Майски бебета 2024г. - Тема 8

• 32 891
  • 759
  •   1
Отговори
# 525

Моят АГ използва нещо такова. Миналия път каза и че в момента нямам контракции, докато ми пускаше да чуя пулса. Дали това върши същата работа като това с коланите?

# 526
Мойто бебе го усещам предимно вечер.Незнам колко е нормално това.Понякога и сутрин още в 6 часа.А по цял ден нищо,сигурно спи,незнам.Попринцип не ги усещам силни ритничета.Тук като чета момичетата колко активни бебчета имат,се шашкам,че моето не е такова Confused  Ама може да е 2-3 бълбукания
 в деня,но ги усещам.На прегледите ми казват,че всичко е наред,та гледам да не се притеснявам.

# 527
Аз съм с предна плацента и го усещам по-леко, но особено като съм седнала си ме натиска все едно няма достатъчно място.
И аз съм в 27с., не се притеснявай.
Но все пак аз съм За ходенето на преглед за психическо успокоение.

# 528
Благодаря ви, момичета, отидох защото изобщо не ми беше ок и не исках да мъча и себе си и бебчето.
Пуснаха ми тонове, слава Богу всичко е наред с пулса, акушерката каза, че явно просто така е застанал, че да не се усеща. Аз си мислех, че в 27-28г.с. ще го усещам както и да застане, но явно не е така. Хубав рев му дръпнах в първите секунди като чухме сърчицето, акушерката беше много мила и започна да ме гали по главата и аз от там се разревах още повече 😂
Понякога съм много смотана, надявам се бебчето да е по-непукист и да не взима тази прекалена емоционалност от мен.
Иначе самите тонове продължиха около 30мин., единия колан мери пулса на плода, а другия следи за контракции. Дадоха ми едно бутонче, което да натисна като усетя бебето - аз го усетих слабичко може би на 6-7ма минута. Сега спокойно ще си дочакам прегледа в Сряда ❤️

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 17:16 от pauly

# 529
Според мен е напълно нормално сега да сме още по-чувствителни, пъки все пак става въпрос за детето ти. Сигурна съм, че на всички ни се прокрадват разни лоши мисли, колкото и да не искаме. Важното е че всичко е наред. 😊

# 530
  • София
pauly, радвам се, че всичко е наред.
Дени, с каква плацента си? Казват, че жените с предна усещат по-късно и не толкова активно бебетата. Дали е така, не знам. Аз съм със задна висока и си усещам балбукания от четвъртия месец. Щом са ти казали, че всичко е наред - това е важното.

# 531
Да,с предна висока плацента съм.За това е най-вероятно.Ама пак,дето каза мацката по-горе,ми минава някоя притеснителна мисъл колкото и да неискам.Сега започвам 28 гс,започнах късно да го усещам,едва преди месец може би.

# 532
Мойто бебе го усещам предимно вечер.Незнам колко е нормално това.Понякога и сутрин още в 6 часа.А по цял ден нищо,сигурно спи,незнам.Попринцип не ги усещам силни ритничета.Тук като чета момичетата колко активни бебчета имат,се шашкам,че моето не е такова Confused  Ама може да е 2-3 бълбукания
 в деня,но ги усещам.На прегледите ми казват,че всичко е наред,та гледам да не се притеснявам.
Същото и при мен

# 533
Много добре, че си отишла. Аз също нон стоп се психясвам за всичко, така че като можеш да си спестиш притеснения - спестявай ги. А това, че си плакала, то аз плаках като те четях. Хормоните са свирепи Simple Smile радвам се, че всичко е наред.

# 534
Аз малко се позамотах и чак сега се сетих да си запазя час при лекаря, който искам да ми води раждането и се оказа, че има час чак на 01.04 Sweat Тогава ще съм вече 35-та седмица и се надявам, че няма да е проблем, че ще се видим за пръв път малко над месец от термина. Знаете ли дали често се случва лекар да отказва израждане? Да не се наложи съвсем в последния момент да търся друг. Sweat Smile Както се казва, каквото сам си направиш, никой друг не може..

# 535
И аз усещам бебето по-слабо. Сигурно имат дни, в които са по-поспаливи (струва ми се логично). Доста ми се стяга корема последните дни при вас как е? Чудя се да ходя ли на лекар, някак ми е тежко на корема. Гледам да не се паникьосвам... Като съм легнала е мек, стана ли ми се струва по-твърд от обикновено. При вас как е? В 26 г.с. съм

# 536
pauly, радвам се, че всичко е наред и че ти си по-спокойна! Simple Smile
И аз бях на косъм да отида до спешния кабинет преди няколко дни, защото и моята девойка беше необичайно спокойна цял ден. Много се притесних, защото по принцип реагира като започна да я бутам или като хапна нещо, а тогава беше много плаха. В крайна сметка легнах на дясната страна и най-после се размърда. Следващите дни отново си беше активна, все едно нищо не е станало.
Някъде четох, че след 30г.с движенията вече не са толкова резки, защото бебето има все по-малко пространство, но ще видим дали е така.

Иначе и при мен плацентата е предна, но ниска, и по принцип усещам движенията през няколко часа, но най-силно вечер и сутрин.

Последна редакция: нд, 25 фев 2024, 22:02 от Iffsy

# 537
Понякога съм много смотана, надявам се бебчето да е по-непукист и да не взима тази прекалена емоционалност от мен.
Голямото ми дете е емоционално като мен, и обожавам това в него. Heart Радвам се, че всичко е ок, съвсем нормално е да се притесниш и да ревнеш.
Бебето не го усещам постоянно, но често съм на крак по задачи с часове и тогава сякаш повече дреме. Отвреме навреме праща някой ритник в посока пикочния ми мехур и направо ми се присвива корема. Като си полегна се почват едни големи бутания и разпъвания, особено вечер, ОСОБЕНО като реша, че ще спя. Joy

# 538
Някъде четох, че след 30г.с движенията вече не са толкова резки, защото бебето има все по-малко пространство, но ще видим дали е така.

Това го чета в 30+3, докато един крак се опитва да ми пробие корема 🤣 Ще му го прочета на глас, да видим дали ще се кротне.

# 539

Това го чета в 30+3, докато един крак се опитва да ми пробие корема 🤣 Ще му го прочета на глас, да видим дали ще се кротне.

И на мен ми звучеше доста съмнително, все пак всички сме попадали на клипчета тип "Пришълецът". 😄 А най-интересното е, че го пишеше и в двете приложения, които ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт