Кипър /Тема 2/

• 10 964
  • 183
  •   1
Отговори
# 180
Да, това е далече от Никозия. Става въпрос за Мараш (гърците му казват Вароша), най-вероятно ще влизате откъм Ла̀рнака в Северен Кипър. Ако сте за един ден, едва ли ще ви трябва да си купувате гигабайти на eSIM. Щом става въпрос за организиран тур, значи няма смисъл да ви обяснявам за транспорт и маршрутки, те ще ви заведат директно, ще чуете гръцката гледна точка за конфликта, ще разгледате Вароша и може би Фамагуста и ще ви върнат вечерта обратно.  Иначе в Гирне и Северна Никозия има интересни неща за разглеждане.

# 181
Здравейте. Била съм за няколко дни в Пафос и разгледахме основните забележителности. Дори отскочихме до Лимасол, но беше дъждовно и нищо не видяхме. Основна цел ни беше Пафос Зоо и отидохме там с такси. Казаха ни че след сезона няма автобус. Скоро четох, че след ноември пак има, но в определени дни. Някой знае ли разписание?
Ще съм благодарна, ако ни посъветвате за маршрута. Кацаме в Пафос и имаме 4 пълни дни. На четвъртия вечерта с полет от Ларнака се прибираме. Внучето се интересува от животни и задължителни са ни Зоо Пафос, четох че има някакво Зоо и в Лимасол. Да видим фламингите в Ларнака и Камилското село близо до града. Всякакви съвети за транспорт, места за отсядане( задължително централни на оживено място, че сме две жени и дете) и всичко каквото се сетите ще са ни полезни. Предварително благодаря!

# 182
Pafos Zoo е страхотна дестинация.  Има хранене на различни животни и шоу с папагали. 2 пъти сме ходили с децата ,голяма радост. Zooто  в Лимасол е един кът с разни тревопасни. И в Пафос има , с едни магарета.

# 183
Аз съм ходила в Зоо Пафос и слон галихме. Въпроса е как да стигнем с градски транспорт

Общи условия

Активация на акаунт