Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 33 708
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Miele е моята сушилня с термо помпа. И аз я харесвам. Зависи от дрехите. Памука 2 часа и нещо-3. Чаршафите час и половина. Зависи и колко сухи задам да станат. От както имам сушилня се родих честно казано…

# 121
С Тамифлу не са правени опити при бременни жени, но все пак има резултати от постмаркетингови проучвания с изводи - дозовият режим действа, има ниска майчина смъртност, няма риск от малформации или токсичност по отношение на плода. При проучвания с животни - няма репродуктивна токсичност. В такива случаи решението дали да се даде лекарството е на база преценка полза-риск, срока на бременността и клиничния опит на АГто с това лекарство.
Мноооого обичам като ида за изследвания и някоя лаборантна почне да ми се прави на много знаеща и оспорва назначените изследвания. А междувременно не прави разлика между количествено и качествено определяне на белтък в урината. Мхм, добре.

# 122
Ами мен в крайна сметка не ме изпратиха на обременяване. А защо искат да те изпратят на изследване? Имат ли някакви притеснения?
Плацентата била около 5см, правих торч панел, днес съм на лекар да разчита резултати и да ме прегледа. То плацентата от почти началото е проблемна, но според мен е заради скорошните бременности. Мисля че резултатите са окей от торч изследването, но това ще го каже АГ днес. Викат ме и на фетална морфология отново в 31 седмица. Тя намекна само за обременяване с глюкоза, нито потвърди нито продължи да коментира това

# 123
С кармолис трябва също да се внимава, има и алкохол в него и него препоръчват като цяло при бременност. Иначе и на мен много помага, дори натривка с него при гърдите . При бременност съм го ползвала за инхалация също- разтворен в тенджера и вода, над котлона а аз дишам пари( но пак гледах да не е много често)
Питах и аг и лл и казват , че Тамифлу НЕ може. Само парацетамол и билкови за смучене за кашлицата Sad биозин мама взимам още от първите месеци като ходих още на работа.
Ще взема и Стодал и друго вече не зная Sad Очертава се много тегаво Sad

Аз като бях болна си слагах капки кармолис в чая и си взимах такива лукчета. Мисля, че доста ми помогнаха и са билкови.

# 124
При първото ми разболяване АГ каза питай лл какво да пиеш.
Та аз добавям и осцилококцинум не пречи да пиете.
Излязоха ми кръвните хемоглобина от 108->101 малко паднал

# 125
Аз знам, че инфлуцид предписват, но слава Богу не ми се е налагало да пия. Попринцип всичките на боарон готови продукти може за ги приемаш.

Сушилнята ми е Бош, не знам дали е с или без термопомпа, но се родих с нея. За един ден изпирам три перални и при сушилни и не се занимавам с пране повече.

# 126
Имаме ли днес една булка 😁🎉🎉🎉

# 127
Ние нямаме сушилня и много се чудя дали да вземем. Порблемът е липсата на място, имаме хубава пералня, тъй че комбинирана отпада. Също ме притеснява да не свива дрехите.

# 128
  • Пловдив
За грип точно мен ме съмнява хомеопатия да помогне особено (но да си кажа, че и аз не съм й голям привърженик, в смисъл виждам я малко като плацебо 😀)
За Тамифлу обаче нямам представа как седи въпросът, наистина е най-добре АГ да си каже. Но и Тамифлу, и Авирон (който си е разрешено противовирусно) има смисъл ако се започнат при първи симптоми (24-48 часа).

За сушилните - ние сме с АЕГ с термопомпа и съм страшно доволна. Има дни, в които буквално изпирам и изсушавам по 4 перални 😀 Марисол, ако ви е в отделно помещение може да помислите за слагане на сушилнята върху пералнята. Вкъщи сме така - имаме мокро помещение, но пространството не позволява да бъдат сложени уредите един до друг. Затова си взехме свързващ кит (нашият е тип изтеглящ се и става на рафтче, което е супер удобно като прехвърляш/вадиш дрехи).

# 129
Имаме ли днес една булка 😁🎉🎉🎉
😘😘😘

# 130
И ние сме с АЕГ с термопомпа и не съм доволна. Дънките не ми ги суши хубаво. Свива тениските на мъжа ми. Ако сложа 5 неща, може и да се справи добре, но нямам нерви да пускам всеки ден по малко. За какво се води 10 кг ли беше, не помня. Като са повече неща и ги вади на хармоника, въпреки че пускам функцията “гладене”. Като я стартирам пише 4 часа със сушенето, но не е вярно. Върти поне 6 часа. Как успявате да пуснете 3 на ден? С отложения старт първата да тръгне в 5 примерно 😃 Не обичам да простирам, но лятото го правя на сушилника на терасата. Зимата - искам, не искам, пускам сушилнята. Да отбележа, че нашия уред е комбиниран. Нямаме място за отделна сушилня. Предполагам с нея би било по-добре.

# 131
Хайде, Паулии!!!!! Честитоо!! ❤️🍀

Желая ви здраве и семейно щастие! Нека хармонията никога не отсъства от вашият дом. Пожелавам ви здраво и пухкаво бебче, което да допълни изцяло началото на семейният живот.

# 132
  • София
Паули, честито! Желая ви дълъг и щастлив семеен живот!

# 133
Честито, Pauly!!! Пожелавам ви хармония и споделеност 😘

# 134
Честито, Паули! 🥰 Бъдете много щастливи!

Общи условия

Активация на акаунт