Дългото чакане след трансфер – тема 110

• 35 338
  • 773
  •   1
Отговори
# 165
Лунатичка нали момичетата постояно казват, че ПМС и първи смптоми на бременност много си приличат. Та тия предменструални болки, дано са от друго Wink

Лина , добре дошла 🍀,  стискам ти палци 🤞 от първия път да имаш успех!

Соренда , дано това си е вашето ембрионче Purple Heart . Аз направих същото като теб, вчера ми беше 7-ми ден, направих тест surecheck, напълно отрицателен. Имам един останал ембрион от тази стимулация за ЗЕТ. За жалост не е с добро качество. Ще видим какво ще стане, утре на 9-ти ден отивам на кръвен, не искам да се тъпча с лекарства, без да има нужда.

# 166
  • София
Благодаря! И аз обмислям да отида на 9ти ден. Успех, стискам палци!

# 167
Блек дог,успех.От сърце ти пожелавам положителен тест.
Аз ще изчакам до сряда,10-ти ден

# 168
Здравейте, момичета Simple Smile Регистрирах се заради тази тема. Много се радвам, че има място, на което да си споделяме тези вълнения Hug
Моят трансфер беше вчера, едно ембрионче.
Притеснявах се, че приемам твърде много лекарства, но Lina1 като изброи своите, направо се успокоих, и вече се чудя защо докторът не ми е изписал и някои от останалите Thinking Joy Знам, че всичко е много индивидуално, но все пак.
Пожелавам успех на всички Heart

# 169
Здравейте прекрасни момичета! 🌷
Успех на всички и щастлив финал! 🍀❤
Имам ЗЕТ на едно петдневно перфектно ембрионче. На 9-ти ден направих уринарен тест, беше отрицателен. Утре на 11-ти ден ще пусна кръвен. Мислите ли, че има шанс ?
П.С. Пия доста течности и често пишкам, дали това има значение за уринарния тест..

# 170
Здравейте и от мен! Следя темата от известно време и стискам палци на всички да получат заслужения положителен финал! 🍀

Моят трансфер на две 4 дневни ембриончета беше на 12.02.24, на 3ти ден имах буквално няколко капки розовко по хартията. След това започнаха симптоми като за ПМС + това че имам нужда да си лягам по-рано, но към 4 се събуждам абсолютно наспана. Този път не си взех отпуска и гледах изобщо да не мисля (да си кажа честно не ми се получи това с мисленето 😃). Но при предния трансфер, много внимание си обръщах, а резултатът беше( -). Терапията ми е естрофем 3х1, дуфастон 3х1, неофолик мета 3х1 + и др. витамини Б3, Б12. Утре ми е 7 ден и нетърпението в мен ще надделее, мисля да си направя кръвен тест. Стискайте палци. 🍀 Попринцип ако случайно не е станало би трябвало да ми дойде до 2 дни, като съм на тези лекарства има ли такава възможност или чак след като ги спра? Предния път бях на друга терапия и ми дойде точно по часовник.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 21:48 от Н.

# 171
Успех на всички момичета, които чакат след трансфер!
На мен днес ми дойде, май това, което Ви писах с хистероскопията преди трансфер-няма как да се състои. Утре съм на преглед и ако всичко е наред, ще започнем подготовка за трансфер.
Може ли да ми кажете какво да очаквам на този преглед. Какво се гледа, назначават ли се някакви изследвания? Изобщо как протича подготовката?

# 172
На мен днес ми дойде, май това, което Ви писах с хистероскопията преди трансфер-няма как да се състои. Утре съм на преглед и ако всичко е наред, ще започнем подготовка за трансфер.
Може ли да ми кажете какво да очаквам на този преглед. Какво се гледа, назначават ли се някакви изследвания? Изобщо как протича подготовката?

При мен беше така: На втори ден - ехографски преглед, както при започване на стимулация. Не са ми изследвали хормони. Изписаха ми Естрофем от трети ден - 3х1 и ме извикаха пак на преглед на 11-12 ден. Тогава пак ехограф, да се види лигавицата и тогава се изследва прогестерон. Ако е нисък, определят дата за трансфер и при мен коригираха дозата на естрофем, като добавиха и утрогестан и пролутекс. Това е - два прегледа и после трансфера. Успех Simple Smile

# 173

При мен беше така: На втори ден - ехографски преглед, както при започване на стимулация. Не са ми изследвали хормони. Изписаха ми Естрофем от трети ден - 3х1 и ме извикаха пак на преглед на 11-12 ден. Тогава пак ехограф, да се види лигавицата и тогава се изследва прогестерон. Ако е нисък, определят дата за трансфер и при мен коригираха дозата на естрофем, като добавиха и утрогестан и пролутекс. Това е - два прегледа и после трансфера. Успех Simple Smile

И при мен протече подпобно като при KanelaKanela като 5 дни преди трансефер ми добавиха и 3х1 дуфастон.

Момичета както вчера ви писах трансфера ми беше на 12.02.24г и реших да си пусна ЧХГ днес. Вече имам резултат 10.66 mIU/ml, разбира се ще пусна още едни след 48 часа, но как ви се струва. Нисичко е май? Disappointed

# 174
  • София
Н., нисичко е, но през последните 10 години, откакто сме по пътя на инвитрото, всякакви истории съм видяла, чула и прочела. Да не забравяме, че още е и раничко. Стискам палци!
Аз ще ходя на 10-ти ден, сряда. Днес пак е отрицателен уринарният 😔

# 175
Н колко бързо ти е излязъл резултата Anguished . Ти си на 4 дневни нали и като се има предвид, че правиш на 7-ми ден, според мен има шанс. Пускаш след 48 часа задължително.
Аз също правих кръвен днес, за съжаление ми казаха, че чак вечерта ще излезе Sweat . 9-ти ден ми е на 5 дневен и ако днес е 0, то и да го правя на 10-ти няма да стане изведнъж положителен.
Соренда, не се мъчи повече с тия пикливи тестове, само разочерования и притеснения с тях. Стискам ти палци сряда да се изненадаш от едно високо ЧХГ Simple Smile .

Хайде на всички чакащи късмет от мен 🍀,  а на бременните момичета, честито 🤰!

# 176
И аз утре сутринта мисля да направя един уринарен.Знам,че не ги харесвате,но да се уверя все пак.Купих го с чувствителност 25.Откакто ми замениха Пролутекса,още повече ми се спи.Току що ставам,за да сготвя нещо и пак отивам да спя.Вчера имах енергия до едно време и после само се прозявах.Трябваше да ходим на рд на зета,ама аз си заспах на стола ММ докато се къпе😁 и естествено,никъде не ходихме.
Успех,дано да не е нула❤️❤️❤️

# 177
Стискам палци за плюсчета! Relaxed

Н, Добър ти е резултата. Повтори си го като можеш  Flowers Hibiscus

# 178
The Black Dog да, 4 дневни са, задължително ще има тест след 48 часа и мисля освен ЧХГ и прогестерон да пусна. Иначе аз също се изненадах още като ми взеха пробата ми казаха, че на обяд ще има резултат. Бях в Рамус.

Благодаря на всички за подкрепата и аз ви стискам палци. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 179
Black dog,излезе ли резултата?Аз не издържах и направих теста сега.Мноооого бледа,може би въображаема черта.Ама все пак съм 8-ми ден след трансфер.Може и да ми се привидяло или да е изпарителна.В сряда ще знам със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт