Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 35 826
  • 759
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, как сте с киселините? Мен ме почнаха от 2-3 дена.

# 301
Аз съм загледала повивалниците на Икеа, изглеждат ми на мн разумни цени. Някой има ли опит с тях?
И тяхната кошарка харесах. Чудя се между нея и една др малко по-скъпа от емаг

# 302
  • София

Аз никога не съм имала и не знам дали ще ги позная. Онзи ден като си легнах усещах за кратко парене в областта на сърцето - дали е това? Не беше болезнено или нетърпимо, просто дискомфорт.

# 303
Ох, аз вчера умрях от киселини. Ядох лазаня, от която предния път нямах киселини. От банан ми излизат.. Нямам всеки ден, но обикновено ако има лук или чесън в храната ми излизат. Даже мислех да ви питам за нещо за киселини, но студено прясно мляко ме облекчава.

# 304

Аз се сдобих с тях още от 20та седмица някъде. При мен са главно вечер и засега се справям само с цитруси, кисело мляко или разни чайчета/вода с лимон.  Хубаво е да следиш от какви храни най-често се получават и да ги избягваш вечер, иначе става по-зле.

# 305

Аз никога не съм имала и не знам дали ще ги позная. Онзи ден като си легнах усещах за кратко парене в областта на сърцето - дали е това? Не беше болезнено или нетърпимо, просто дискомфорт.
И аз така ...даже скоро питах майка ми е що е то 😁еми нямам.
И преди нямах 😁
Ох днес се присетих за пъпчето обърнах къщата,няма го и това е...и двете стаи съм преровила,кутии джобове вс...много ми стана тъпо уж е като суеверие,нещо подобно ама.....дано излезе като се местим 🫣😒иначе си пазя гривните от болницата.😇🎉

# 306
  • София
Засега нямам много киселини. Забелязвам, че ако в яденето има лук или чесън, се появяват. Тогава хапвам мандарина или ябълка. Чувала съм, че Гавискон се изписва за бременни. Дали помага, не знам.

# 307
Мими, спокойно, моето пъпче майка ми го пазеше в кутията си за бижута 16 години,за да го хвърлят на някое забележително място и накрая влязоха крадци вкъщи и го откраднаха с бижутата... 😀

# 308
Ние бяхме с него и много беше добре.(ето как седеше в стаята, която ди беше мъничка) Сега април живот и здраве се местим на ново място и мисля пак да взема за бебешката стая( че предната след първото бебе го подарихме …) а и стола също беше ИКЕА, супер ми беше за кърменето!

Аз съм загледала повивалниците на Икеа, изглеждат ми на мн разумни цени. Някой има ли опит с тях?
И тяхната кошарка харесах. Чудя се между нея и една др малко по-скъпа от емаг

# 309
Чувала съм, че Гавискон се изписва за бременни. Дали помага, не знам.

Помага, аз имам доста в последно време. Той е без рецепта. На мен лично ми е по-приятен на вкус от Талцид.

# 310
С предните бремнности газираната водичка ми облекчаваше киселините. Има мит, че щяло бебето да е с коса, ако имаш киселини. При мен си беше истина де, особено първото се роди с огромен перчем Grinning

# 311
Ох ама че работа ...ама ме успокои ❤️
Абе да са здрави,те ще решат на къде ще поемат

# 312
За киселини аз взимам гавискон ликвид и определено ми помага. Също ми помага за болка в стомаха, която беше ужасяваща в един момент. Към това спя на повдигната възглавница, което ми помага.

Аз имам всяка вече усещането, че коремът ми се подува и ми тежи. Някоя от вас има ли подобно чувство?

# 313
Аз никога през живота си не съм имала киселини, но от както приемам сорбифет се появиха. Успявам да ги овладея с газирана вода и студено прясно мляко.

# 314
И аз установих, че никога не съм имала киселини и все още не са се появили, слава Богу.

В последните няколко дни ми става все по-тежко, напоследък вечер започва да се втвърдява малко и движенията ми стават все по-трудни. Сякаш с влизането в 3 триместър като с щракване на пръсти нещата минаха на друго ниво 😂

Общи условия

Активация на акаунт