Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално - тема 78

• 44 685
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Ако чакат на мен, ще умрат от глад.
Вярно Дейл Карнеги пише, че всяко "не" те приближава към заветното "да", ама е депресиращо да получаваш предимно откази.
Подходът не е по-различен от другите десетки на пазара, не виждам с какво ще блеснат.
А и младото поколение днес не сме ние преди 20 години, с нашите нерви и търпение...

# 556
Ако чакат на мен, ще умрат от глад.
Вярно Дейл Карнеги пише, че всяко "не" те приближава към заветното "да", ама е депресиращо да получаваш предимно откази.
Подходът не е по-различен от другите десетки на пазара, не виждам с какво ще блеснат.
А и младото поколение днес не сме ние преди 20 години, с нашите нерви и търпение...
Гладни бяхме ние преди 20-30 г. и нахъсани да успеем, и повечето не знаехме друго средство освен труд.
Търпението няма много общо.
Само малка част от сегашните млади са при нашите условия от преди.

# 557
Питат българка на средна възраст:
- Каква е вашата мечта?
- Да купя апартамент в София за децата.
- Колко деца имате?
- Е как да имам деца като още не съм се омъжила.

# 558
  • София, Bulgaria
И сега има страхотни млади хора, срещам ги всеки ден! Има и други едни млади хора, като при всяко поколение.

# 559
Писах преди няколко страници за продажба на апартамент в малък град. Бързо намерихме купувач, остава официално сделката да мине. Ще пиша като имам повече време.

# 560
Здравейте... Имам един въпрос на който не намирам отговор??? Брокерът ни под бива цената на имота ни умишлено? Защо?

# 561
  • Бургас
За да го продаде по-бързо и да си вземе комисионата.

# 562
Здравейте... Имам един въпрос на който не намирам отговор??? Брокерът ни под бива цената на имота ни умишлено? Защо?
Въпроса е по скоро, че има клиент, който е готов да плати исканата от нас сума, но брокерка твърди, че сумата е доста по ниска. Става въпрос за агенция.

# 563
Не се разбира какъв е казусът. "Брокерката твърди, че цената е по-ниска" - по-ниска от какво?

# 564
  • София
Въпроса е по скоро, че има клиент, който е готов да плати исканата от нас сума, но брокерка твърди, че сумата е доста по ниска. Става въпрос за агенция.
Уволнете си брокера, явно не работи във ваша полза, за какво ви е. Дори напротив, той ви саботира. Защо ли?  Blush

# 565
Ето това се чудя и аз, защо ни съботира?

# 566
Ето това се чудя и аз, защо ни съботира?

Веднага ми идва на ум:
а) ваш е брокера, но ви съботира/ намалява цената, защото явно иска да вземе и от другата страна комисион, а страната му е казала за да си изработи комисиона, че иска да намали цената (дава Х..хиляди).

ето за този неетичен, нагъл тип поведение от 100% от брокерите на пазара, говорим. Те не защитават клиента, а само тяхната комисионна  и тласкат сделката за да намажат от 2 те страни кинтите!

# 567
И нашия "сладур" така направи. Беше брокер на продавача, аз си намерих жилището по обява. От раз ни свали 15%, по едно време го бях приела за мой брокер Grinning

# 568
На мен пък ми стана любопитно как знаете, че клиентът е готов да плати исканата сума?

# 569
Този казус ми припомни как преди години брокер на Адрес във Варна ни поиска в пряк текст пет хиляди на ръка, за да убеди клиента си продавач да свали с еди колко си.

Общи условия

Активация на акаунт