🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 246
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Хайде към магазина...

„Сутшърт без качулка с щампа ГАДАР, суичър с щампи унисекс Grim Villains Rights“ СЕ ПРОДАВА В  МАГАЗИН TRENDYOL.

# 346
Нашите любими сравнения

# 347
Много яко!

Ето го момента на взимане на флашката от Айдан...страшна е!

# 348
Вчера ви писах,че аркадаша Мустафа Мерт Коч е с нова песен,но едва ли Чаатай ще се включи този път в приятелската реклама.
Ето,че не познах. Приятелите са си приятели!
Страхотни са!!!  Heart Eyes

Ей, че мило ми стана. Браво на него. Аз това момче го проследявам дали нещо ще пусне, но сега ти ме изненада първа. Много са сладки заедно.
Почвам да подозирам, че не е чак такъв темерут, а че не обича медии и журналисти. Виж тук едва ли имат договор, а се снима. И миналата година го подкрепи. Той му беше постнал снимката с карирания панталон. То се вижда, че позира там. Явно няма против.

# 349
Колко хубаво,наистина!  Всъщност си мислех онзи ден, когато Мустафа популяризира песента си в мрежите и публикува в Insta Story съобщенията на приятелите си, които го подкрепят, че друг път и  Чаатай е помагал за популяризирането на песните му. И виж, той го направи.  Браво на него! Blue Heart

# 350
Епизод 6 с бг. субтитри (автоматичен)

https://videa.hu/videok/film-animacio/gaddarbg6-WF.pmwDY4VUEA7rTz
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2024/01/blog-post_20.html

И Гадар Худ прояде солети...е не са ли готини?

# 351

Масовото мнение:
Най-мощният епизод в сериала!  Накрая
епизода стана бърз и силен,а това е нужно.
Дахан се трансформира в някой, който помага и отмъщава за невинните хора.
Конвоят е силен и ще видим сътрудничество между Дахан и Енвер срещу баща му след
отвличането на Ямур.
Най-добрият епизод!

# 352
Нези, така е! Аз още снощи го написах, че това е най-добрия епизод досега.
През цялото време те държеше залепен за екрана.
Всичко имаше в него и грам не те натоварва с излишни сцени или персонажи.

# 353
Един усмихнат Чачо от мен Grinning

# 354
Горе долу, това е настроението за този епизод и всички се надяват да се държи тази линия.

Страхотен епизод, страхотен край, силни събития, бърз екшън, много екшън. Това е, на което се надявахме от самото начало и най-важното е, че фокусът започна върху Кърт и режисьора. Сцените им са луксозни и мистерията им е странна , и забелязах, че режисурата започна да става по-добра.

# 355
Очаквам с нетърпение развитието при двойката Дахан-Енвер.
Имат мощен  и безскруполен враг срещу тях
- Екбер баба.
Който между другото разказа на Давут баба, че е извършил първото си убийство,когато е бил на 8 години. Dizzy Face

# 356
Рейтинга на Adba.tv

# 357
От Ergün Gezer, гримьора

# 358
IG mustafamertkoc:
Понякога човек мълчи. Иска да остане сам. Иска да се върне вътре. Написах тази песен в такъв момент. Мълчанието понякога е писък за тези, които разбират. Тази песен ще бъде пусната следващата седмица и винаги ще бъде специална за мен. Надявам се да ви хареса

Песента е много хубава....заслужава си да бъде чута

Sessizim

# 359
Аз ви пожелавам лека нощ и отивам да гледам "Gaddar" с български субтитри.
Дa видя какво съм разбрала и какво-не. Wink

Общи условия

Активация на акаунт