Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 2

• 54 996
  • 745
  •   2
Отговори
# 660
Моите поръчки никога не са обединявани, а съм правила в два поредни дни. Досега винаги е отнемало 5 дни от поръчката до пристигането на летище София и 10 или повече дни да стигне до мен. Не че са ми спешни, ама организацията на китайците засега е много по-добра от българската Smiley

Следя за ръчната прахосмукачка, която препоръчахте скоро и все не мога да я хвана на по-ниска цена. Преди няколко дни ми попадна оферта за 8 лв., обаче докато напълня кошницата до минималната сума от 30 лв. и се изчерпиха бройките Simple Smile

# 661
  • София
Ето заради такива моменти, пишете да ви махнат минималната сума. Купувате и после имате, знаете, възможност да добавяте колкото си искате с функцията "плати с един клик".
И на мен не са ми обединявали поръчки, направени в два последователни дни.

# 662
Аз я чакам тая прахосмукачка , че да видим 😁 чакам и някакъв малък блендер който се зарежда и Ел.четка зъби

# 663
И аз я чакам тази прахосмукачка.
За 5 дни пратката дойде в България, от четвъртък вечер седи на летището. Митницата този път се забавиха.

# 664
  • Асеновград
... ама организацията на китайците засега е много по-добра от българската Smiley
Съгласен . Имам 3 поръчки. Едната е минала митница в БГ. Втората пусната няколко дни след нея,  вече я получих. Третата лети още . Сигурно и тя ще дойде преди първата ако не я затрият тука някъде. Аз мисля , че първата е пуснала крака. Дадоха ми 20% отстъпка за нея като им писах , че съм получил по нови.Ма като гледам май ще ми връщат парите.

# 665
Аз също няма да поръчам докато не ми дойдат пратките . Имам 3 с краен срок 16.04 , а все още чакат или полет или Митническата проверка е минала на 6.04 и до там .....

# 666
И мен вече много ме дразнят. Едната ми поръчка е до 17ти април, а още митница не е минала, седи си Пристигнала от 6ти април. Тя е с box now. Писах им, но не ми дават компенсация, нищо. Само един артикул уж ми намалиха специално за мен, хах, с 2-3 лв.
Хем не са ми спешни, хем ме дразнят, то май нашите се мотат де

# 667
  • София
Да, Спидиту се бавят. И аз чакам три пратки, като две са минали митницата. Вчера се почудих откъде да си поръчам свредло за градината и накрая поръчах от бг магазин.

# 668
Момичета, след като не мога да осъществя поръчка от Тему, намерих компромисен вариант https://badu.bg/. Вие пазарували ли сте от този сайт?

# 669
Моята пратка е минала митническа проверка на 07.04 рано сутринта.
Спиди още не са я взели.
Днес е първият ден за доставка, който са обявили Тему, има време до 19.04.
Не бързам, не се ядосвам, когато, тогава.

# 670
Някой поръчвал ли е дискове за почистване на тоалетна чиния? Препоръчайте, моля!

Преди доста време купувах от Лидл и бях много доволна, но вече ги няма.

# 671
Точно тези дискове съм поръчвала, само че от Шейн. Не останах доволна, свършват за ден-два. Аромат от тях в тоалетната не усетих. Евтини са, но не повторих покупката.

# 672
Аз имам такива, бавно свършват, но не усещам нито аромат, нито пяна, нито почистват. Не бих повторила

# 673
Имам съобщение от Тему, че поръчката е взета от dpd и се приближава към мен. Очаквам утре - вдругиден да е при мен.

# 674
Някой поръчвал ли е дискове за почистване на тоалетна чиния? Препоръчайте, моля!

Преди доста време купувах от Лидл и бях много доволна, но вече ги няма.

точно сега има я лидл

Общи условия

Активация на акаунт