Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 666
  • 930
  •   1
Отговори
# 660
  • гр. София
обаче първо ще правим ембрейс това е нещо като ПИД, ама в по-модерен вариант уж и нямало чак такива рискове за ембриончето.
Petufin, къде това, че се заинтригувах, а не помня?
[/quote]
В Неовитро съм, но мисля, че средата с ДНК я изпращат в Турция за тест..., за там пък четох, че нещо не доизследвали някакви хромозоми или подобни, ох, толкова е сложно, да стигнем до там. Ще го правим, щото до сега съм с три неуспешни трансфера. Верно, два от тях бяха с ранен бластоцист и по презумция се счита, че ембриончето не е било ок, ама за всеки случай. С читавото ембрионче с 3аб оценка, пък бях получила силно сгъстяване на кръвта, та чак се бях сдървила цялата в дясно.

# 661
  • София
Та независимо от намеренията, всеки има ограничен мироглед и ограничени идеи, дори докторите, пък камо ли жените тук, дето в общо не сме тренирани да изкажем личен опит без да се натрапим. Пожелавам леко развитие и да триеш после сол на главите на предупреждачките.

Одри, мисля всички, които сме споделили акъл не го правим с лоши мисли, че да ни се трие сол... Много ще се радвам утре да се похвали с ембрионче с пулс.
С моята ИМБ никой от групата не се усъмни за нея, всички тогава нямаха вяра на докторката, и ако тогава някой ме беше наритал да не чакам 10 дена до следващото чхг и го бях пуснала по-рано може би някаше да изпитам ужасът от двудневното чакане за прием за операция.
Всеки дава акъл спрямо опитът си.

# 662
Извинявам се, че обърках АА и Шанталче. По принцип не мисля, че е здравословно подобен виртуален спор да се продължава, защото всеки има какво още да каже.
Наистина съм с най-добри чувства към Mommy и ѝ пожелавам още тази бременност да е успешна.
В крайна сметка ние не сме доктори и наистина всеки дава съвет най-вече от опита си.
Понякога пък точно “добрия” ни опит ни крепи в трудни моменти. Много пъти сме казвали, че в месец без овулация (потвърдено от лекар Grinning Flushed Scream) е имало бременни момичета в темата, както и при неправилно растящо ЧХГ е имало успешни бременности.
Тогава сме се хващали за тази сламка, както аз, така и други от вас.
Успех и се надявам този диспут да не откаже mommy да пише в темата.

# 663
  • Ст Загора
petufin,  успех.  А като цена колко е това?

Аз ми свърши мц 3 дни беше.
Обаче нашите планове за опити ще се объркат.  Първо мм иска да направи ремонта на ап и тогава опити...
Обаче му предлагат нова работа,  която е на смени.  И пак ще прави ремонта на бавноо.
Пак ще говорем за опити тук.

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 11:47 от nasito8988

# 664
Здравейте, заспивам и аз в темата, макар и малко предварително. Simple Smile Имам детенце на 1г5м и април-май обмислям да стартираме опитите за второ дете. Първият път имахме късмет и забременях от първият месец опити, но сега съм подготвена, че ще отнеме повече време. Все още кърмя през нощта и макар цикъла ми да се върна още 2м след раждане, е сравнително нередовен и не си усещам овулацията, както преди раждането. Заредила съм се с тестове за да видя дали ще уловя все пак нещо следващите месеци.
Междувременно в момента оптимизирам щитовидните, тъй като съм с Хашимото и съм в процеса на сваляне на излишни килограми.
Започвам фолиева киселина и съм в търсене на подходящи омега-3 и миоинозитол, които ги има на българския пазар. Ще съм благодарна на препоръки Simple Smile

# 665
Сега направих един тест за О и започвам през 2-3 часа. Има лека втора черта. Дано успея да засека нещо тоя месец. Тук е 11:40 сутринта, между другото.

# 666
джулияна много е бледа, едва ли ще се насити днес (за да правиш през два часа) Или е минала или предстои след няколко дни (не запомних кой ден ти е), а може и да няма
Това са моите вчера в 17 часа и току що в 13 часа
Скрит текст:

Вероятно ще направя още един към 18
За самата овулация знаем, че продължава 8-12 часа, но пика на ЛХ някой знае ли колко продължава?

# 667
alison, някой да ме поправи ако греша, но по спомен времетраенето на пика варира от жена до жена. При някои е няколко часа, при други може и да е над ден, но средно е между 12 и 24 часа.

# 668
Alison, имам много тестове, ще си правя експерименти. След около 5 дни трябва да ми е О, според календара. Този месец за сефте след раждането започнах да засичам, както си трябва. Днес ми е 10 ден от Ц. Иначе- знам как изглеждат положителните тестове, преди си имах всеки месец, но сега не знам дали имам все още О, защото не съм следила, а миналият месец нямах- според гинеколога.
Имам си доминантен вляво, усещам го, дано и О да имам.
Успех на тебе с кекса.

# 669
След като се чудих от какво е закъснението при мен, имало ли е, нямало ли е ову, накрая се оказа най-тъпото - ковид. Явно той е объркал нещата като съм го лепнала. Проявих симптоми преди 3 дни и накрая ми дойде днес. Ако не си бях направила домашен тест, нямаше и да разбера че е ковид. Точно преди да се пусна за следене за нов трансфер. Карък ли е, късмет ли е... Rolling Eyes

# 670
  • Be realistic - plan for a miracle.
Момичета, ще съм благодарна за мнение за изследван прогестерон.

Скрит текст:

Ден 24 от цикъла и 8 дни от овулация засечена с БТ / лентички.

Референтни граници на лутеална фаза: 5.82-75.9.

Смятате ли, че тези стойности доказват минала овулация и дали стойността е достатъчно висока?
Дали имам нужда от прием на прогестерон допълнително след овулация?

# 671
Успех на всички, дано краят на февруари ни донесе хубави новини! И моята овулация предстои скоро, почти се е наситила втората черта.

# 672
  • Замък сред облаците
Имало е овулация. Стойността е ок за 8 дни след нея. Или за 6. Реално лентичката отчита пика на ЛХ, а О настъпва до 48 часа след него.

# 673
За пиещите Ubiquinol - от Ремедиум го взех за 76.35 лв, преди съм го купувала за около сто от други аптеки. Стори ми се изгодно.

# 674
  • Замък сред облаците
Емпати, все пак цитирай марка и доза.

Общи условия

Активация на акаунт