Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 258

• 35 908
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Среднощен привет, момичета

Много хубава новина се е появила тези дни относно СНУ   Да се надяваме някоя от нашите ТВ да е далновидна и да закупи този уникат  Дано и Туба да присъства на събитието. Ама доколкото разбрах май ще е в Лил. Тя дали ще отиде дотам малко ме съмнява      
Благодаря ви за тази новина, както и за всички останали неща, които сте донесли тези дни Kissing Heart
Злати, Вичи, Линка, Снинова
Скрит текст:
Мен за съжаление ме "трасна" такъв синузит, че няколко дни едва гледах.
Поради тази причина, а и поради още дузина задачи още не съм успяла да изгледам 4 серии на СНУ наведнъж. НАдявам се тези дни това да се случи и да ги изгледам поне веднъж  Линка радвам се за теб, че си успяла да го изгледаш няколко пъти. Предполагам, че и аз когато го изгледам 2-3 пъти ще откривам още нови детайли, които при първото гледане са ми убягнали. Но затова пък направих няколко гифчета  

В тази връзка искам да ви помоля, ако откриете някъде качени оригиналните серии в тюбето да ми дадете линк

Понеже сега ще очакваме с нетърпение събитието в Лил и това дали нашето момиче ще присъства, да ви припомня, че преди почти 9 години Туба като част от турската делегация, в която беше и Халит, присъства в Кан на представянето на турските дизита под надслов: Turkey: Home of "Dizi"Content. Ето няколко снимки от пресконференцията Hands V

Никой от нас няма да се измъкне жив от този живот . Затова , моля ви , не се отнасяйте пренебрежително към себе си . Яжте вкусна храна . Разхождайте се под слънчевите лъчи . Гмуркайте се в океана . Споделяйте истините , които криете в сърцето си като скъпоценни съкровища . Бъдете глупави . Бъдете мили . Бъдете ексцентрични . Защото за друго просто няма време .
Ричард Гиър

Пожелавам ви Лека и спокойна нощ с тази прекрасна усмихната щастлива Туба от преди няколко дни в Париж!

# 136
Добро утро,момичета!

"Щастието се състои от дреболии, достъпни за всички.
Просто трябва да се научим да ги забелязваме."
   Да ни е сладко кафенцето и усмихнат деня!

Вичи ,Снинова ,Линка ,Канти ,благодаря ви за всичко споделено!
Канти Heart,дано си се оправила! Hands PrayПреживяла съм го и знам какво е.

Скрит текст:
Вчера се прибрах.Във вторник пак заминавам за 1 седмица.

#ТубаБююкюстюн
Обичам да се държа като дете. Понякога правите пакости, но дори
няма да ви сложат в ъгъла за това, все пак сте зряла жена...

Манолия

Приятна събота ви желая!

# 137
Здравейте
                      Мили дами Благодаря ви за всичко споделено.

Приемайте всичко по-леко, просто се наслаждавайте на живота,
                             усмихвайте се повече, смейте се повече и не се напрягайте твърде много.
                            - Кенет Брана

Момичета за 10 год.юбилей с вас
Скрит текст:

Аз почти не участвам активно,моите източници за информация са много ограничени,но чета и научавам толкова много неща, за което ви благодаря.

Приятен следобед,дами

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 16:56 от Вичона

# 138
Здравейте момичета и благодаря за споделеното. Вичи мерси за почерпката и честита годишнина във форума. Удоволствие е човек да чете мислите и сентенциите, които слагаш.
Надявам се другата седмица да имаме новини, покрай това изложение. Туба  е новатор и винаги и се получава много добре. Зрителите и се отблагодаряват , а това е най- важно. В крайна сметка го прави за тях.

Хубава вечер.

# 139
Здравейте!

Любовта без думи в ИЧ

Потвърждение на мисълта на мистика-суфист Руми
"Любовта е емоция, пълна с тишина и неизразима с думи"
И любовта с много думи
Умопомрачително изпълнение на Туба и Халит. Отлична работа, като се започне от режисурата на сериала, продукцията, музиката и нашите отлични актьори, които запомниха твърде много реплики, докато се представяха безупречно и без усилие с такъв висок калибър

Вичи, всеки от нас допълва темата с нещо свое, индивидуално.
Тя затова е разнообразна и красива, доброжелатела и интелигентна, като актрисата, на която е посветена. Heart

Лека нощ!

# 140
Добро утро на Сирни Заговезни!

Докато пием кафето си нека помислим къде може да сме сбъркали
в отношенията си с близките и да им поискаме прошка от сърце.
Нека бъдем и достатъчно благородни за да дадем и поисканата от нас прошка.
Да пречистим душите и сърцата си и се стараем да не повтаряме грешките си.

Простете и нека ви бъде простено! Heart

Скрит текст:

Щастлива неделя ви желая!

# 141
Здравейте
                                    МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Божествено е да се прощава.
                                       Простено, прости!

Като най възрастна тук,  ви прощавам на всички,а вие простете на мен.

Човек първо трябва да прощава на себе си ,винаги има за какво да  прощаваме на самите себе си и               
                     след това да прощаваме  на всички около нас.
                    Когато прощаваш, не променяш миналото,
                     бъдещето се променя.

.

Приятен следобед,дами

# 142
Здравейте момичета на Сирни заговезни.
Простете, простено да ви е.
Благодаря за споделеното. Туба преди малко е направила репост на Мерве Салватори.

Липсва ми нещо актуално -:))

Хубава вечер

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 17:28 от sninova

# 143
Здравейте!

Днес е Сирни заговезни, Прошка.
Прошка искам, простено да ви е...

Здравейте момичета на Сирни заговезни.
Простете, простено да ви е.
Благодаря за споделеното. Туба преди малко е направила репост на Мерве Салватори.

Скрит текст:
Липсва ми нещо актуално -:))

Хубава вечер
Много ѝ отива на Туба къса коса, но наистина снимките са от преди ДК и ИЧ.
Кога ли ще ѝ хрумне пак да се подстриже...

Хубава вечер!

# 144
Среднощен привет, момичета!

Днес беше Сирни Заговезни, празник, който се празнува от източноправославните християнии на който по-младите искат прошка от по-възрасните  . Ден,  който поставя границата между зимата и пролетта, след който започва Великденския пост.

Прошка искам. Hands PrayПрошка давам. Hands Pray

Злати още сутринта си ни подсетила за това какъв ден е днешния

Линка спомням си колко се шокирахме като си подстрига косата. Но после видяхме колко много й отива късата коса. Може би ще я подстриже когато има някаква промяна в дълбоко емоционален план  

Направих гифче на видеото, за което Снинова е споменала.

Вичи честита ти годишнина писателстване в къщичката ни. Всяка от нас е много различна със свой специфичен оттенък и цвят. Така, че комбинацията от всички нас прави толкова красива и пъстра темата за талантливото ни момиче Туба.    

Понеже отдавна не съм ви предлагала притчи, ето сега ще се поправя Hands V
Притча за прошката и покаянието
Скрит текст:
При една жена, която вече усещала, че е дошъл сетният ѝ час, дошла Смъртта. Жената се усмихнала и казала, че е готова.

– За какво си готова? – попитала Смъртта.

– Готова съм Бог да ме прибере при себе си в рая! – казала жената.
– А защо реши, че Бог ще те заведе в рая? – попитала Смъртта.

– Страдах толкова много, че заслужавам мир и любовта на Бога – казала жената.

– И от какво си страдала? – попитала я Смъртта.

– Когато бях малка, винаги бях несправедливо наказвана от родителите си. Те ме биеха, оставяха ме в ъгъла и ми крещяха, като че ли бях направила нещо ужасно. В училище съучениците ми се присмиваха и ме унижаваха. Когато се омъжих, съпругът ми през цялото време пиеше и ми изневеряваше. Дадох цялата си душа на децата, а те в крайна сметка дори и на погребението ми няма да дойдат. Когато бях на работа, шефът ми през цялото време крещеше, не ми увеличи заплатата нито веднъж, работех и в почивните дни, а след това ме уволни. Съседите клюкарстваха зад гърба ми. А веднъж ме нападна крадец, който ми взе чантата и ме изнасили.

– Е, не ти ли се случи нещо добро в живота? – попитала Смъртта.

– Аз винаги съм била добра към всички, ходех редовно на църква, молех се, грижех се за всички, таях всичко у себе си. Преживях толкова много болка, също като Христос, така че съм си заслужила рая…

– Ами… – отговорила Смъртта – Разбирам те, но има една малка формалност. Подпиши този договор и ще отидеш право в рая. Смъртта й подала лист хартия с едно изречение, под което трябвало да сложи подписа си. Жената погледнала така, като че ли са я поляли с ледена вода и казала че не може да се съгласи с това предложение. На листа било написано: “Аз прощавам на всички мои мъчители и искам прошка от всички, които съм обидила.”

– Защо не можеш да простиш и да поискаш прошка? – попитала Смъртта.

– Защото те не заслужават моята прошка, защото ако го направя, това ще означава, че не се е случило и те няма да отговарят за своите действия. А аз няма от кого да искам прошка … на никого не съм направила нищо лошо!

– Сигурна ли си? – попитала Смъртта. – Разбира се! – Какво чувстваш към онези, които са ти причинили толкова много болка? – попитала Смъртта.

– Чувствам гняв, ярост, обида! Не е честно да забравя и да изтрия от паметта си злото, което са ми причинили!

– А какво ще стане, ако им простиш и престанеш да изпитваш тези чувства? – попитала Смъртта.

Жената се замислила известно време и отговорила, че в нея ще настъпи празнота!

-Ти винаги си чувствала празнота в сърцето си, но тя е обезценявала теб като личност и целия ти живот. А чувствата, които изпитваш, осмислят живота ти. Сега ми кажи защо чувстваш празнота?

– Защото цял живот си мислех, че тези, които обичах и тези, за които живях, ме ценят, но в крайна сметка те ме разочароваха. Посветих целия си живот на съпруга, децата, родителите, приятелите, а те не го оцениха и се оказаха неблагодарни!

– Когато Бог се прощавал със сина си и го изпратил на Земята, той изрекъл една фраза, която трябва да ти помогне да се осъзнаеш…

– Каква е тя? – попита жената.

– Мирът започва с теб!

– Какво означава това?
– Той също не разбрал какво му казва Бог… Става въпрос за това, че за всичко, което се случва в живота ти, отговорността е само твоя! Да страдаш или да бъдеш щастлива избираш ти! Е, разбра ли сега кой ти е причинил толкова много болка?

– Излиза, че аз сама… – с разтреперан глас казала тя.

– И на кого не можеш да простиш?
– На себе си… – изплакала жената в отговор.

– Да простиш на себе си, означава да признаеш своите грешки! Да простиш на себе си, означава да приемеш своето несъвършенство! Да простиш на себе си, означава да разбереш самата себе си! Ти сама си причинила болка и си решила да обвиниш за това целия свят… И искаш Бог да те приема с отворени обятия?! Мислиш ли, че той е сътворил идеалното място за хора като теб – злобни страдалци? Когато създадеш своя собствен рай, където първо ти, а после и всички останали ще се чувстват добре, едва тогава почукай на вратите на небесното жилище. А засега Бог ми даде указания да те върна на Земята, за да се научиш да създаваш свят, в който цари любов и грижа. А този, който не може да се погрижи за себе си, живее в дълбока заблуда, че може да се грижи за другите. Знаеш ли как Бог наказва жената, която смята себе си за перфектна майка?

– Как? – попитала жената.

– Той й изпраща деца, чиито съдби се разбиват пред очите й…

– Разбрах .. Аз не можах да направя мъжа си любящ и верен. Не можах да отгледам щастливи и успешни деца. Не можех да съхраня огнището, където има мир и хармония… в моя свят всички са страдали…

– Защо? – попитала Смъртта.

– Исках всички да ме съжаляват и да ми съчувстват… Но така и никой не ме съжали… А аз си мислех, че Бог ще ме пощади и прегърне!

– Запомни – най-опасните хора на земята са тези, които искат да ги съжаляват. Те се наричат “жертви”… Твоето най-голямо невежество е да мислиш, че Бог има нужда от нечия жертва! Той никога не допуска в своята обител този, който не познава нищо друго освен болка и страдание, защото тази жертва ще сее страдание и болка в неговия свят… ! Върни се назад и се научи да се обичаш и да се грижиш за себе си, а след това и за тези, които живеят в твоя свят. А като начало поискай прошка от себе си за своето невежество и си прости!

Жената затворила очи и започнала своя път отново, но вече с различно име и с други родители.

Лека и спокойна нощ и успешна нова седмица!

# 145
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено от вчера! Two Hearts
Канти,интересна притча си ди донесла! Heart

#ТубаБююкюстюн
Оставете в живота си само това, което може да ви вдъхнови и изпълни
 с енергия.На всичко останало - кажи сбогом, без съжаление..

Приятен ден и спорна седмица!

# 146
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.
                          КантиRevolving HeartsRevolving HeartsБлагодаря за притчата.

"Пътят е като живота...има начало и край.
                                Начина по който ще го извървиш зависи от теб...да спреш,
                                да помислиш накъде да тръгнеш...да се върнеш назад,
                                да останеш там където си или да продължиш напред...ти решаваш!"

Приятен следобед,дами

# 147
Здравейте момичета в новата седмица, да е успешна и ползотворна .
Туба я започва с първо място в класацията на IMDB.

Това са резултатите за първите 12 седмици на 2024 г.
В Турция
4 пъти топ 1
4 пъти топ 3
1 път топ 5
3 пъти топ 20
И в световен мащаб
1 път топ 2000 🌎
7 пъти топ 5000 🌎
1 път топ 10 000 🌎
3 пъти топ 15 000
Отлични резултати.
Хубава вечер

# 148
Здравейте!

Ето какво събрах днес от соц.мрежи
ФБ - в профила на един съученик Blush

Той надали знае, че мисълта, която е споделил, е монтирана на снимка на Туба/Филиз. Все пак, при удобен случай ще го питам.  Joy
 Такива неочаквани попадения най ги обичам!
ТТ

И една сн, която не помнех, но Гуги помни

16 дек. 2023, 14:24 ч/# 4351
Сутринта Туба е споделила снимки от фотосесията от 2022 в Лос Анджелис и се почудих защо се е присетила за нея.
Не сме я пропуснали, макар че аз съм я забравила.

Гледах в ТТ, как Магнолия крещи на Хакан и пак ми се догледа филма, но съм твърда - може  цигарите да не мога да  откажа, но  Магнолия ще  откажа поне за месец  - няма само това да гледам, я! Stuck Out Tongue Winking Eye
https://twitter.com/LanaJio49/status/1769758774305153245
Лека нощ!

# 149
Добро утро,момичета!

Да се насладим на кафенцето си, да се усмихнем на
новия ден и да вярваме, че ще бъде успешен и щастлив.

Браво на Туба. Hands Plus1Отново е на 1-во място,а сме в началото на годината!

Желая ви приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт