💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 след "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 33/

• 47 042
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета!
Чудесен ден ви пожелавам.
Керемчо

Ханде Ерчел с професора си от факултета по изящни изкуства Мимар Синан.

# 106
Здравейте Animal Bee

Линде, сигурна съм, че това са били само надеждите й, а това, че има общи снимки с Керем от различните му визити до Испания е напълно случайно. Wink Не виждам нищо лошо впрочем, Керем към онзи момент не беше обвързан , така че даже не знам къде е драмата.

В туитър мрънкат за програмата, където ще участва Керем. Това било някакво комедийно шоу, където водещият задавал въпроси от сорта на "колко сексуални връзки си имал през последния месец?" и "колко пари имаш в банковата си сметка?". Ще видим какво ще го питат Керем. Joy

# 107
Здравейте, 🌞

В тази метавселена голям разврат цари...

Искат човечето на Керем освен да се целува да можело и да се съблича.. 🤯

# 108
  • София
Добро утро и от мен.

Поли за каква драма говориш? Аз не виждам такава. Това са фактите. И ние ги разнищваме доколкото можем. Както и е факт, че по същото време и Ханде флиртуваше с Каан Йълдъръм. Нормално. Нали се бяха разделили. Само че Каан не отрече, както го направи Стефани. Той ми падна в очите с това, че вместо като джентълмен да застане мъжки и да я защити, той се подхилкваше и когато го питаха, как са с Ханде, отговори че са много добри. Не каза, че нямат връзка. 
За да няма фенски тълкувания беше редно двамата официално да излязат с някакво обяснение, защо се разделиха. Затова феновете ще продължават да си тълкуват нещата, кой като му изнася.

# 109
  • Плевен / София

За да няма фенски тълкувания беше редно двамата официално да излязат с някакво обяснение, защо се разделиха. Затова феновете ще продължават да си тълкуват нещата, кой като му изнася.

Не мисля, че са длъжни да се обясняват относно това, което се случва в личният им живот....
Здравейте момичета...
Навлязохме в христовата възраст....
Поли, благодаря за прекрасната тема....

# 110
  • София
Цитат
Не мисля, че са длъжни да се обясняват относно това, което се случва в личният им живот....

Различни хора, различни мнения.
Че те досега не са спряли да ни занимават с личният си живот. Аз съм тяхна почитателка и за цялото това внимание, което съм  им отделила, заслужавах малко уважение. След като Ханде излезе с официално обяснение за раздялата си с Мурат Далкълъч, редно беше да го направи и с Керем. Керем също можеше да излезе с два реда.

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 11:09 от БлагаВест

# 111
Керем днес (ако снимките му са от днес) много ми харесва как е облечен. Даже и каскетчето му.
Интервюто му ще го излъчват по някакъв канал Movistar+  Поли, може да го преведеш. Ако рускините го преведат, може и да го погледна. 100% ще има коментари и ще разберем, какво е казал.

Не можах да проследя нишката на разговора, но ми е простено JoyJoyJoy

Много хубави думи са казали преподавателите на Ханде.
"Преди много години аз ѝ преподавах два семестъра. Доколкото по това време тя се снимаше постоянно, не успяваше да си прави дамашните, но се стараеше и се опитваше до пследния момент. Тя беше едноверменно талантлива, уважителна и много весела... Сега тя посещава занятията си и се държи като истинска студентка."

Тина, Ханде и Алп са се последвали ли? Този май няма успешен проект. Сега не участва ли в сериала с Н, който е тотален провал?
Керемския аватар се целува в Метавселената, така ли? Наистина общуване на друго ниво, както каза вчера Керем в лайфа. Аз вече се забавлявам. Мина ми първоначалната емоция.

# 112
Благи, Алп следва Ханде вече повече от година. Снощи и е харесал последния пост в Инстаграм. Феновете са го засекли 😉
В тази метавселена от ден на ден става все по шантаво. Скоро сигурно ще сложат и надпис 18+. Дотам са стигнали нещата 😎
То ако не беше тъжно, щеше да е много смешно.
За последните 24 ч. Керем е изгубил още 2000 последователя в Инстаграм..

# 113
Здравейте! Flowers Hibiscus

Благи, снимката е от юни 2022. От първото събитие на Оливърс, на което присъства Керем.

Алп последва Ханде миналата година след земетресението.

Ново от Ханде

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 11:31 от midnight__sun

# 114
Така да ви обичам! Всичко знаете. Възхищавам ви се от сърце Hug
Обаче и феновете са уникални, как в целия поток информация успяват да засекат, че Алп харесал снимката на Ханде. Готино. Много ми харесва, когато колеги се държат уважително и приятелски един с друг. Е, понякога това дава храна на болните мозъци да правят цели разсъждения по картинки Grinning

Слънчо, аз говоря за снимките от улицата с шарения каскет и сакото. Тези не са ли нови?
На тази от моя пост и Оливърската не ми харесва.

Скрит текст:
Някой гледа ли нещо? Да имате отзиви за Бахар? Много положителни коментари чета, а и рейтингът му е висок.

# 115
Да припомня, че Ханде и Алп вече са играли заедно. Той имаше малка роля в "Любовта не разбира от думи", появи се там за 2 серии, ако не се лъжа това беше и първата му роля в кариерата като цяло. Преди това се е изявявал като модел.

Благи, ще преведа естествено, ако разбера нещо. Joy Това предаване си качва епизодите в ютуб, иначе самият канал бил платен. Намерих профила им в ютуб и пуснах едно предаване за малко - водещият има акцент и наистина ми е трудно да хвана какво говори. Joy Ще миксираме пак превод от няколко езика. Joy

# 116
Нови са. Мислех, че имаш предвид за тази снимка, която си сложила. 🤣

И фенско творчество, което ми попадна тези дни. Много ще й отива да е в латиноамерикански сериал. 🤣

# 117
Да припомня, че Ханде и Алп вече са играли заедно. Той имаше малка роля в "Любовта не разбира от думи", появи се там за 2 серии, ако не се лъжа това беше и първата му роля в кариерата като цяло. Преди това се е изявявал като модел.

Благи, ще преведа естествено, ако разбера нещо. Joy Това предаване си качва епизодите в ютуб, иначе самият канал бил платен. Намерих профила им в ютуб и пуснах едно предаване за малко - водещият има акцент и наистина ми е трудно да хвана какво говори. Joy Ще миксираме пак превод от няколко езика. Joy

Успех! Joy

Голяма фенка се оказах. Изобщо не се сещам за ролятна на Алп в ЛНД, а съм го гледала, някои любими моменти и по няколко пъти.

Ехааа, Слънце, много красиви фенски портрети! Наистина ще ѝ отива на Ханде.

# 118
Заповядай, Благи, да си припомниш

https://youtu.be/HQNkhUFBv9k?si=Sg0zaHej-QZB9-5a

# 119
Мики, слдкиш си ти! Hug
Вярно! Противният Дженк. Изобщо не можах да свържа "сегашният" Алп.

Наспамих, колкото можах. Казах ви, че ви обичам. Отивам да разпръсквам любов и в реала Joy На вас приятен ден!

Леле!

Последна редакция: чт, 22 фев 2024, 14:37 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт