Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 33 717
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Честито на булката.Дълъг и щастлив семеен живот Heart

# 136
Честито на младото семейство! Да се растете заедно и да се подкрепяте!

За хомеопатията и грипа - и аз съм скептична, въпреки че написах за инфлуцида. Но пък мисля, че не може да навреди да се пробва Simple Smile дано обаче да се размине и да не се наложи нищо да пие Simple Smile

# 137
Благодаря на всички, много сте мили ❤️
Бъдете здрави и вие и само щастие за всички! 😊

По темата за сушилните - нашата е Beko. Суши перфектно за между 50 минути и 2 часа, зависи каква материя суша и какво количество дрехи. Ако я понатъпча повече може да отиде и към 3 часа.

# 138
Pauly, честито! Пожелавам ви дълъг и безоблачен семеен живот 😊

# 139
Нашата сушилня е Бош. Не знам как съм живяла досега без нея 🥹 Понеже почти винаги пускам пълна пералня и повечето дрехи са памук, суши около 3.5 часа. Дрехи тип Синсей, Пепко се свиват, факт. Бременните клинове от Лидл не са мръднали, но пък тези от Уайкики се свиха по дължина. Така че много зависи от качеството на дрехите.

Честито, pauly Flowers Bouquet

# 140
Паули, честито! Дълго семейно щастие, спокойствие и скоро пълни памперси!!

Нашата сушилня е на Миеле - тя ми е най-добрата приятелка. За жалост наистина някои дрехи се свиват - всичките ми анцунг долнища (е и аз наедрявам ама все пак) и тениски на мъжа ми. Но без нея съм погубена.

# 141
Честито, госпожо Паули! Бъдете здрави, щастливи и сплотени! Revolving Hearts

# 142
Днес влизам в 7м 🎉
Изтеглих се само по бельо 😁65,5

Вчера взехме количка не беше предвидено...докато мм търси адапторите и незнайно кога пак ще търси и дали ще ги намери подкарах една в Комсед с майка и детето😎и много ми хареса,беше толкова лека 😁и цената без пари 😁
Ще пусна линк
На някой може да му стори простичка,но мен ме устройва 😇Дори нз че има толкова евтини.
https://www.baby.bg/product/kombinirana-bebeshka-kolichka-chipolino-estel-lista/

Само се чудя за някое матраче,има ли такива универсални 🤔

# 143
Мими,количката е супер.Аз съм харесала подобна в Хиполенд и мисля,че беше и по-евтина.Аз също няма да давам много пари за количка.Мисля,че във ВисВиталис бях гледала някакви сгъваеми матрачета за количка.Не съм много сигурна,гледах ге някъде ама непомня къде Grinning

# 144
Нали радвам се,че има хора като мен 🍀😘

Може би трябва на място да се пробва матраче,не е спешно,но е удобство
Дали пък каката ревеше защото не й беше удобно без матраче 🤔😁
Предпочитам евтина и нова отколкото някоя скъпа марка и ползвана от незнайно кой 😇

# 145
Аз като се ровя из сайтовете попадам на промоции,които са много изгодни.И докато се чудя харесва ли ми,не ми ли харесва,ама не е ли рано и тя промоцията изчезва Grinning Затова  и още нищо не сме взимали.Ама сета съм решила да дебна и ако изскочи нещо,отиваме и взимаме

# 146
За количка мисля, че е добре да се пробва да се бута да видите дали е лека и маневрена 😇🍀

# 147
По темата за домашните любимци - ние сме с котка - умна, мила, но и обсесивна и ревнива спрямо мен, та малко се притеснявам като се появи младежът. Ама пък и тя си ми е детенце и се надявам да се справим Flushed

Сериозно се замисляме за въздухопречиствател - не сме в София, но сме постоянно на климатици и прахоляк си има. Роботът минава всеки ден и има огромна разлика от преди да го вземем, но той минава само по пода и не ми се иска всеки ден да чистя апартамента от прах (не, че няма да го правя, ако се наложи, разбира се). Има и косми от котката навсякъде + по дрехите ни, макар и по-малко от преди робота. Идва и лято - не ми се мисли какво ще е като започне да сменя зимното кожухче Sweat Smile

С покупките за бебето - напреднахме доста, но ги поръчахме онлайн и очакваме да дойдат, за да видим дали няма да се наложи да връщаме нещо. Имаме още да купуваме, за себе си също имам да взимам неща за болничния престой. Решила съм до края на март всичко необходимо да е при мен - изпрано и подготвено.

# 148
Имате ли представа как се записва бебето на педиатър? Знам, че документално нещата се оправят, кгоато бебето се роди и има ЕГН, но много педиатри нямат свободни места за нови деца и е добре предварително човек да се уговори с тях. Но не рязбирам как е добре да се процедира - записваш си час, обаждаш ли се. Вие имате ли някакъв опит?

# 149
Имате ли представа как се записва бебето на педиатър? Знам, че документално нещата се оправят, кгоато бебето се роди и има ЕГН, но много педиатри нямат свободни места за нови деца и е добре предварително човек да се уговори с тях. Но не рязбирам как е добре да се процедира - записваш си час, обаждаш ли се. Вие имате ли някакъв опит?

С баткото едно време разпитах познатите от квартала кой е добър педиатър. Един път се чухме и каза, че ще го вземе. Като родих пак му звънях и каза като ни изпишат, да му звънна да дойде. Бебето живот и здраве ще бъде при него също, много се зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт