Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 868
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Да пишем в обратната връзка и на двете приложения, че това не е вярно. Девойката е голямо шило. Единствено като чуе гласовете на баща си и батко си, замръзва и се кротва.

Скрит текст:
Някъде четох, че след 30г.с движенията вече не са толкова резки, защото бебето има все по-малко пространство, но ще видим дали е така.

Това го чета в 30+3, докато един крак се опитва да ми пробие корема 🤣 Ще му го прочета на глас, да видим дали ще се кротне.

И на мен ми звучеше доста съмнително, все пак всички сме попадали на клипчета тип "Пришълецът". 😄 А най-интересното е, че го пишеше и в двете приложения, които ползвам.

# 541
Особено, ако съм легала на една страна тазобедрените стави ме болят жестоко. Даже се събудих през нощта от болка. Забелязах, че ме молят повече и ми е по-трудно да се раздвижа, ако през деня съм имала дълъг период без движение - например седяла съм на лаптопа 2-3 часа. Ако през деня съм по-активна, болките в ставите намаляват.

Здравейте! И при мен е същото положение. Когато се движа повече се чувствам по добре и те ги болки ги няма.

# 542
  • София
И при мен преди няколко много се беше закротило бебчето и бях в паника, въпреки че в крайна сметка знаех, че е нормално да има и такива дни...но някак си като не си го усещаш, ти влияе супер много на психиката. Писах тук и вие ме поуспокоихте Heart На следващия ден бебчето вече си шаваше с нормален ритъм.

# 543
Как ми се схвана крака...направоооо и то още в леглото ...голяма,но кратка болка
Заведох каката на градина ами съвсем друго е😁на спокойно да пия кафе и вс останало 🍀
Дано не ми донесе нещо ...ама....

# 544
Аз все още нямам схващания и крампи.Но усещам,че ми се подуват краката.Някак си кожата ме опъва като клякам и ми се струва,че получавам отоци от коленете надолу

# 545
  • София
Момичета, успяхте ли да намерите педиатър? На мен засега ми е мисията невъзможна. Моята лична не работи с деца. Искам от по-рано да намеря, че ми е притеснено.

# 546
Аз да, приятелка ми даде нейната педиатърка и директно с нея се разбрах. Реално е в съседен квартал, но тук до нас ми отказаха в един център, защото са само частни, и реших да не съм придирчива.

# 547
Ние още не сме.
Моята лична ми беше казала  " айде и като родиш идваш с бебето тук", което аз го разбрах, че ще го запише.
Тя е много далеч от нас де, тези от София ще разберат, но ние  живеем в Младост, а тя е в Люлин. Ако личната на ММ, която си е в Младост откаже, ще видим да я запишем при моята поне на първо време.

# 548
И аз често се психирам за мърданията. Моето като че ли е 2 на 2. 2 дни много активно, 2 дни почти не го усещам. Онази вечер пък ме риташе някъде много ниско долу, чак болезнено, иначе си има две любими позиции и там е най-често. В четвъртък съм на преглед и ще съм 30+1, чудя се дали ще ми пуснат тонове. Заради една пътека по ЗК в 27 се опитаха, но жената каза, че шава прекалено много и няма как да го гони из корема. Малко се притесних тогава, дано всичко е наред.

# 549
Deni И аз съм така. Прасците ми сякаш са се подули и усещам опъване.

Педиатър издирвам такъв, който да е само с деца в най-добрия случай. Като цяло при нас е проформа- за някое направление единствено, не водя децата там при евентуален проблем.

# 550
По темата за педиатър и аз днес се рових в интернет и трябва да посетя 1-2ма да видя дали приемат нови пациенти.
Но дайте съвет - педиатър ли трябва да е или общо практикуващ (личен лекар), който е и педиатър?

# 551
Ако е педиатър как беше ....трябва направление или си плащаш,затова лл според мен ние сме така лл.

# 552
Когато трябваше да записвам баткото, тогавашната ми ЛЛ ми каза,че не взима деца и ме препарати при трима да си питам. Първия ми затръшна под носа, но втората го взе. После и аз се прехвърлих при нея. Онзи ден я питах за бебето, каза че няма да ни зареже. Като й казах, че има и такива случаи ми сподели ,че скоро и се е случило да взима второ дете, точно от същата, при която бях аз преди. Та трудно е да си намерим педиатри.

# 553
Супер сте, момичета, че споделяте. И аз тогава ще започна да търся педиатър. Само не успях да разбера трябва ни Личен лекар и отделно педиатър? А в някакъв много хубав случай би могло личния да е едновременно и педиатър ли?

# 554
Аз честно казано не съм виждала лекари, които да са само педиатри. Винаги 2 в 1😊

Общи условия

Активация на акаунт