Февруарчета 2024 -Тема 13

• 36 846
  • 407
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, Тони! Blush
Нали знаеш, страхът от неизвестното е най- голям, сега мисля ужасии в два варианта Joy То моето е болестно състояние направо. Ама друго си е да се фокусираш само върху една възможност и да пишеш сценарии... сега много креативна идвам Joy Joy

Стягам се, де, че колко работа ме чака другата седмица, надявам се да ме разсее от тъпотията в главата ми.

Ивето, на финалната права си, стискаме палци утре да се похвалиш!

# 106
Да то тъкмо приключваше,много виновна се почувствах ама светна ми като я видях и не се оплаквам сега много
Тука ми викат 2в 1😃
А Ивето утре е родила ☺

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 09:18 от Йонс

# 107
Честита Патриция,Йонс!🩷Да е здравичка и много обичлива,а на теб възстановяване!🍀🙏🏻
Ivetoo,и аз съм под наблюдение и те разбирам!Моето разкритие е само 1,5 см.Поне беше така онзи ден.Стискаме палци днес да имаш хубави новини и да видиш скоро едно пухче!😇
Днес ми е терминът!Още бебката е индикации за излизане зеро!😁
Вчера на тоновете имах леки менструални болки и попитах дали на записа има контракции,ами нямаше!🤔
Та така де,може и да си постоя още една седмица тук!😁
Тони,новините  за Вики стават все по-добри!🙏🏻🍀
sd.ad,относно филмирането.Само да ти кажа,че ми правят тонове по два пъти на ден и вчера бях на косъм да викам акушерката ме включи по-рано на апарата,че се бях притеснила,че бебето не мърда от много време.И понеже вчера дойде мъжът ми и се разходихме сигурно 5 километра около болницата и тя си се е успяла тази бухтичка,та всички вече не сме добре психически!😁

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 06:42 от Мария 1

# 108
  • София
Кофти новината за Викче е, че му се размина кърменето - нищо не тръгва и Хедра каза, че никак не е оптимистична, че ще се промени нещо. А поне седмица още предполагам, че ще го държат него в болницата. Ама щом така става, значи така е трябвало и ще си расте на АМ човекът.
Допълвам: във Вайбър чата ме надъхаха да не се отказвам и ще пробвам още 1-2 неща с помпата! Благодаря!

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 19:18 от ToniShu

# 109
И аз нещо се дразня, че последните няколко дни по-леко подритва, по-рядко, трябва аз да го закачам повече, за да се раздвижи. Тясно ли му е, не знам, ама пък да излиза вече ... оффф само мърморя вкъщи, аз самата едва се търпя, пък хората около мен горките не знам. И като почнат да ме проверяват родила ли съм направоооо и това хора дето по 2-3 бременности имат и знаят колко е отвратително постоянно някой да те пита

# 110
Аз също имам тъмни мисли заради покоя в движенията на бебето. Преди точно седмица ме побъркваше от ритници и ребрата ме боляха, но сега си спя нощем, през деня рядко се сеща да се размърда, въобще ми е пълен филм. Но за щастие ходя сравнително често на прегледи и тонове и там се успокоявам. А контракциите ви кога и по колко време са? При мен болезнените ниско долу са само вечер като легна, през деня имам само стягане на корема.

# 111
Момичета, честито за новите бебета в групата и бързо възстановяване на мамите ! Heart аз като една първескиня така яко влязох във филма, че въобще не стигам до телефона, едва сега седнах да ви прочета.. да гушкам моята принцеса е най-хубавото и смислено нещо в живота ми... просто наистина забравяш за всичко, през което си преминала и преминаваш в момента... Heart

# 112
...и аз не съм писала от доста време. Все още не съм родила, но има време. Sweat Smile
Честито на всички мами, които са си гушнали сладките бебчета вече ! Yellow Heart Бързо възстановяване и бързо напасване с бебетата. Да са здрави, спокойни и спящи! Heartbeat

За въпроса относно кърменето. За засилване на кърмата, пийте повече вода, спете колкото можете повече и ЛАКТИЛ, на мен ми помогна много.

# 113
  • София
И аз още не съм... 5 ден контракции, всеки ден прегледи само 2 см разкритие... утре ще ходя на индукция с гел, да видим дали ще помогне, че 5 дена контракции почвам да си губя разсъдъка вече.. Термина ми така или иначе беше грешен, ама на мен взе да ми писва вече...днес последен шанс да тръгне сама....

Честито на новите мами с прекрасните бебоци и скорошно въстановяване. Heart

# 114
Дано да тръгне сама, не че няма да се справиш и с индукция де, ама уж по-болезнено.

Майки, сетих се нещо да питам. Да ми препоръчате ел аспиратор за нос. Голямото го дърпахме с накрайник за прахосмукачка, но самата тя имаше различни нива на сила, докато новата е доста мощна и не бих пробвала. Имахме по едно време електрически от лидл, но бързо се развали (ок де, аз го развалих нещо). Та ако имате опит и сте доволни, кажете какво да вземем, във Висвиталис има голямо разнообразие, не мога да се ориентирам.

# 115
ToniShu, защо няма да се кърмите с Викче? HeartТой защо все още е разделен от теб?

# 116
Аспираторите за нос са много нож с две остриета , реално когато родих дъщеря си тя 1 година обиколи половината унг в София. И нямаше нито един който да не ми каже как аспираторите пукали тъпаните в ушите. За това аз вече година не ползвам никакви аспиратори а само промивам с физ раствор

# 117
Здравейте момичета, честити бебчета на всички! Искам да попитам вече родилите колко дни ви продължават лохиите, аз на 11 ден вече нямам. Не е ли много машко това време. И заради високото кръвно в болницата доста се притесних и кърмата ми почти спря. От няколко дни реших да не се отказвам, но едвам събирам по 20-30 мл от двете гърди и то не всеки път. Така ми е трудно да преценя тя от мен дали е изяла нещо освен изцденото и колко АМ да й давам.

# 118
  • София
ToniShu, защо няма да се кърмите с Викче? HeartТой защо все още е разделен от теб?
Защото нямам кърма. На трети ден от раждането му падна кръвната захар и го сложиха на система глюкоза, след което обясниха колко е важно да е нахранен със сигурност и ме помолиха първо да яде от шишето и после да слагам на гърда. Което значи, че той не засука. Сложиха го на антибиотик и така изкарахме 4 допълнителни дни в болницата. После ни изписаха, но пак наблегнаха колко важно е да хапва. Вкъщи го слагах на гърда, но той не ядеше нито АМ колкото трябва, нито от гърда (без значение кое предлагам първо; веднъж засука едната). Не беше окей тази работа, затова отидохме на педиатър и, казано накратко, бебче е в неонатология от една седмица, а нямаше как да ме приемат като придружител отново.

# 119
Защото нямам кърма. На трети ден от раждането му падна кръвната захар и го сложиха на система глюкоза, след което обясниха колко е важно да е нахранен със сигурност и ме помолиха първо да яде от шишето и после да слагам на гърда. Което значи, че той не засука. Сложиха го на антибиотик и така изкарахме 4 допълнителни дни в болницата. После ни изписаха, но пак наблегнаха колко важно е да хапва. Вкъщи го слагах на гърда, но той не ядеше нито АМ колкото трябва, нито от гърда (без значение кое предлагам първо; веднъж засука едната). Не беше окей тази работа, затова отидохме на педиатър и, казано накратко, бебче е в неонатология от една седмица, а нямаше как да ме приемат като придружител отново.
Миличките! Недей да се отказваш. Мойта бебка също не искаше изобщо да засуче от мен. Беше свикнала на АМ. Имам много настоятелна сестра, която ми намилаше всеки ден, даже ме разплака, но не ни даде да се откажем. В крайна сметка една акушерка в болницата също много ми помогна да я накарам да засуче.
Пожелавам Успех и бързо да сте си заедно Heart

Общи условия

Активация на акаунт