Баба Марта носи новини добри, щъркът декември ще ни навести. ~бебеправене 600~

• 35 697
  • 930
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Имплантацията е от 6 до 12 дни. Не е невъзможно да е имала овулация на 12-ти ден и да е имала имплантационно зацапване 6 дни след това.

Bibi, не е невъзможно, но имплантационното зацапване не продължава повече от 24 часа и не е розово. been there! Но и да предположим, че имплантацията е настъпила на 6ти ден, то самото зацапване ще дойде малко по-късно.
Както е казала и кактусче - обикновенно настъпва около датата на Ц.

# 586
Благодаря ви момичета , ще си направя утре тест понеже неделя всички магазини са затворени , поне ако е отрицателен да изключа бременността. Благодаря Ви отново.

# 587
Аз пак се отчитам с нещо като Ц, ще звъня на АГ за преглед.
Толкова положително се бях настроила след като започнах Сайкъл Баланс-а, че Ц ще влезе в ритъм, а сега се чувствам адски тъпо...

# 588
Момичета, бихте ли препоръчали витамини, които са подходящи за мъже в/преди период на бебеправене?

# 589
Момичета, бихте ли препоръчали витамини, които са подходящи за мъже в/преди период на бебеправене?

Полукс форте.

# 590
+1 за Полукс Форте, има добър състав.

# 591
Момичета моля за помощ!
Излезе ми резултат от цитонамазка, но нищо не разбирам. Може ли да ми помогнете в разчитането на резултатите.

Ще го изпратя и на доктора в понеделник.

Едит: заедно с цитонамазката пуснах и влагалищен секрет, там пишеше candida (единични колонии).

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 12:39 от emiliq.k

# 592
Момичета моля за помощ!
Излезе ми резултат от цитонамазка, но нищо не разбирам. Може ли да ми помогнете в разчитането на резултатите.

Ще го изпратя и на доктора в понеделник.

Имаш бактериална вагиноза. Ще ти назначат лечение

# 593
Имплантационното зацапване обикновено е розово - кафеникаво . Не продължава дълго и може да бъде преди датата на очаквания МЦ  , както беше при мен - 5 дни преди датата .

# 594
Имплантационното зацапване обикновено е розово - кафеникаво . Не продължава дълго и може да бъде преди датата на очаквания МЦ  , както беше при мен - 5 дни преди датата .
Аз съм си с нередовна менструацията винаги ми идва на 36-42 ден , този месец ми дойде на 32 ден беше розово-кафеникаво и продължи 3 дена с по няколко капки върху превръзката, за първи път ми се случи нещо такова,  но прочетох , че можело да е от нисък прогестерон. Не си давам много голяма надежда, ще изчакам до понеделник тоест до утре и ще направя тест.

# 595
Момичета един въпрос, снощи пих доста студен чай на nestea, като чак след това загрях, че в него им черенчай, проверих колко е- 0,09%, но все пак си се стреснах.. не мисля, че ще стане нещо, но и вие кажете

# 596
~hope~ , трябваше още в началото да поясниш дължината на цикъла си. Това означава, че е напълно възможно да е имплантационно зацапване, защото е около датата на цикъла ти. Утре задължително вземи тест.

Tity_B спокойно, нищо няма да стане от един черен чай. Аз пиех по едно кафе всеки ден и децата са живи и здрави.

# 597
Tity, не се шашкай, дори и като бременна можеш да пиеш до 200мг кофеин на ден, включително и като черен чай, а това, което ти си приела, е много по-малко.

aresem, погледни тук за добавки, които таргетират различни аспекти на мъжкия фактор:

https://sites.google.com/site/miscarriageresearch/how-to-boost-f … se-male-fertility

Аз силно препоръчвам и инозитол, има много проучвания за това как се отразява на морфологията и подвижността. Има хубави комбинирани добавки, които момичетата препоръчват, на ММ андрологът му каза да взема добавките по отделно, защото може да се регулират дозите.

# 598
Ох супер, аз мн го обичам този чай с горски плодове, та сама си изпих цялото шише😁😂

# 599
  • Замък сред облаците
Емилия, имаш възпаление на шийката според цитонамазката. Моят съвет е да проверите ендометриума за инфекции.

Тити, за въпроси на бременни има други теми.

Общи условия

Активация на акаунт