Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 938
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Даааа, не се притеснявай и при мен някой път е така... Някой път само туптене... друг път леки ритници, следващия път силни ритници Satisfied
Прави си място и като се намести се поуспокоява...

Благодаря, момичета, приятно е да чуеш успокоение от хора, преминаващи през същото Heart

# 391
Може ли линкове към сутиените? Отговарят ли на размера? По принцип взимам от H&M, но ми се иска нещо по-бюджетно.
Отговарят си и са удобни, ще стават и за след кърмаческия период (ако са здрави). Ето тези си поръчах, вървят по 3 в компект и има разични цветови комбинации:
https://eur.shein.com/3pcs-Nylon-Maternity-Nursing-Bra-Black-bur … byok&imgRatio=3-4
Цената, която излиза на артикулите почти никога не е цената, която реално се плаща - като тръгнеш да поръчваш почти винаги излизат някакви отстъпки и промоции и ти смъква по 3-4 евро, а за големи поръчки ми се е случвало и по 20 евро да ми смъкне

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 15:36 от pauly

# 392
Много добре изглеждат тези сутиени.

# 393
Аз си взех сутиени за кърмачки от Shein, 2 комплекта по 3 сутиена - общо 6 сутиена за около 40лв. и са супер.
Сега си поръчах и няколко дрешки за бременни, че тук не мога да си намеря нищо прилично, всички дрехи за бременни са супер бабешки. За бебето съм поръчала само подложка за къпане от там. Доставката е по-бърза, отколкото от Алиекспрес
pauly,да те попитам,тези сутиени имат ли банели някакви? Немога да се ориентирам с информацията,и аз ги гледам в момента

# 394
Не, Дени, тип спортни сутиени са, но със закопчалка и регулируеми презрамки. Чашките се "откачат" от горната страна за по-лесно кърмене.

# 395
Ей, как го забравих този Shein. Аз сутиени си взех 2 от НМ. Но, добре, че напомнихте.. ще видя и аз за нощници и несесери. Като се замисля искам несесер в който да ми стоят кремчетата и памперсите до повивалника за бърз достъп. Дали ще е добра идея?

# 396
Няма ли да е по-удобно кутия тип без капак

# 397
Ей, как го забравих този Shein. Аз сутиени си взех 2 от НМ. Но, добре, че напомнихте.. ще видя и аз за нощници и несесери. Като се замисля искам несесер в който да ми стоят кремчетата и памперсите до повивалника за бърз достъп. Дали ще е добра идея?

Ей това съм поръчала аз, видях в ТикТок една мацка си беше подредила точно памперси, мокри кърпи и козметика в него. Има и по-яки плетени, ама не ми се дават толкова пари 😂

# 398
И аз мисля, че без закопчаване ще е по-удобно. Аз такова си поръчах от Тему. Smile

# 399
Онзи ден си купих два сутиена от hm и на касата ми направиха някаква регистрация и ми смъкнаха 10%. Ако някоя иска може да се възползвате.

Ако сте свалили приложението, няма нужда от друга регистрация. При покупка просто влизате в приложението и ви маркират баркода (както е при Лидл, ДМ). Не знам обаче до кога ще е тази отстъпка, фикс ли е? За определени неща ли ще е?

# 400
Аз си взех тези кутийки за тази цел. В Кик има от плетените, които споменахте и не бяха скъпи.
Скрит текст:

# 401
Много са сладки. И аз нещо такова си представям.

# 402
Между другото днес видях, че твърдите подложки за повиване (марка Лорели), които скоро коментирахме са намалени в Хиполенд. Ако някой има интерес. 😉
Скрит текст:

# 403
Аз искам да ви помоля за съвет относно легълцето. Живея в къща и за бебчо живот и здраве ще имаме отделна стая. Докато е малък обаче искам да спи при мен в спалнята, където до леглото ми е ограничено пространството. Допълнително през деня си представям как сме основно на първия етаж, където са холът и кухнята (спалнята и детската са на втория етаж). Сега въпросът е какви легълца или пособия за спане да взема. За спалните помещения си мислех да взема дървена кошара, която първо да седи в спалнята при нас, макар че ще е много тясно, а после да преместя в детската - така ще купя само едно легло и ще го местя. Изкушавам се за некст ту ми, но тогава детската ми ще седи празна или за нея да взема дървената кошара, която реално няма до ползвам на първо време. За първия етаж не знам какво да взема за през деня - гнездо ли, шезлонг ли ? В страшна чуденка съм и не мога да реша. Някой някакъв съвет?

# 404
И гнездото и шезлонга не са особено подходящ избор, особено когато бебчето започне да се обръща. Според мен си вземете сгъваема кошара. Има такива с колелца и без, a и те са достатъчно леки да се местят ако е необходимо.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 19:23 от Denittsa

Общи условия

Активация на акаунт