Ленормандия - гледанки с картите на Ленорманд

• 21 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Скрит текст:
Въпросът е как ше се развие двойката, ше се съберат ли?
Изтеглила съм 4 карти, мислейки този въпрос.

По Слънцето бих казала, че раздяла няма да има, но ще преминат през трудния период сега.
Картите показват, обаче, и друго - между тях има тайни. Щом той е обиден и чак иска да си тръгне, значи жената не е много наясно със себе си и не е открита в тези отношения - излизат Облаци заедно с Книга, отделно имаме сборна карта отново Книга - тайни, тайни, тайни. Като производни излизат също Планина, Конник, Дърво. Жената май си е поиграла с огъня и е на път да разруши нещо много стабилно и хубаво.

Допълвам, че облаците са вече играна ситуация.
Да, мацката си е поиграла. То не ѝ е за пръв път.

Да, момичето, е имало неосъзнато токсично поведение, с добри намерения, но карайки мъжа да се чувства зле. Сега с болка се разкайва и осъзнава, но мъжа е ранен от думи и държание. Картите предвещават ли събиране и шанс според вас?

# 736
Скрит текст:
Скрит текст:
Въпросът е как ше се развие двойката, ше се съберат ли?
Изтеглила съм 4 карти, мислейки този въпрос.

По Слънцето бих казала, че раздяла няма да има, но ще преминат през трудния период сега.
Картите показват, обаче, и друго - между тях има тайни. Щом той е обиден и чак иска да си тръгне, значи жената не е много наясно със себе си и не е открита в тези отношения - излизат Облаци заедно с Книга, отделно имаме сборна карта отново Книга - тайни, тайни, тайни. Като производни излизат също Планина, Конник, Дърво. Жената май си е поиграла с огъня и е на път да разруши нещо много стабилно и хубаво.

Допълвам, че облаците са вече играна ситуация.
Да, мацката си е поиграла. То не ѝ е за пръв път.

Да, момичето, е имало неосъзнато токсично поведение, с добри намерения, но карайки мъжа да се чувства зле. Сега с болка се разкайва и осъзнава, но мъжа е ранен от думи и държание. Картите предвещават ли събиране и шанс според вас?
Аз отговорих.

# 737
Здравейте,момичета винаги съм обичало окултното.Но едва вчера без да искам ви открих в любимия си портал. Не съм слушала за тези карти ,но ме запалихте да си ги купя . Как мислите ще се справя ли с тях. Може би поради последните събития около мен се замислих за картите и ,че като момиче обичах да си гледам с тях и бях добра.Може ли да помоля някоя добра душа от вас да ми хвърли едни карти ,защото съм много объркана,една мечта много важна за мен като ,че ли не мога да осъществя .Ще съм много бладарна ако някой от вас го направи и ми даде насоки какво се обърка и ще стане ли реалност тя. Откъде купихте и какво ще ме посъветвате относно тях.

# 738

Общи условия

Активация на акаунт