳😳

# 37
Това означава ли, че няма да я получа 😳😳😳
С този проследяващ номер със сигурно няма да я получиш. Дали все пак ще я получиш, питай продавача.

# 38
Мерси, ЧревоУгодник
Сега се разрових в мейла и видях. че са ми дали друг тракинг номер.

# 39
Сори, пак съм аз.
Тракинга показва, че пратката е в пощата от 05.10
Може ли да ходя да си я искам или трябва да чакам смс от пощата?

# 40
Сори, пак съм аз.
Тракинга показва, че пратката е в пощата от 05.10
Може ли да ходя да си я искам или трябва да чакам смс от пощата?

Отивай.

# 41
Искам да попитам нещо пак относно поръчка от jolse.
Днес си взех прословутата поръчка от пощата. Платих ДДС, за което знаех, но......
вътре в кашона вместо 7 продукта, които бях поръчала има 7 еднакви продукта, който даже не е от списъка с поръчаните неща. Писах им мейл със снимки, нямам си идея как ще се развият нещата.
А така си ги качах нещата Sad
Някой с подобен казус?

# 42
Измамили са те. Схема е.
Така ще е, като поръчвате от непроверени сайтове. Сякаш надеждните са свършили...

# 43
  • софия
Откога Jolse е непроверен сайт?
Payla, прегледай си поръчката и изчакай отговор. Сайтът е сериозен, възможно е да е станала грешка. Можеш да попиташ за опит в темата за азиатската козметика - https://www.bg-mamma.com/?topic=1689441
Поръчвала съм от там и освен дългото чакане, друг проблем не съм имала.

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 17:05 от zvаnchе

# 44
От както в Trustpilot излиза без надписа " VERIFIED COMPANY"..

За мен лично не е.

Общи условия

Активация на акаунт