Ленормандия - гледанки с картите на Ленорманд

• 20 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Проблем, умишлено забъркан от жена или няколко жени.
Има ли някакъв времеви диапазон, в който да наблюдавам за резултатите? Някъде съм срещала срок от 3 месеца, но не съм много навътре все още и не съм сигурна.
Жените може да са няколко, имаме карта Мишки/скрита/, която дава повече хора, като участници, не знам защо ми върви в главата на кражба и присвояване. Имаме и една Щъркели, скрита между 10 и 7, целия квинт е градина - кръг от хора.  С последна Дете ще излезе нещо, но не мисля че ще е в пълен обем.
Какви са тези скрити карти? Наистина съм много "боса" в това.
Скрита карта е сбор от първа и втора, първа и трета и втора и трета, в случая. Дава допълнително инфо за ситуацията. Квинт е общия сбор, всеки го чете различно, като резултат, например.
Визуално може да изглежда така

28+2 прави 30 и тн.

Къде мога да прочета повече за това и изобщо за подредбите и тълкуването? Картите ми са Lenormand Blue Owl.

# 706
Проблем, умишлено забъркан от жена или няколко жени.
Има ли някакъв времеви диапазон, в който да наблюдавам за резултатите? Някъде съм срещала срок от 3 месеца, но не съм много навътре все още и не съм сигурна.
Жените може да са няколко, имаме карта Мишки/скрита/, която дава повече хора, като участници, не знам защо ми върви в главата на кражба и присвояване. Имаме и една Щъркели, скрита между 10 и 7, целия квинт е градина - кръг от хора.  С последна Дете ще излезе нещо, но не мисля че ще е в пълен обем.
Какви са тези скрити карти? Наистина съм много "боса" в това.
Скрита карта е сбор от първа и втора, първа и трета и втора и трета, в случая. Дава допълнително инфо за ситуацията. Квинт е общия сбор, всеки го чете различно, като резултат, например.
Визуално може да изглежда така

28+2 прави 30 и тн.

Къде мога да прочета повече за това и изобщо за подредбите и тълкуването? Картите ми са Lenormand Blue Owl.
Аз чета това.
Колодата няма значение, освен ако няма допълнителни карти в нея.

# 707
Здравейте, девойки. Имам нужда от гледане. Имам доста проблеми детето ми. Тъй като съм и в групата за ясновидци. Държа да кажа, че съм обиколила всички черкви, манастири, молитви, четене и до сега нищо. Обиколих от известно време доста врачки и баячки, пак нищо. Някои познават минало и настояще и 0 познаваемост за бъдеще до сега. Само една дама в тази група ми е гледала и това, което каза се случи. Силно се надявам и другите и предсказания да се случат, много моля някоя дама, която е по веща с картите да се свърже с мен и да ми предскаже за бъдещето на детето ми. Детето ми е голямо и все изневиделица се появяват странни и досега все не добри за него неща.
Моля за помощ да се свържете с мен.
Благодаря

# 708
Здравейте, девойки. Имам нужда от гледане. Имам доста проблеми детето ми. Тъй като съм и в групата за ясновидци. Държа да кажа, че съм обиколила всички черкви, манастири, молитви, четене и до сега нищо. Обиколих от известно време доста врачки и баячки, пак нищо. Някои познават минало и настояще и 0 познаваемост за бъдеще до сега. Само една дама в тази група ми е гледала и това, което каза се случи. Силно се надявам и другите и предсказания да се случат, много моля някоя дама, която е по веща с картите да се свърже с мен и да ми предскаже за бъдещето на детето ми. Детето ми е голямо и все изневиделица се появяват странни и досега все не добри за него неща.
Благодаря

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:14 от The other within me

# 709
Благодаря
Може ли да ми кажете кой ви е гледал и е познал? Бих искала да гледа и на мен.
Не, ако самата жена желае ще се оповести. Аз я търся за 2ро гледане. Вероятно работи и има доста ангажименти. Обеща, че отново ще ми гледа и я чакам с нетърпение от доста време. Затова пиша и търся някоя веща в картите.

# 710
В предишното ми теглене, нищо че бях задала друг въпрос, косата и змията се оказаха прекратяване на договор за работа, изневиделица.
За това теглене въпросът е ще си намеря ли скоро стабилна и постоянна работа. Как да тълкувам?

# 711
Дами,връщам се с обратна връзка.Никакво движение по тези карти,каквото беше и вътрешното ми усещане.
Жена пита ще я потърси ли мъжа.Първият ред карти е теглен преди месец,а вторият-днес.Срокът и на двете подредби е краят на м.ноември.Сигнификатор не съм теглила,мъжът излезе сам на първа позиция.
Имам колебания.Картите като цяло ми харесват.Детето и щъркелите като завършващи карти не ми вдъхват надежда.Още повече се обърках като пресметнах квинта и скритите карти.Ще съм благодарна да чуя мненията ви.

# 712
Ще има ли комуникация между мъж и жена до края на месец април?
Дом Звезди Дете Луна Щъркели

# 713
Скрит текст:

За мен ще има.

# 714
Скрит текст:

За мен ще има.

Нещо малко/кратко по вечерно време?

# 715
Може да е по вечерно време Simple Smile Но по-важното е, че ще е онайн и ще бъде много мило общуване и съвсем не е задължително да е кратко. Simple Smile
Първо, може да е от вкъщи, в уютна обстановка и второ - самият разговор да създава усещането за уют.
Този, който пита, се съмнява и разговорът може да се случи в неочакван за него момент.

# 716
Може да е по вечерно време Simple Smile Но по-важното е, че ще е онайн и ще бъде много мило общуване и съвсем не е задължително да е кратко. Simple Smile
Първо, може да е от вкъщи, в уютна обстановка и второ - самият разговор да създава усещането за уют.
Този, който пита, се съмнява и разговорът може да се случи в неочакван за него момент.

Мислиш ли, че липсата на карти за комуникация има значение?

# 717
Има карти за комуникация - Звезди, а една от сборните карти е Птици.

# 718
Има карти за комуникация - Звезди, а една от сборните карти е Птици.

Много благодаря, ще дам ОВ.
Разпитвам, защото в една полезна дискусия може да се научат нови неща.
Аз например не знаех, че Звездите се свързват с комуникация - но се свързва с Интернет 😀 и оттам онлайн комуникация да

# 719
Здравейте!
Сега открих, че има такава тема. Имам страшен респект към тези карти, защото зная, че познават с точност, но сама за себе си ми е трудно да ги разчета.
Моля, някоя от вас да ми каже какво значи тази комбинация. Имам запазени няколко комбинации, по които си чакам резултатите, но ще постна само една, защото може би е най-обибщена от всичките ми въпроси.
А въпросът е - отказал ли се е конкретен човек(мъж) от мен?
Блгодаря на отзовалите се!

Тъй като темата е за опит, сега попрегледах по-подробно, затова ще си дам мнението по въпроса ми, а то е - че човекът е малко гузен и не знае какво точно да направи, иначе, според надеждите ми най-вероятно, не се е отказал, но е в дилема как да се появи в живота ми отново. Не зная дали бъркам, както казах, за себе си винаги мога да си нагодя нещата, както ми харесват, затова искам съвет. Картите са теглени преди 10 дни.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 20:41 от Viollaa

Общи условия

Активация на акаунт