🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 14 246
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Дами, който искаше екшън и по-малко битовизми го получи.
Шенгюл и мен ме дразни. Прави сте, че Дахан само да я види до мъж и ще размисли.
Братчето и той се оказа голяма беля

Пожелахме си Дахан и Ендер комбина и ще го получим.

Като пуснат субтитрите ще гледам.

# 316
еп.6
не са пуснали още субтитри

Наистина епизода беше супер!
Много динамика, много хубави сцени, изобщо добра работа на всички в този епизод....за мен най-добрият!

Супер тандем

# 317

В Gaddar има още едно актьорско шоу , чийто нов епизод ще бъде излъчен тази вечер . Награденият актьор AlperÇankaya и Çağatay Ulusoy ме разплакаха.
Бирсен Алтунташ

Благодаря ви момичета, за коментарите. Успях най- накрая да ви изчета. И въпреки, че не можах да гледам епизода, ще знам какво да очаквам. А аз съм от хората, които не обичат изненадите и предпочитам да знам какво се случва. Ще успея да го гледам чак в неделя вечерта или понеделник, но нищо, тъкмо ще са излезли и БГ суб.

# 318
Момичета, и епизода изгледах и вас ви изчетох.
Хареса ми и на мен, даже  много!
Нашия Gaddar ще стане любимец на всички!

Ангел и дявол в едно!
Казах ли ви за комисарчето! Само гледа как да се докопа до Айдан.
Ама тя е голяма работа! Щом го е убил,значи е трябвало да го убие. Grinning
Тая Шенгюл каква мръсница излезна! Не мога да повярвам! За Оя не съм се съмнявала, че ще опита всичко!
Екбер баба подозира,че Енвер е убил приятеля му. Спомена му нещо за охранителна камера,която била счупена и това не е било случайно. Може би някой познат е бил там? Опасен е Екбер баба,веднага се е досетил.
Затова и реши да му отмъсти по най-жестокия начин- чрез Ямур.
Фатма анне много се разтревожи за Давут, ама иначе не му говори.  
За Рузгяр беше ясно,че ще се забърква в неприятности, не съм изненадана.
Искам Дахан най-сетне да види колко много го обича Айдан. Как иска да е до него и да му помогне. Всъщност той го знае, по-скоро искам да спре да бяга от нея. Но това е неговия начин да я пази. Каза и,че, както най-после е забелязала той вече не е същия Дахан и за нейно добро ще е да стои далече от него.
Само да не реши да използва и той Шенгюл за целта.
Епизода ми хареса, беше много динамичен.  
Дано утре и рейтинга да е добър!
Аз си лягам, утре пак ще си поговорим.
Лекичка!

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 02:50 от NeZ_9

# 319
Добро утро! Coffee

От Бирсен:

Убийството на таксиметров шофьор, което опустоши Турция, беше тема на телевизионния сериал "Gaddar"

В сериала Gaddar, с участието на Çağatay Ulusoy, е изобразен болезненият инцидент с таксиметровия шофьор Oğuz Erge, който беше убит в Измир миналия месец.

Телевизионният сериал "Gaddar" показа убийството на таксиметров шофьор  , което натъжи страната ни миналия месец . Убиецът, който уби таксиметровия  шофьор Огуз Ерге , който го качи в колата си, „за да не му е студено“  в Измир , беше заловен и бяха разкрити записи от камери от таксито в момента на инцидента. Тъжният инцидент беше тема на телевизионен сериал от Ay Yapım, написан от Hürer Ebeoğlu .

Дахан, по прякор "Гадар", изигран от Чаатай Улусой, хвана убиеца, който брутално уби таксиметровия шофьор Рюстем Аяз, баща на две деца, и го хвърли през прозореца. След това окачи тялото на убиеца на улицата, където живее бащата на таксиметровия шофьор. Тази ситуация превърна Гадар в герой сред таксиметровите шофьори.

# 320
Добро утро!
Хубавият  ни Gaddar!

Хубаво е,че включиха в сериала нещо, което в момента много вълнува турците!
Смятам,че не случайно и ролята на Еко е на таксиметров шофьор.

Срещата им беше много готина!

# 321
Рейтинга е почти същият от миналата седмица.
Малко надолу, малко нагоре, това си е явно твърдата аудитория на сериала

# 322
Да, току-що го видях.
Явно това ще е. Но пък си има твърда и постоянна аудитория!

Gaddar Kütüleri haklar
 Gaddar Правата на лошите

# 323
Така е, сега важното е да си задържи аудиторията. На двата колоса рейтингите са паднали доста.
Най-коментираната част е сцената с убийството на таксиметровия шофьор.
Зрителите са възхитени и само суперлативи чета, общо взето са доволни от епизода.
За мен това беше най-добрият епизод до сега.
Рейтинга за да не се качи има вина и новия исторически сериал, който започна снощи.
Като ги знаем, че историческите им сериали, почти винаги са с висок рейтинг, неминуемо ще ни дръпне от рейтинга.
Ето ги рейтингите и на другите сериали:

това е новият

# 324

Çağatay Ulusoy работи неуморно напоследък, показвайки на всички победата на решителността. Можем да кажем, че един от най-добрите примери за поговорката „Съдбата е влюбена в усилията“ несъмнено е Чаатай Улусой. Докато успешните актьори обикновено не излизат от модели на пазара на актьори, Чаатай Улусой беше един от онези, които успяха да обърнат тази ситуация в своя полза. Улусой доказа колко качествен актьор всъщност е с последните си 2 сериала. Напоследък, където и да погледнем, виждаме него и успехите му. Докато изгори умовете ни с телевизионния сериал "Kübra", той доказа колко добър екшън актьор е с "Gaddar". Броят на квалифицираните бойни актьори в турските сериали и филми е доста малък, но Чаатай Улусой наистина запълва тази празнина. Бойните му сцени в телевизионните сериали и филми, в които участва, се харесват на всички. Разбира се, не бива да ограничаваме въпроса до действието... В същото време смятам, че създадените от него образи заслужават да бъдат оценени. Докато феновете на телевизионните сериали и филми постепенно се отдалечават от националните медии, стойността на смелите сценаристи започва да се появява. Сериалът "Kübra" трябва да е най-голямото доказателство колко лоши са изборите на националните сериали, но колко качествени са уеб сериалите. Ако не сте го гледали, горещо го препоръчвам. Оказва се, че нашите турски сценаристи могат да направят качествена работа, когато пожелаят. Бяхме стигнали до повръщане от сериали, в които шефовете се влюбват в секретарките си. Серията "Kübra" затвори тази празнина. Ако погледнем сериала "Gaddar", рейтингът му е лош в национален мащаб, но повторенията на сериала чупят рекорди в интернет. Разбира се, National Broadcasting могат да свалят сериала от ефир, като гледат рейтингите на сериала, защото за съжаление все още не им пука за цифровите медии. Конкурентите на поредицата "Gaddar" като цяло са много силни, но срещу риска поредицата да бъде свалена от ефир, възможността "Gaddar" да премине към цифрова платформа се обсъжда в задкулисието на списанието. Накратко, определено препоръчвам сериалите "Gaddar" и "Kübra" сред сериалите, които си струва да гледате. Ще го оцените, когато гледате Çağatay Ulusoy.За любителите на телевизионни сериали е много приятно, че той играе два различни образа един след друг, без да се влияят един от друг.

# 325
Ето и рейтинга на Сомера
Общо взето сме си твърдо зад двата колоса

# 326
Според дигиталните измервания на СОХ Turkiye
публиката е поставила снощния епизод 6 на "Гадар"
отново под номер 1!
Сериалът вече  е в разгара си!

# 327
Интересното е, че и озета е в челните редици...четвърто място
Рибарчето е след нашия озет чак

# 328
Поредната силна сцена #AyDağ

Кой си ти? Ти не си този Дахан, който обичам!

Най-после забеляза,че не съм същия.

Защо уби този човек?
Кой човек?
Не е ли само един?
Трябва да тръгвам.
Говоря с теб!
Какво става! Нека ти помогна! Да отидем в полицията, да обясним,че някой те принуждава да правиш това.
Записът вече го няма,унищожих го. Не знам защо го направих ,но го направих.

Благодарности ли очакваш, Айдан?

Стой далеч от мен, за твое добро!

# 329
Ох, направо ми се реве на техните сцени.
И двамата са прави.
Тя не иска да го загуби, защото го обича, а той иска да я предпази, защото я обича.

Сериалът на Ay Yapım Gaddar излъчен на екраните СЕГА, дойде на екраните снощи с епизод с много екшън.

В епизода, в който Даган беше притиснат в ъгъла от капана, поставен от Енвер, Айдън се притече на помощ. Въпреки че между двамата няма спокойствие, войната между Енвер и Акбар ескалира.

Тъй като Dağhan става все повече и повече като Gaddar, той отмъщава за убития таксиметров шофьор и внася мир в сърцето на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт