Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 665
  • 930
  •   1
Отговори
# 675
  • Be realistic - plan for a miracle.
Благодаря, АА! Heart

За да съм напълно точна: тестът е наистина 8 дни след овулация, и 10 дни след пик отчетен с лентичка. БТ графиката хвана овулацията в същите дни, в които и лентичките.

# 676
# 677
Аз съм имала 2 дни поред пик, т.е тестовата по-наситена от контролната и при двата теста. Правени и двата към 18ч.

джулияна много е бледа, едва ли ще се насити днес (за да правиш през два часа) Или е минала или предстои след няколко дни (не запомних кой ден ти е), а може и да няма
Това са моите вчера в 17 часа и току що в 13 часа
Скрит текст:

Вероятно ще направя още един към 18
За самата овулация знаем, че продължава 8-12 часа, но пика на ЛХ някой знае ли колко продължава?

# 678
Empathy , аз купувам на ММ този Убиквинол и винаги е струвал толкова .  Все пак са 30таб .

# 679

Това не е ли същия , но за 120 лв?

# 680
Да … същия е 😵 Явно съм изкарвала късмет 😃

# 681
Момичета, имам нужда от съвет, т.к знам че много от вас са имали същата диагноза. Вчера най-после направих заветната ЦС и се оказа, че дясната тръба е тотално запушена, а лявата пропуска и е проходима, но е силна нагъната. Имам няколко въпроса:
1. Това че дясната тръба е запушена означава ли че има хидросалпингс?
2. Как се разбира дали има хидросалпингс?
3. Задължителна ли е лапароскопията преди ЗЕ
Т, дори и ако не се открива хидросалпинс на тръбата? (имам хистеро през 2022, не знам дали са гледали тръбите, защото всичко в епикризата беше копи пейст, бяха писали, че са ми махали полип, а аз отидох за септум на двурога матка, а бе далеч от Малинов, макар че Калчев ми я прави, но Малинов са много зле)
4. Какво са флебити, опасни ли са, от какво може да са? ( за три години единствените инфекции, които съм имала са гъбички и една Ешерихия преди 4 месеца. Имам изследвания за хламидия, уреаплазма, микоплазма, гонорея, сифилис, спин, хепатит - отрицателни)

Записах час при д-р Калчев, обаче чак за Април. През това време мисля да отида при един гинеколог с опит да погледне снимката и да ми вземе секрет за Фемофлор за Геника.

П.С., тъкмо се израдвах че най-после и това с ЦС ми се махна от главата и си пожелах това да ми е последната упойка преди раждане, ама нейсе, явно ще си страдам, защо пък да ми се случва нещо хубаво. Вече не знам кога изобщо ще стигнем до трансфер, то простотия след простотия, не бяха вируси, не бяха болести, сега и това.....физически и психически съм развалина, за три години изживях неща, които обикновените хора не им се случват за цял живот, а ние в темата се мъчим като грешници Sad И понеже ще имам 2 свободни месеца, реших да ги използвам за фонда " И аз съм човек" и си записах часове за курсове и  неща, които съм отлагала толкова време с мисълта " а ми ако забременея". Сега ще си живея живота, все пак аз съм и жена и човек, не живея за да затварям и отварям клиниките и лабораториите. Мъжът ми забрави вече как изглеждам, сега не можело секс, защото снимката, сега не можело, защото изследване...ЕЕЕ...Ще тегля една дълга и ще си живея както искам до април, ще пътуваме и ще си мислим че отново сме гаджета с мъжа ми. Айдеее, ми то пък ми писна......трябва и да живеем, мамка му!

# 682
  • Замък сред облаците
Салсера, флебитът е разширение и възпаление на вени. Но в епикризата пише флебОлити - това са калциеви образувания по вените.  За другото ще се въздържа да давам инфо, че не съм изцяло запозната, но мисля че едностранния хидросалпингс е възможен.

На Eunoia никой не отговори - виж омега 3 на Garden of live prenatal, миоинозитол на Fairhaven.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 19:26 от АА

# 683
Salsera , тургут какво казва?

# 684
Salsera , това , че дясната тръба е запушена , не означава задължително , че е с хидросалпингс . При хидросапингса се обаруват джобчета в тръбата , пълни с въпалетелна течност , която е токсична за бъдещото ембрионче и затова такива тръби се отстраняват . На ЦС много добре се вижда , защото тези джобчета се изпълват с контраст . При теб виждам тръба , която не е пропуснала контраст , но нека и Калчев се изкаже . Ако тръбата е без хидросалпингс , а просто запушена , не е нужно да се отстранява . Калчев вижда хидросалпингс и без ЦС , само с неговия ехограф . На моя приятелка така ѝ го откри , направи ѝ лапароскопия и след възстановителния период забременя веднага .

# 685
Аз се записвам с отрицателен тест. Кръвният е 0 на 8 ден. Съмняваме за 2 дни да стане положителен. Пожелавам късмет на 2402, дано тя има хубави новини. Успех.

# 686
Минавам само да потвърдя, че има 7,5 мм сакче в матката и жълтъчно мехурче. Simple Smile Ще видим дали ще се развие, но има шанс да се окаже нормална бременност, просто бавно ембрионче.

Едит: Пълнолуние, съжалявам Sad

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 17:38 от mommy22

# 687
Минавам само да потвърдя, че има 7,5 мм сакче в матката. Simple Smile Ще видим дали ще се развие, но има шанс да се окаже нормална бременност, просто бавно ембрионче.
Браво, mommy! Стискам палци за успешен финал! ☺

# 688
  • София
Аз се записвам с отрицателен тест. Кръвният е 0 на 8 ден. Съмняваме за 2 дни да стане положителен. Пожелавам късмет на 2402, дано тя има хубави новини. Успех.

ех...съжалявам за резутлатът.

Салсера, не мога да се включа в разчитането на снимката, но на мен в Щерев ми казаха, че това, че тръбата е нагъната не значи, че не може да стане и по естествен начин! Иначе чудесно решение за почивката! Може пък да ни изненадаш Wink

# 689
Salsera, не е задължително да има хидросалпингс, щом е запушена. Но също така не е и изключено да прави проблем без хидросалпингс, мисля.
Аз бях сходен случай, мога да ти пиша на лично как се стекоха при мен нещата.
Пълнолуние, съжалявам, дано е последният отрицателен, който виждаш.

Общи условия

Активация на акаунт