Кипър /Тема 2/

• 10 010
  • 170
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Някъде бях попаднала на информация за шатъли, но не запомних.Като цяло навсякъде се препоръчва А 425 до сп. Финикудес, и оттам автобус до Агия Напа

# 16
Имаше шатъл от летището до Агия Напа есента. Имаше и до Никозия, и до Ларнака. Поне тези със сигурност видях. Нямам спомен дали имаше разписание. Когато излизате, на долното ниво в ляво следвате табелите за шатъл. Автобус 425 е на горното ниво и на съвсем различно място спира.

# 17
Тава е сайтът на шатълите, някой направления са целогодишни, до Агия Напа мисля, че е само през летните месеци

https://kapnosairportshuttle.com/

# 18
Хайде и аз да се наместя тук.
Това може би не е най-активната тема, но тъй като се сдобих с билети от по 20 лв. за септември сега опрях до настаняване и  се почна мъката Smiley, но все пак реших да сондирам мнение. Мислех си да се установим за 3 дни в Агия Напа, за да пообиколим плажовете, после да останем за три дни в Ларнака и  от там да отскочим за ден в Лимасол и ден до Никозия, но пък попитах познати, които са посетили острова и всеки е с различно мнение - един ми казва, че в Агия Напа било ужас (по зле и от Слънчев бряг), друг ми казва, че в Ларнака не било хубаво, да съм избрала Лимасол... Neutral Face Иска ми се лежерна плажна почивка и да поразгледаме наоколо. Дали бихте ме посъветвали къде да се настаним?

# 19
  • Козлодуй
Ние бяхме в ГолдънБей за Нова Година 2022 в Ларнака - хотелът е 5 звезди и не е лош но стаята беше малко тясна за толкова много звезди там разгледахме църквата св. Лазар - много стара и музея - Ларнака не лош оправихме се с градския транспорт иначе движението е от дясно като в Англия Simple Smile

Сега не бих отишла там заради водената наблизо война Simple Smile https://news.bg/int-politics/kipar-reagira-s-nedoumenie-na-zapla … e-na-hizbula.html

# 20
Хайде и аз да се наместя тук.
Това може би не е най-активната тема, но тъй като се сдобих с билети от по 20 лв. за септември сега опрях до настаняване и  се почна мъката Smiley, но все пак реших да сондирам мнение. Мислех си да се установим за 3 дни в Агия Напа, за да пообиколим плажовете, после да останем за три дни в Ларнака и  от там да отскочим за ден в Лимасол и ден до Никозия, но пък попитах познати, които са посетили острова и всеки е с различно мнение - един ми казва, че в Агия Напа било ужас (по зле и от Слънчев бряг), друг ми казва, че в Ларнака не било хубаво, да съм избрала Лимасол... Neutral Face Иска ми се лежерна плажна почивка и да поразгледаме наоколо. Дали бихте ме посъветвали къде да се настаним?
Ние бяхме в края на май в Агия Напа. Макар че полетът ни беше до Пафос, избрахме да бъдем в Агия Напа. Отседнахме там заради плажовете, обиколихме тези в Агия Напа и Протарас. Много ни харесаха  Ниси бийч и Фиг трии бийч. Нямаше и все още много туристи.
Разходихме се набързо в Ларнака, не сме впечатлени.

Fig tree beach

# 21
  • в града на вечния купон
Е къде са тези билети по 20лв?

# 22
Когато аз ги взех бяха по 19,99 лв., но и сега не са скъпи. Ето за същите дати каква е цената сега:

# 23
  • в града на вечния купон
За 5 6 септември гледам

# 24
Много трудно ще намерите евтини билети за дати, които са официални почивни дни, особено, ако се съчетават със събота и неделя и може да се сглоби дълъг уикенд.

# 25
Ларнака на мен също не ми харесва. Има там една променада и една църква, и общо взето е това. Бих отделила повече време на Лимасол, планината Кикос, манастира там и евентуално Пафос. За плажове...Ами Агиа Напа и Протарас са ок. Там в района може да разгледате и Каво Греко.

# 26
  • Сф
Здравейте,

Можете ли да препоръчате местна рент-а-кар компания, или да се доверяваме на големите търсачки? Скъпи ми се виждат май. Кацаме в Пафос

# 27
Ние сме доволни от Auto rent. И ние кацнахме в Пафос, съответно и я върнахме в Пафос. Служителят на фирмата, който ни обслужи, даде и някои съвети на мъжа ми, относно шофирането в лява лента и с десен волан.

# 28
Като шофьор с 20 годишен опит в България си признавам честно, че като се возех постоянно подскачах, особено като влизаме в кръгови. Свиква се, ама ми отне време.

# 29
  • Сф
Аз също не съм шофирала десен волан. Единствено в Малта съм се возила от ляво като пътник и точно на кръговите беше голяма гатанка къде ще спре автобусът, все не успявахме да разгадаем правилната спирка (бяха няколко)

Общи условия

Активация на акаунт