Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 35 818
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Моето зайче се е настанило седалищно за момента и не ми тежи, но започна да ме подпира под ребрата в края на 28 седмица

# 316
И аз незнаех какво е да имаш киселини и сега разбрах.Появиха се към 5-ти месец някъде,после изчезнаха,пак се появиха и така.На периоди.Кисело мляко ми помага.Наистина ужасно е това нещо.
Вечер и аз съм като шамандура.Чувствам се много тежка,едвам ставам,едвам сядам и ми се приспива много рано.Все едно съм орала и копала цял ден,а всъщност нищо не правя.А и тези дни имам леки болки в корема и кръста,но само вечер.Предполагам Бракснън Хикс.Увеличих си малко магнерота и днес съм на 2 литра вода и не ме е боляло нищо. Confused

# 317
И аз съм така вечер ....къде е е то още два месеца +имаме 🫥но ще избутаме

# 318
Е, разбира се. Толкова време мина, сега за 2 месеца няма да се лигавим 😀

# 319
Благодаря ви, момичета! Направих още една консултация! Всичко е наред с бебето, не са притеснителни двете седмици изпреварване и килограмите му (не са от началото, а може би от януари върви малко по-напред) 😊

# 320
Как усещате контракциите при вас? Като ме хване някоя и направо замръзвам, целият ми торс се стяга и сякаш някой ми сяда на гърдите.
Моята девойка се завъртя главично, рита ме в ребрата и направо ми ги насини.

# 321
На мен ми казаха, че не трябва да са толкова силни. Но имах 1 ден в който бяха доста и то все такива, но на следващия ден бях отново добре 🤷🏻‍♀️
Аз предпочитам пак да се завърти главично, по-леко ми е и не ме рита във влагалището тогава....

# 322
Аз мисля,че имам подготвителни.Вчера споменах.Усещам менструална болка в кръста от няколко дни.Не е силна,по-скоро дискомфорт.Но се усеща.Изглежда на все едно ще ми дойде всеки момент.Но е само вечер, по няколко пъти и замалко.Все се концентрирам върху втвърдяването на корема,но не усещам такова нещо.Като усетя тая болка пипам корема ,но немога да преценя.Не е твърд като камък(поне така съм чела че трябва да е),но не е имного мек.И незнам контракция ли е не е ли.Иначе започнах да вземам 1 повече магнерот и пия много вода и мисля,че има ефект.Като ходя при АГ ще и кажа.Ако нещо стане болезнено вече,отивам веднага на лекар

# 323
Аз от вчера имам ужасни болки в кръста.
В корема нямам болки, но от няколко дни изпитвам някакво напрежение на моменти, не знам дали  е тежест или нещо друго, а и не мога да го опиша съвсем. По-твърд е, но не чак супер твърд...

# 324
Как усещате контракциите при вас? Като ме хване някоя и направо замръзвам, целият ми торс се стяга и сякаш някой ми сяда на гърдите.
Моята девойка се завъртя главично, рита ме в ребрата и направо ми ги насини.

И при мен понякога са подобни на твоите. Много рядко са чак толкова силни, но се е случвало няколко пъти и буквално усещам сякаш ми спира въздухът и коремът ми става на камък. Но болка няма, просто много силно напрежение. Кръстът обикновено не ме боли по време на контракции.

Иначе и моята девойка все още постоянно си сменя позициите. На предния преглед се беше обърнала главично и усещах ритниците в ребрата, но последните дни предимно скача върху пикочния мехур, така че сигурно е с краката надолу. Самите обръщания на мен са ми най-неприятни и предизвикват втвърдяване.

# 325
Предполагам са нормални тези неразположения  за третия триместър.Все пак напреднала бременност вече.Мойто бебе ту в ляво на корема го усещам,ту вдясно.Май доста се върти.Но не е много активно.Усещам го вечер повече.От време на време и сутрин рано.Спи ли по цял ден,какво прави незнам Grinning

# 326
И при мен е така, Дени. Аз изобщо не мога да разбера на къде е обърнато, защото го усещам навсякъде. Не е съвсем леко вече, но в никакъв случай не е болезнено или супер силно. Понякога го виждам, като се завърти или е по-активен, но като цяло не бих казала, че ми създава някакви неудобства 😀 Даже напротив, постоянно му повтарям, че ме прави много щастлива като се размърда и ако иска да ме рита силно, аз няма да имам нищо напротив 😀

# 327
  • София
От време на време имам менструални болки. Но забелязвам, че се получават ако нещо се уморя или стоя права повече време. Като ги усетя гледам да легна и отшумяват. Иначе моят юнак е много активен. Преди го усещах предимно вечер. Сега имам чувството, че направо танцува. Simple Smile 
А усещате ли ги да хълцат? Понякога получавам нещо като трептене, не са ритничета. Не знам дали това е хълцането..

# 328
При мен е същото - усещам вечер болка в кръста, коремът ми се подува и долу ниско усещам придърпване. Пипам корема, не е твърд като камък, но не е и мек. Бебчо ме рита по невероятни места. Понякога като ме ритне долу ниско чак ми се свива дупето от конвулсия (съжалявам за образното описание). Не мога да го разбера къде е, но се радвам като ме ритка и му говоря.
Също имам едно странно усещане във влагалището, все едно е заседнал въздух в него. Идва и отшумява. Ще питам аг това какво е.

И при мен е така, Дени. Аз изобщо не мога да разбера на къде е обърнато, защото го усещам навсякъде. Не е съвсем леко вече, но в никакъв случай не е болезнено или супер силно. Понякога го виждам, като се завърти или е по-активен, но като цяло не бих казала, че ми създава някакви неудобства 😀 Даже напротив, постоянно му повтарям, че ме прави много щастлива като се размърда и ако иска да ме рита силно, аз няма да имам нищо напротив 😀

# 329
Аз пък от страни на сгънката  до влагалището, като нещо се обърна на една страна и усещам като опъване на жила, ама такова болезнено. Все едно имам някаква жила опъната като струна. И като се наместя минава... Много странно... Иначе като ме заболи долу матката или някъде другаде, точно тогава решава да ме рита на същото място на което ме боли Laughing
Голям кеф...

При мен е същото - усещам вечер болка в кръста, коремът ми се подува и долу ниско усещам придърпване. Пипам корема, не е твърд като камък, но не е и мек. Бебчо ме рита по невероятни места. Понякога като ме ритне долу ниско чак ми се свива дупето от конвулсия (съжалявам за образното описание). Не мога да го разбера къде е, но се радвам като ме ритка и му говоря.
Също имам едно странно усещане във влагалището, все едно е заседнал въздух в него. Идва и отшумява. Ще питам аг това какво е.

Общи условия

Активация на акаунт