Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 96

• 25 839
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
Момичета поръсвам ви със синичко. Пътя към нашето момче започна за жалост от тук през 2020. Един кюретаж, 2 спонтанни аборта, 2 биохимически бременности, изказвания от български лекари , че никога няма да имам деца по естествен път , много мъка и сълзи доведоха до раждането на Тео.
Стискам ви палци , не се предавайте. Вашите чудеса са на път Heart

# 586
Честито, Теодора! Да ви радва много и да е здрав! Heart

# 587
Честито, Теодора! Да ви е жив и здрав младежът! People Baby Много се радвам, че наминаваш през темата да ни дадеш надежда и сили да минем и ние през този тъмен период! Nature Sparkles

# 588
Честит ви малък герой! Blue Heart

# 589
  • Ст Загора
Честито дете Теди!
А инвитро ли беше?

# 590
Честито дете Теди!
А инвитро ли беше?
Не, стана си естествено. Тъкмо бях записала час за консултация за инвитро. Бях се отчаяла съвсем, но съдбата си знае работата. ❤

# 591
  • Ст Загора
Разбра ли се къде е проблема, Теодора?

# 592
nasito8988  имам генетичен проблем. Транслокация за да съм конкретна.   В 13 седмица правихме хорионбиопсия за да се види дали при него всичко е наред . Имаше шанс да се роди с ихтиоза, но май ни се размина Blush педиатрите казаха, че всичко изглежда наред Blush

# 593
Честито, Теди! Бъдете здрави и много щастливи оттук насетне! Радвам се, че идваш да ни споделиш и поръсиш със синичко. ММ също има ихтиоза и са го предупредили, че трябвало да имаме момче, че да прекъснем генетично предаването на заболяването в рода, ама аз нещо не съм сигурна в тази логика. А и към днешна дата последното нещо което ни интересува е момче ли ще е, момиче ли ще е, и ихтиозата ни е най-малкия проблем. Simple Smile

# 594
Момичета, колко време е нормално кървенето след абразио. Кюретажа ми беше в понеделник, нямах почти никакво кървене, сложиха ми окситоцин, пак почти нямаше. Вторник ме изписаха, чувствах се добре, много леко имах кървене, но преди малко забелязах доста повече. Нормално ли е или да тичам към болницата пак?
Допълвам, че и гърдите много ме болят, повече от преди кюртажа

# 595
  • Замък сред облаците
Около 2 седмици кървене, че и до 20ина дни може, но ако забелязваш усилване се чуй с АГ. Гърдите болят от промябата в хормоните.

# 596
Може ли да питам, в болницата може да си била на системи със спазмолитици и затова кървенето да е било по-малко. При всеки случай, не се притеснявай, нормално е да кървиш още няколко дни, тялото се изчиства и това е добър знак. За болница може да мислиш ако вдигнеш температура и/или имаш силни болки.

# 597
Не са ми слагали нищо. Дори за инжекцията окситоцин ги попитах защо е нужно да ми я слагат след като не ме боли и ме кървя. Казаха, че именно затова, за да подпомогнат на матката. Възможно ли е чак сега да е подействала. Ще следя, ако усили още, ще отида да видим. Нямам силни болки, само една тъпа като при цикъл, по-скоро като напрежение. То при мен нали беше и цервикална, а там е по-кръвоснабдено. Моля, се само да не се наложи повторно да ме чистят

# 598
  • Замък сред облаците
А само цервикса ли чистиха или са остъргали и лигавицата от матката? Не ми звучи реалистично да не са махнали лигавицата, но и случаят е рядък - да не са почистили само шийката и сега да е тръгнал цикъл от лигавицата?

# 599
Знам, че не е нормално и може би е безотговорно, но не питах. Важното ми беше, че се събудих и не се е наложило коремна операция. То не кърви толкова страшно, просто вече не като зацапване както беше.

Общи условия

Активация на акаунт