Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 700
  • 930
  •   1
Отговори
# 570
Паеацетамол пих бременна с ковид, може да вземеш сега осцилококцинум или авирон...такива леки неща да си подпомогнеш организма в борбата.

# 571
Тити, случайно да взимаш Еутирокс или Л-тироксин? Аз имах страшна алергия и от двата. Иначе от Фракси също съм имала алергия, но при мен се изразява в сърбежи и пъпки.

# 572
Fearless, потърси ендокринолог за високия пролактин. При мен след първата повишена стойност, ме накараха да повторя изследването и да добавя макропролактин.

# 573
Нее, даже л-тироксин за първи път чувам😅 смених с клексан и за сега нямам никакви проблеми

# 574
[video][/video] Здравейте имам един въпрос. Както споделих в по-предните страници имам нередовен цикъл, не прескача,  но идва на различни дни. Очаквах да ми дойде на 27. 02. 2024 или на 28 , но ми дойде на 18.02.2024 и беше много оскъдно от нормалното, имах в продължение на 3 дена само няколко капки кръв по превръзката и то розови на цвят. Не ми направи толкова голямо впечатление , че ми дойде малко по-рано , но количеството и цвета беше различен от нормалното. Та въпросът ми е дали е възможно да е било имплантационно кървене или не. Извинете,  ако постът ми е дълъг. Овулация не засичам, защото гинеколога ми ми каза,  че няма нужда да се опитвам да я засичам понеже не съм имала овулация всеки месец и щяло да бъде по -голям стрес за мен. Благодаря предварително.

# 575
Можем само да гадаем. Може да е имплантация, полип или друго. Защо не си пуснеш кръвен тест?

# 576
Можем само да гадаем. Може да е имплантация, полип или друго. Защо не си пуснеш кръвен тест?
Живея в Германия и не мога да си пусна кръвен тест без направление и запазен час. Дали , ако си направя нормален тест ще излезе ли , ако съм бременна?

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 22:11 от ~hope~

# 577
Тогава си направи уринарен, няколко дни след имплантация започва да се насища с ЧХГ организмът.

# 578
Тогава си направи уринарен, няколко дни след имплантация започва да се насища с ЧХГ организмът.
Така ще направя, благодаря.

# 579
  • София
Според мен 10 дена преди очакваната дата на Ц и розово зацапване е по-вероятно да е овулационно зацапване. Колко да е ранната и бърза тази имплантация, че да се случи в средата на цикъла?

# 580
Имплантацията е от 6 до 12 дни. Не е невъзможно да е имала овулация на 12-ти ден и да е имала имплантационно зацапване 6 дни след това.

# 581
Аз подкрепям казаното от Шанталче. Не мисля, че е имплантационно, защото дори и на 6ти ден да започне имплантацията, кървенето се появява около датата за цикъл. Овулаторно зацапване е или полип, някакъв хормонален дисбаланс. Абсурд тестът да отчете бременност на такъв етап.

# 582
Ако е било овулационно кървене,  то тогава значи ще изчакам до 28.02.2024 дали ще ми дойде нормалния цикъл, понеже прокървяването, което получих беше много малко като количество и бледо розово на цвят и беше само три дена след третият ден спря и на четвъртият ден имаше само една капка по превръзката.

# 583
На мен са ми казвали докторите, ако не е ясна кръв да не го броя за цикъл, като жена със СПКЯ го казвам дето се е случвало да мисля, че ми идва на датата за цикъла и да е примерно кафеникаво и късо и после ми идва след 2 седмици като хората.
Ти като пишеш - идва в различни дни, нали не очкваш да е на еднаква  дата, то и да е супер якият, най-стандартен, по учебник регуляран цикъл, няма да е на еднаква дата, защото ще е на 28 дни, пък в общия случай в месеца има повече от 28.
Може да си направиш тест, ако е отрицателен след 3 дни, ако не е дошло пак. И така.

# 584
Няма как да знаем от какво е било зацапването, може и да не е от имплантация,но не е невъзможно. Преди много години такова зацапване имах от раничка.
~hope~ , направи тест още днес. Аз винаги правя тестовете след закъснение, но на много момичета им показва резултат 2-3 дни преди това. Единственият път, когато правих тест преди цикъл беше отрицателен и настина не бях бременна.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 09:55 от Bibi85

Общи условия

Активация на акаунт