🦊 ЧААТАЙ УЛУСОЙ 🦊 ТАЛАНТ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ 🦊 ПРОЕКТИ, ПАРТНЬОРИ И ПРИЯТЕЛИ 🦊 ТЕМА 5

• 15 189
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
О,супер! Много добре изглежда!
Нищо,че Дахан (Чаатай ) я гледа така Grinning

# 481
О,супер! Много добре изглежда!
Нищо,че Дахан (Чаатай ) я гледа така Grinning

Аз на тази снимка имам чувството, че казва: Никак не е зле Sweat SmileSweat Smile

# 482
Да, точно така казва,но тя не само,че не е зле, ами изглежда страхотно! Hands V

# 483
Tози колаж е на Габи

# 484
Gadar e в тренда!

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 14:20 от NeZ_9

# 485
И има защо!
Скъпите наши приятели, които ни съпътстват от първия епизод. Добре че ги има!
Gaddar със своя 7-ми епизод в петък, 1 март от 20.00 часа по СЕГА!

# 486
Енвер в сериала "Баща"

И Бусе в същия сериал

Явно двамата са си стари познайници.

# 487
Ооо, ми супер! За втори път ще играят заедно!

Няма битка, която да не може да бъде спечелена с този отбор.👊🏼

# 488
Малко следобедни разсъждения.
В сериала" Gaddar" Дахан е супергерой, който хладнокръвно се отнася към злите хора и причинява болка на други хора, но в същото време персонажът на Дахан е пълен със състрадание и любов към безпомощните хора, които искат справедливост.
 Не мога да забравя тъгата в очите на Дахан, когато разговаряше с бащата на убития таксиметров шофьор.
 Той там е изпълнен със състрадание към болката на този баща, чийто син беше брутално убит.
 Дахан е суров и жесток човек, но в същото време човек на справедливостта, който не се колебае, когато трябва да отмъсти на беден или онеправдан човек.  Той мрази "бизнесмени", които се занимават с наркотици, проституция и продажба на оръжие.  Той няма да има милост към тях. Не знам дали е било замислено така, или е нова идея, чрез темата на всеки епизод сериалът да ни връща към  всички онези проблеми, които съществуват в целия свят, за да накара хората да се  осъзнаят  и да им даде подсъзнателно чувството на състрадание и милост, което липсва на много от тях. Чаатай е човек, изпълнен с любов и състрадание и аз съм убедена, че той харесва  тази роля, с която може да  алармира за всички погрешности, които съществуват в обществото, независимо от ранга или социалното положение на хората.

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 17:26 от NeZ_9

# 489
В друга вселена

# 490
# 491
Тази вечер, нов фраг.

# 492
Тази вечер, нов фраг.

Не исках да се оплаквам, но вчерашния на мен ми беше малко. То това и в петък е можело да го пуснат още. Чакам днес с нетърпение. И новата мацка да видя чакам

# 493
Чакаме! Дано не е по нощИте! Wink

# 494
Чакаме! Дано не е по нощИте! Wink
Не вярвам да е по нощите, ама знам ли!

И Чачо чака трейлъра

Общи условия

Активация на акаунт