Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 334
  • 773
  •   1
Отговори
# 150
Me, Myself & I, разбира се, важно е качеството, което за съжаление може да се определи само след степен бластоцист и направен ПИД. Аз много се радвам за твоя успех и те чакам с прашец! 🥰🩷🩵
ПП допълних си горния коментар 🍀

# 151
Присъединявам се към мнението на Кактус ако си е ок ембриона ще си стане работата и на 5-ти и на 3-ти. Аз имам неуспешен трансфер на 2 бр. на ден 3. Понякога си мисля, че прекалено много се вглеждам в това, каво правя и не правя. Животът е силен и ако ембриончето е здраво ще си се закрепи, без значение дали съм качила 3 стъпала днеска или не съм качила.
Зайче леко 🤰 ти желая! Така, като някой напише, че не е имал симптоми и после успех, много ме обнадеждава. Аз кьораво симптомче нямам и предните два пъти нямах. И аз бих се тествала по-късно ако можех, но трябва да се върна на работа и хич не ми се иска да се товаря, без да знам дали е стнало.
Успех на всички чакащи от мен 🤞 🍀!

# 152
То и аз съм на 27-ми на работа.На мен ми е 4-ти трансфер,все на 5-дневни.Все добро качество,добра лигавица и после нещо се обърква.Какво бих могла да изследвам,за да установя имплантационните неуспехи?
Според Док,операцията и биопсиите са достатъчни

# 153
То и аз съм на 27-ми на работа.На мен ми е 4-ти трансфер,все на 5-дневни.Все добро качество,добра лигавица и после нещо се обърква.Какво бих могла да изследвам,за да установя имплантационните неуспехи?
Според Док,операцията и биопсиите са достатъчни
Отново диагностична хистероскопия, отново микробиологична и имунологична биопсия, като могат да се комбинират с хистерото. Ако са правени скоро, няма смисъл. Може да се пусне доплер за проверка на кръвотока в матката. Задължително правете ПИД преди трансфер.

# 154
Половин час ви чета 😆
Аз съм на клексан. Толкова четох за синините от фраксипарин, че не рискувах с него.  Вечер инжекция, а сутрин натаспин. Отделно на 3 седмици изследвания по образец от хематоложката. Хубавото е, че ме преглежда в Healee и не се налага често пътуване до София и чакане с часове за поредния преглед.
Аз още не мога да осъзная бременността.  Странно ми е. На 10-ти ден бях с 545 ЧХГ, явно рано се е случила имплантацията. Чакам си преглед на сърчицето на 26.02.
Не съм излизала в болнични, само за трансфера и за преглед при ендокринолог бях пуснала отпуска. Този път се оставих на съдбата. Аз също съм вярваща. Не точно в онази изписана в религиозните книги. Споделям вярата в Библия, Коран, но много повече будизмът ми е близък до възприятията. Въпреки това посещавам църква, щом душата ми копнее за това.
За мен важно е спокойствието. Онова в душата. Без значение какво се случва и каква е бурята, да останеш стабилен и уверен.
Намерете своето любимо хоби и се разсейвайте - аз започнах отново да рисувам и да чета. Отделно в работата не усещам работните дни.

# 155
Ембриолозите при нас отричат ПИД.
Август и септември правихме биопсии Хистероскопия никога не ми е правена.Питала съм за ембриолепило,за надраскване на лигавицата преди трансфер,но все ми казват,че няма нужда и нямало ефект от тях.Ако се реша на четвърти опит,може би ще е в друг град.

# 156
Лунатичка, ние сме с мъжки фактор, та не знам много неща. Но доктора ни каза да пуснем кариотип и за двамата и репродуктивен имунофенотип за мен. Излязоха ми завишени NK клети и съм на вливки Интерлипид.
Аничка, лека бременност те желая! Аз лично работя в такава среда, че е по-добре да съм болнични. Въпреки това за първи път си позволявам "лукса" да взема, дано да има смисъл. А за хобитата, че аз точно заради процедурата ги спрях мойте Joy, защото са свързани в физическо натоварване. Мъча си тука душата, правя мартеници, измислям рецепти, пека сладкиши Joy, ма не са това мойте неща. Абе намирам си какво да правя Satisfied

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 12:30 от The Black Dog

# 157
Присъединявам се към мнението на Кактус ако си е ок ембриона ще си стане работата и на 5-ти и на 3-ти. Аз имам неуспешен трансфер на 2 бр. на ден 3. Понякога си мисля, че прекалено много се вглеждам в това, каво правя и не правя. Животът е силен и ако ембриончето е здраво ще си се закрепи, без значение дали съм качила 3 стъпала днеска или не съм качила.
Зайче леко 🤰 ти желая! Така, като някой напише, че не е имал симптоми и после успех, много ме обнадеждава. Аз кьораво симптомче нямам и предните два пъти нямах. И аз бих се тествала по-късно ако можех, но трябва да се върна на работа и хич не ми се иска да се товаря, без да знам дали е стнало.
Успех на всички чакащи от мен 🤞 🍀!
The Black Dog-много благодаря.
Наистина нямам симптоми даже и сега.
А вече се чу и пулс даже.
Единствено-чат пат предменструални болки някакви.
И се чувствам като подута цялата.
Нито ми се гади,нито кой знае какво.
Успех ❤️

# 158
Lunatichka92, ембриолог, който отрича ПИД....сменяй болницата задължително! За мен това не са ембриолози/да не говорим, че в България за малко ембриолозите, които могат да правят ПИД както трябва и изобщо да имат нужната техника/.... Отделно пък да не искат и хистероскопия да направят....нямам думи. Аз ти стискам палци за хубаво ЧХГ и да не стигате до нов опит. ☀️☺️🍀 Ако все пак нямате успех, препоръчвам доктор Ковачев в Репробиомед, защото той прави и инвитро, а пуска и много изследвания. Иначе аз лично съм много доволна от доктор Калчев, имам хистероскопия с биопсии при него, но той не прави инвитро. Успех! 🍀

# 159
Кактус, всеки ден се моля да успееш! Не знам как изглежда за другите, но от всички в групата искам при теб да се случат нещата Sparkling Heart Наистина ми е болно на душата, че все още чакаш своя миг. Sob

Дано не си помислите нещо лошо. Просто реших да си го кажа. Откакто видях положителния тест и сърцето ми се обърна повече към другите хора. Simple Smile

Аничка, и аз така не вярвам, че съм бременна. Все пак е новост за мен Simple Smile Ако може, искам да ти пиша и да те разпитам на какви прегледи си ходила Relaxed

# 160
Фрида, толкова си мила 🥺 ❤️ Благодаря ти за милите думи, молитвите и подкрепата! Това е толкова важно за мен и толкова окуражително! И аз се моля да се похваля и да дам надежда на много жени 🙏☺️☀️🍀
Прегръщам те и ти благодаря още веднъж! ❤️❤️❤️❤️❤️
Пожелавам от сърце лека бременност до здрав финал! 🍀
На всички пожелавам положителни резултати и не спирайте да вярвате! 🙏

# 161
Ще стане, Кактусче, ще стане Heart Flowers Four Leaf Clover Имаш моята духовна подкрепа. Пращам ти много виртуални целувки и прегръдки Hug Relaxed
Благодаря ти за милите думи. Дано да ви окуражава още повече след 8 месеца Flowers Grapes Flowers Grapes Flowers Four Leaf Clover

# 162
Аз от днес нещо съм на кеф.Пак си ме боли корема все едно всеки момент ще дойде,но вече го приех и се върнах към живота😀Оправих се,излязох до Плевен да пия кафе,видях се с приятели.Имам необичаен прилив на енергия🙂.Ама и цигарите си ги увеличавам от ден на ден.Ами то да излезеш с компания от пушачи и да не запалиш..

# 163
Здравейте, мили момичета! ❤ Следя отскоро темата и не съм коментирала досега. На 14.02 ми беше първият трансфер на две снежинки (един бластоцист с грейд 3ВВ и един ранен бластоцист без грейд). В деня на трансфера имах преглед - лигавица 10 и пуснат прогестерон. На следващия ден също ми пуснаха прогестерон и се видя, че пада и не го усвоявам от дуфастона, затова ми смениха терапията. В момента съм на утрогестан 2х3, естрофем 2х1, но шпа 3х1, медрол 2х1, неофолик мета х1, фраксипарин х1, пролутекс 25 мг. х1, зарзио и достинекс. Нямам никакви симптоми, освен лека тежест на моменти.

Стискам палци на всички момичета, които все още чакат за двете чертички, а на тези, които вече ги видяха - лека и безпроблемна бременност до края! ❤❤❤ ☘☘☘

# 164
  • София
Здравейте! Тук съм с последния си ЗЕТ (нямаме повече замразени и вероятно няма да правим повече опити, имаме детенце от ЗЕТ на перфектно 5-дневно преди 3г), сега са двечки на 5 дни и трансфер на 12-ти. Днес направих surecheck (може би е рано още) и нямаше намек за втора черта. Утре пак ще направя.. При положителната развръзка на днешния 7-ми ден вече имаше бледа черта. Тива ни е пети ЗЕТ (мф, но повече неизяснен стерилитет ни водят), успех имахме на третия ЗЕТ, а сега - ще видим..

Общи условия

Активация на акаунт