Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 942
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Не се притеснявайте,ако нямате коластра ,напълно нормално е.Аз нямах и преди ,нямам и сега ,но си имах достатъчно кърма,щом първите 3м наддаваше с по 2кг на месец.Даже ми слезна на 5-тия ден от раждането,защото малкия не искаше да суче.

# 376
Момичета има намаления в Айко
Вижте брошурата с лампионите 😁
Аз ще взема спално за кошарата малко е намалено

# 377
Момичета харесах си най накрая нощници, от Shein има много симпатични с прехлупване без копчета мисля да поръчам 2 😃

# 378
Момичета харесах си най накрая нощници, от Shein има много симпатични с прехлупване без копчета мисля да поръчам 2 😃

Това Shein нещо като алиекспрес ли е-китайски евтинии? Поръчвала ли си досега? Няколко пъти го чувам, но не съм отваряла да погледна.

# 379
Да има доста изгодни неща, китайски.Има отзиви под всеки продукт и така преценявам, приятелки са поръчвали и са доволни, аз имам една рокля от там и беше супер като за цената си.

# 380
+1 за SHEIN, имам адски много неща от там. За цената са си супер

# 381
Аз имам много неща за вкъщи от там. И сега ще взема разни несесери, разделители и кошове за неща на бебето. Харесах си и нощница с халат за болницата. Много малко ми харесват, ужасно бабешки са всички, направо не си се представям да се облека с такова нещо 🤔

Идват от склад в Европа за 2 седмици макс, със Спиди до адрес.

# 382
Аз си взех сутиени за кърмачки от Shein, 2 комплекта по 3 сутиена - общо 6 сутиена за около 40лв. и са супер.
Сега си поръчах и няколко дрешки за бременни, че тук не мога да си намеря нищо прилично, всички дрехи за бременни са супер бабешки. За бебето съм поръчала само подложка за къпане от там. Доставката е по-бърза, отколкото от Алиекспрес

# 383
  • София
От два дена почти не усещам бебчето. Мърда рядко и слабичко, а преди това си риташе и шаваше много често. И взех да се паникьосвам...случвало ли ви се е? Дали е нормално? В 23 гс съм.

# 384
  • София
Forest_girl, в 23-та гестационна бебето е още доста малко, просто се е преместило и затова сега не го усещаш много. Щом си в 23-та би трябвало терминът ти да е някъде след средата на юни, нали? Ти си в 6-ти месец сега и има място вътре да си плува Simple Smile

# 385
На мен ми се случваше същото. Не се притеснявай.

# 386
Аз си взех сутиени за кърмачки от Shein, 2 комплекта по 3 сутиена - общо 6 сутиена за около 40лв. и са супер.
Сега си поръчах и няколко дрешки за бременни, че тук не мога да си намеря нищо прилично, всички дрехи за бременни са супер бабешки. За бебето съм поръчала само подложка за къпане от там. Доставката е по-бърза, отколкото от Алиекспрес

Може ли линкове към сутиените? Отговарят ли на размера? По принцип взимам от H&M, но ми се иска нещо по-бюджетно.

# 387
Не бой се,аз започнах да го усещам тепърва в тази седмица и то доста слабо

# 388
Онзи ден си купих два сутиена от hm и на касата ми направиха някаква регистрация и ми смъкнаха 10%. Ако някоя иска може да се възползвате.

# 389
  • София
Благодаря, момичета, приятно е да чуеш успокоение от хора, преминаващи през същото Heart

Общи условия

Активация на акаунт