Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 57

• 78 156
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Прекрасни гледки, чудесни рецепти и идеи! Честито на всички, които са имали или скоро ще имат повод!
  Салата: когато ряпата е изкуфяла отвътре, не стига за класическа с моркови, затова добавих малко краставица и доста царевица, лъжица сметана и:

Днес супа топчета с гъби и броколи:

Приятна вечер!

# 136
  • Под сянката на разлистените кактуси
Пилешко тако с авокадо и чедър

# 137
# 138
Подариха ми машинка за пай и веднага влезе в употреба, плънката е от вече сготвено джоланче и набързо задушени кейл, картофи и пащърнак. Десерт кисело мляко със сладко и готови меденки. С готово тесто за пайчетата всичкото ми отне 20мин заедно с десерта Hands Ok Hand Определено ще имат постоянно присъствие в менюто, следващият път мисля да пробвам ябълков пай.

# 139
  • пак на Рив Гош
Добър вечер!
Приемате ли нови попълнения? Преди няколко години пишех в темата, но не съм се разписвала от доста време. Но я чета редовно Grinning
Записвам се с една японска яйчена салата от миналия уикенд и фритата с къри, лук и чушки по Джейми Оливър от тази вечер.

# 140
Добре си се завърнала, как да не те помним Simple Smile
Нямам време за готвене тия дни , имам си ново внуче Simple Smile  Дори сега отивам на работа  и направих по една пиадина на калцоне за закуска, за обяд яйца на очи със суджук. Посред нощ сготвих кисело зеле с петел и супа за довечера като си дойдат и другите деца, питка торта и сладки съвсем мързеливо бабата си поръча този път за утре 😊

# 141
Свежа салата и печени пилешки и свински гърди

Пепи, честито внуче!
Здраве, щастие и много късмет на цялото ви семейство!

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 13:05 от Krotinia

# 142
  • Варна
Пеп-4о, честито ново попълнение в семейството! Здраве и радост!

Пикантно дипче от кисело мляко, репички и подправки.

# 143
Пепчо, честито внуче! Да расте здраво, винаги много да ви радва! Бъдете здрави и благословени цялото семейство! ❤️

Телешко варено. Изпробвах новия си Инстант пот, супер доволна съм. 😃

# 144
  • там където има винаги вятър
За ракийката, с домашно сладко от белени сини сливи /от 2022 г е, голяма играчка... бабите правеха редовно преди години Disappointed Relieved/

и

Кисело зеле/има още/ със свинско.

И грах/имам доста торбички  във фризера, а ММ вече е сял за тая година Thinking/.

Пепчо, честито ново внуче! Здраве и много щастие на семейството! Да сте живи и здрави и вие с дядо, че да помагате!

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 11:50 от mama iasi

# 145
Честито, Пеп-чо! Чудесни новини! 💐
Честито на всички, които са имали повод.
Аз не снимам редовно, но тук-таме се сещам:
Дораяки, но не по традиционна рецепта, а с ягоди и сметана:

Прясна паста със сметана, моцарела, грана падано и филе:

# 146

Пилешка дроб сърма

# 147
Честито попълнение, Пепчо!
Хляб от брат ми.

# 148
Хрупкав дюнер

# 149
Пепи и тук ти честитя голямата радост! Здраво и щастливо да расте малкото юначе! Heart
Свежа торта с ябълки и бисквити, без добавена захар приготвих за десерт днес. Лесно и бързо се прави и е с чудесен вкус.😋🍏🥄
https://inthebeniskitchen.com/2024/02/23/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d0%b … 0%b8%d1%82%d0%b8/

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 17:52 от beniii

Общи условия

Активация на акаунт