Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 875
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
Чух се днес с лекаря увеличи ми от 3х1 на 3х2 но шпа надявах се скоро да приключа с тези лекарства но уви 😒

# 496
И на мен ми омръзна от лекарства.Нямам търпение да ги спра.Но това ще стане към края сигурно.Какво да се прави,няма как

# 497
Момичета, въпрос към вас: имате ли болки в коленете/ тазобедрените стави? От няколко дни като се събудя за тоалетна и не мога да заспя от тъпа болка в ставите….

# 498
Ставите не ме болят, ама крампите в краката докато спя се появиха пак (въпреки магнерота).
Кога те болят като си права или легнала? Пробвай с раздвижване..

# 499
Особено, ако съм легала на една страна тазобедрените стави ме болят жестоко. Даже се събудих през нощта от болка. Забелязах, че ме молят повече и ми е по-трудно да се раздвижа, ако през деня съм имала дълъг период без движение - например седяла съм на лаптопа 2-3 часа. Ако през деня съм по-активна, болките в ставите намаляват.

# 500
През нощта ме боли. Парадоксалното е, че нямам ден без минимум 4км вървене, тоест не е проблем движението. И след като се движа се чувствам добре. Ползвам също и възглавница за бременни, та не ми се трият колената. Просто е мистерия за мен и реших са попитам при вас как е. Иначе крампите в прасците посред нощ при мен са налице повеч от месец.

# 501
Аз съм в отбора с болки в тазобедрените стави. Болят ме отдавна, като последният месец е повече от гадно. Като родим, ще мине. Лошото е, че аз няма как да имам много движение, затова ще търпя.

Особено, ако съм легала на една страна тазобедрените стави ме болят жестоко. Даже се събудих през нощта от болка. Забелязах, че ме молят повече и ми е по-трудно да се раздвижа, ако през деня съм имала дълъг период без движение - например седяла съм на лаптопа 2-3 часа. Ако през деня съм по-активна, болките в ставите намаляват.

# 502
И аз съм с такива болки.Сутрин ми е най-трудно,на една страна ставам с 300 мъки.И аз мисля,че е от обездвижването.Отделно и кръста ми е скован,  може би заради големия корем Confused

# 503
Добра неонатология освен в Майчин дом и Токуда, в Надежда ли имаше? Някоя от вас ще ражда ли в Надежда да поразпитам. Нещо в Тина Киркова ми лазят по нервите и освен ако моя доктор не каже изрично секцио, май ще сменям болницата.

# 504
The happy, имам две приятелки с раждания и проследяване в Надежда при доктор Нели Димова. И двете са много доволни, едната роди секцио по желание, другата роди естествено. И двете раждания за през 2023. Това мога да дам като информация, но да, тяхната неонатология също е на високо ниво.

# 505
Аз раждах 2021 в Надежда, сега пак ще съм там имах премеждия но като цяло пак ще им се доверя,както навсякъде има по някой не толкова мил доктор но като цяло всичко е окей,  чисто, уюутно, може да погледнеш имат в сайта доста неща описани, като график в послеродова кога минават на визитация кога минават неонатолози, кога чистят, хапване, всичко пише 😊

# 506
Аз съм раждала в Надежда, избрах я тогава заради неонатологията и че нямаха оплаквания от вътреболнични инфекции. Сега пак ще раждам там, освен ако не държат задължително на повторно секцио.
Аз лично от Нели Димова не съм доволна обаче.

# 507
Момичета, въпрос към вас: имате ли болки в коленете/ тазобедрените стави? От няколко дни като се събудя за тоалетна и не мога да заспя от тъпа болка в ставите….

Аз бях така месец и нещо и единственото нещо, което ми помогна е мазането с тендивал - след около 3-4 дни мазане вечер, вече нямам такава остра болка. Но пък заради позата на компютъра сега почна да ми се включва плексита, та явно ще трябва да се стискат зъби още 2 месеца и малко..

# 508
  • София
Май имам херпес на устата от вчера...като малка пъпка е, точно на ръба на устната. От години не съм имала такова нещо. Вие имали ли сте по време на бременност и как да процедирам сега, с какво да се намажа? Опасно ли е?

# 509
Аз имам болка само в лявата тазобедрена. А на десния крак пък са ми изскочили повече вени. Няма оправия. За щастие заради по изправената стойка поне кръста ми е ок, той винаги ми е бил проблемен, без бременност.

Общи условия

Активация на акаунт