🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 244
  • 735
  •   1
Отговори
# 330
И мен много ме разчувстват, Жаки!
Сцената в болницата също беше много мила.
Вижда се разликата в отношенията на Дахан към Шенгюл и към Айдан.
Само като  се видят и всичко ,около тях се наелекризира.

А Айдан,когато го прегърна ,сякаш казваше на Шенгюл, "не го докосвай, той е мой!"
А тя така нагло гледаше!
Според вас тя само услуга на Оя ли прави или наистина си повярва,че може да се случи нещо между нея и Дахан?

# 331
Според мен си мисли или поне така й се иска да е с Дахан. Тя, ако няма нищо към Дахан, щеше да я отреже Оя, а на нея й дойде дюшеш, как се вика и с удоволствие прие. С един куршум два заека.
Като чета в Туитър как я хранят тая Шенгюл...ама така й се пада, много е нагла.

Но пък удоволствието, което ми доставят дебатните сцени на АйДаг, е много голямо

# 332
По-скоро иска да си оправи живота. Нейният и на детето й. Да не е гост в тая къща, а част от семейството. Тя иначе е в пълна безизходица, безхарактерен персонаж, който не може да си стъпи на краката по друг начин. Оя също мисля й каза, че без мъж ще й е много трудно в нейното положение. Това си съвпадна с нейните мисли и тя хвана въдицата веднага.
Иска да използва това семейство като спасителен пояс. Няма скоро да се разкара, даже още ще гледаме от нея, за съжаление.

# 333
Ох, сцената в дюнерджийницата, в "неговата" дюнерджийница, беше страхотна!

Той и каза нещо от сорта,че и е направил ,или трябва да и направи карта, с местата където той ходи,за да не ходи тя там.
Обвини я,че постоянно си намира поводи да го вижда.
А тя много готино го заби:
"Ти кой си,бе,  за какъв се мислиш ,да не би да няма други мъже на улицата!"
Grinning
Големи сладури! Heart
Йоана, права си за Шенгюл. И аз така мисля.
Особено думите му,че детето вече е и негово, защото му е поверено от Самет,много я обнадеждиха!

# 334
Много ми харесва, че вкарват в отношенията им, караниците с хумористична нотка...много е свежо
Тя винаги го поставя на място. Представяте ли да беше с някой непознат в дюнерджийницата....малеее
Да, тази Шенгюл, ще ни е трън в очите, сигурна съм че ще се възползва от ситуацията за сближаване с Дахан, а и тя има силен коз...детето.

# 335
Да, Шенгюл ще се окаже скрита лимонка!
Как се беше нагласила, е Оя и помогна,но все пак! Wink
Как се втурна да го прегръща в болницата, чак и Дахан ,милия се учуди! Frowning
Радвам се,че я остави и тръгна към Айдан.
А тя, когато си говореха двете пред къщата, каза на Айдан:
"Нали вече сте разделени? Защо продължаваш да се бъркаш в живота му? "
Много нагла, много!
И то с Айдан, която и помогна най-чистосърдечно...

# 336
Ужасна е тая Шенгюл, но за създаването на конфликтни ситуации е нужна за сериала.

Най-силната сцена на Гадар, беше много оценена в социалните медии.
Неговият герой отмъсти за таксиметровия шофьор Огуз Ерге, който беше убит миналия месец.

# 337
Така е,Жаки! Хората се радват,че паметта на убития таксиметров шофьор е почетена.
Мен, честно казано малко ме смущава, това, че едва ли не трябва да живеем по законите на джунглата и едва ли не трябва да  отмъщаваме така на извършителите ...
Но се радвам,че в действителността, убиеца вече е заловен!
А какво ще кажете за псевдо комисарчето?

# 338
Много ми падна в очите. Плужек, как може да се възползва от такава ситуация. Да не говорим, че нарушава закона. Въпреки, че очаквах, нещо такова, но като се осъществиха подозренията ми, още по-гадно ми стана. Но Айдан ме изкефи максимално. Много добро решение от нейна страна. Абе постави го на място.

# 339
Аз половин ден тичам по задачи и после не мога да ви изчета Kissing Heart Представям си ако цял ден съм пропуснала, няма наваксване.

Полицайчето просто се възползва от ситуацията. Не е лош човек, но ме дразни, че му се правеше на приятел в началото.

Много ме изкефи спора на майката и бащата. Имам едни такива познати. Същата работа.

Шенгюл да ви кажа колко ме дразни малко ще е. Бе нали скърбеше. Сега уж храната им не яде, а си повярва, че има шанс с Дахан. Уж скромна, пък после му се натиска. Но не мисля, че има някоя жена различна от Айдън, която той да допусне до себе си. Той и нея отбягва. Даже много се ядоса на брата на приятеля си като го подигра за Шенгюл. Няма да я бъде тази. Аз не давам. Виж наистина ако види някой да се навърта около Айдън ще стана буря. После ще трябва да го събират този човек на парчета.

Нези, мен също ме подразни това послание да вземем правосъдието в ръцете си. Като цяло не съм ок да фаворизират герой с лоши качества. Се едно казват така може да се постъпва, не е лошо. Ама не е точно така.

# 340
Да,Гери, точно така! Едва ли не престъплението, извършено за добра кауза не е престъпление. Не казвам самозащита, това вече е нещо друго. Hands V
Разбира се, това е филм и ние  приемаме Дахан като филмов супергерой, но все пак се отправят някакви послания, което не знам колко е добре.
Да, много беше забавен мълчаливия скандал между Фатма и Давуд. Joy

# 341
Ами така де момичета, защо съм го кръстила Дахан Худ. Прави нередни неща за добра кауза.
И това е препрадка към даващите правосъдие институции...."Като не можете да се справите вие, ние по наш начин го правим".
Естествено, че не го одобрявам, но те по този начин  дават гласност или послание както казва Нези, да се разбере, че по един или друг начин, всеки получава заслуженото.

# 342
Вчера ви писах,че аркадаша Мустафа Мерт Коч е с нова песен,но едва ли Чаатай ще се включи този път в приятелската реклама.
Ето,че не познах. Приятелите са си приятели!
Страхотни са!!!  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 15:36 от NeZ_9

# 343
Браво! Приятелите са си приятели, там не отказва.
Вярно, че това е и дългогодишно приятелство, едва ли за всели ще го направи.

За 16 часа над милион гледания, аз подозирам, че тази серия ще е най-гледана

# 344

Çağatay Ulusoy
Gaddar
Dahan
AyDağ

Общи условия

Активация на акаунт