Февруарчета 2024 -Тема 13

• 35 882
  • 407
  •   1
Отговори
# 270
Аз не вярвах, че може колики да се появят още на 10-12 ден, обаче да ви кажа друго обяснение нямам. То свиване, пищене, сняга се целият, коремчето къркори, като сложа ръкаот ляво на червата и ги усещам как вибрират...само на гърда се успокоява и заспива по корем върху някого. И започвам да давам и аз капки, колкото е нереалистично рано да е за колики. Иначе е на смесено хранене и си ходи редовно по голяма нужда.

# 271
Аз давам абоколикен и съм много доволна. Също давам коластра и пробиотик бифидус и да чукам на дърво почти не страда от колики. Преди съм давала лефакс и бях доволна.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 23:22 от lovebirds

# 272
изобщо нее рано. А тези с смесено хранене имат повече колики от деца на 1 тип хранене

# 273
  • София
Аз не вярвах, че може колики да се появят още на 10-12 ден, обаче да ви кажа друго обяснение нямам. То свиване, пищене, сняга се целият, коремчето къркори, като сложа ръкаот ляво на червата и ги усещам как вибрират...само на гърда се успокоява и заспива по корем върху някого. И започвам да давам и аз капки, колкото е нереалистично рано да е за колики. Иначе е на смесено хранене и си ходи редовно по голяма нужда.

Благодарение на грешното мляко, малката е с колики от 4-5 ден, хич не е рано, и в болницата така ми обясняваха, ама то детенцето си показва най-добре.

# 274
Аз давам абоколикен и съм много доволна. Също давам коластра и пробиотик бифидус и да чукам на дърво почти не страса от колики. Преди съм давала лефакс и бях доволна.

На Аквасорс ли? Ние ползваме продуктите вкъщи, но на бебето само течно злато давам. Ти как даваш капсулките на бебето? Днес поръчах бифидус и ацидофилус и смятам да започна, но просто не знам как да дам на бебето.

# 275
За коликите- аз давам Био амика, също капя директно в устата.

За млякото на Хип, давах на баткото, не сме го сменяли, бях много доволна.
А за разходките...около 1- 2 часа са, зависи от времето

# 276
Давам по половин капсула във вечерното мляко + 2 капки течно злато пак в млякото. Като моя консултант ми обясни да започна с по 1/4, после с 1/3, после по половин и така докато стигна цяла капсула, но за сега мисля известно време да давам по половин.
Аз давам абоколикен и съм много доволна. Също давам коластра и пробиотик бифидус и да чукам на дърво почти не страса от колики. Преди съм давала лефакс и бях доволна.

На Аквасорс ли? Ние ползваме продуктите вкъщи, но на бебето само течно злато давам. Ти как даваш капсулките на бебето? Днес поръчах бифидус и ацидофилус и смятам да започна, но просто не знам как да дам на бебето.

# 277
Момичета, на мен ми се появиха пъпчици около ареолата и като ги почеша сърбят. Нещо като обрив. Не кърмя, само цедя. Чудя се дали може да е от силикона на помпата.

# 278
Дами ,
Малката има проблем с изхождането.Изхождаше се по няколко пъти на ден ,а сега изведнъж един максимум два пъти и акото е по-сухо ,виждам я ,че се мъчи.
На АМ е Нан опит про и давам капки БиоАмика
Чудя се дали да сменя млякото?
От родилното даваха от него и директно и аз взех същото , но сега съм в чуденка?

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 09:29 от d1det0

# 279
След нормалното раждане имате ли проблем с често изхождане и спазми в корема

# 280
Lovebirds, благодаря! Аз течно злато давам по 5 капки директно в устата. Така и с батко му правих, като вече е на 2,6г и му давам по 10капки. Моето бебе суче, но ще му давам някак си. То 1/2 капсула не е кой знае колко много.

# 281
Иние сме със същото мляко и същите капки🙂, на 3 седмици сме и ние по същия начин - по- рядко акаме, НО ние сме с колики...напъва се, пръцка, ръмжи...повечето капки против колики имат запичащ ефект, аз прескачам капките по 1-2 на ден.

Дами ,
Малката има проблем с изхождането.Изхождаше се по няколко пъти на ден ,а сега изведнъж един максимум два пъти и акото е по-сухо ,виждам я ,че се мъчи.
На АМ е Нан опит про и давам капки БиоАмика
Чудя се дали да сменя млякото?
От родилното даваха от него и директно и аз взех същото , но сега съм в чуденка?

# 282
Ами може в малко водичка или в изцедена кърма ☺
Lovebirds, благодаря! Аз течно злато давам по 5 капки директно в устата. Така и с батко му правих, като вече е на 2,6г и му давам по 10капки. Моето бебе суче, но ще му давам някак си. То 1/2 капсула не е кой знае колко много.

# 283
И след нормалното и след секциото...страшно много газове в продължение на 10 дни, после малко се поуспокоиха нещата, а за ходенето  по голяма нужда- същата работа , по 4-5 пъти на ден

link=topic=1628907.msg47701645#msg47701645 date=1709625001]
След нормалното раждане имате ли проблем с често изхождане и спазми в корема
[/quote]

# 284
Здравейте, ние също страдаме от колики от седми ден, ако не и по-рано. Голямо дране пада. Започваме в следобедните часове и продължава до 21, 22 Grin
Давах Линекс бебе, сменихме с Био Гая, няма подобрение. Единственото, което помага е гимнастиката и масаж по коремчето. Heart

Общи условия

Активация на акаунт