Красиви и след брака и детето

• 28 893
  • 709
  •   1
Отговори
# 315
  • France
Май, така като се замисля, най-добрият "серум" за пори, който съм ползвала е белтък и малко сок от лимон (по памет).

# 316
Пори се прикриват с buffing четка и ФДТ/пудра. Buffing техника.

# 317
  • София
Само като чета, и ми става лошо Sweat Smile Не мога да се занимавам с толкова неща само за да си подам главата навън. Предпочитам да пренасоча времето, което е нужно да се сложи всичко това на лицете, в сън.

# 318
Хах ужас, наистина е цяла наука.. А мъжете стават, измиват си очите и излизат. И са хубави, и са секси, и никой не им гледа порите, дали са си оформили веждите и как изглеждат ноктите им. Сега не почвайте с примерите за холивудски звезди и някой зидаро-мазач с нацепени нокти по ръцете. Говоря за обикновения мъж в ежедневието, тоалет - от 10 до 20 минути сутрин. Жените обаче.. жална ни майка. Ставаме 2 часа по-рано, че да се разкрасим. И все ще се намери някоя ЖЕНА да изкоментира колко зле изглеждаме Grinning на мъжете не им пука колко пласта бб крем и фдт имаме.. неспреаведлив е живота..

# 319
  • София
Аз ставам 30 мин преди да се кача в колата.
Децата на друго не, но на оптимизация на време ме научиха. За всичко.

# 320
Ежедневен "грим" 3 минути макс съм, барабар с крема и SPF-а. Smiley

# 321
Само като чета, и ми става лошо Sweat Smile Не мога да се занимавам с толкова неща само за да си подам главата навън. Предпочитам да пренасоча времето, което е нужно да се сложи всичко това на лицете, в сън.

Аз пък просто няма да мога да го изтърпя върху лицето си.

# 322
  • София
Това също. Не понасям да се пипна по бузата и да усещам напластяване.

# 323
Услужвала съм на приятелка с телефона ми и гледам после - гримиран. С фон дьо тен. Joy

# 324
В момента съм намазана с два серума, два крема и бб-крем. Никакво напластяване не усещам. Всичко е попило добре.

# 325
  • София
Ти, пък. В една оптика като ми поднесоха ТРЕТИ пореден чифт висок клас очила омазани с ФДТ и си позволих да питам какво точно правят тритет консултантки там.
Или омазани нови дрехи по закачалки - чесна гледка, достатъчно гнусна.

# 326
Аз пък си нанасям корейски бб кремове с пръсти и си изглеждат идеално, не знам от самите кремове ли или от факта, че слагам много леко, колкото за цвят ( щото съм като бяло сирене в лицето)

Праймър ползвам много рядко, защото никога ме ползвам покривни ФДТ, а тея дето не покриват, не подчертават пори и бръчки (поне при мен)

# 327
Явно в количеството е разковничето. Някои съм виждала с шепи да се мажат с ФДТ.

# 328
Съпругът:
- А сега да поработим върху твоята красота! Докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракийка.
Аааа, у нас няма такова нещо, имаме равноправие, щом аз слагам фондюто и очната линия, трябва и той 🤨После ракията я пием заедно нагримирани.

# 329
Жените обаче.. жална ни майка. Ставаме 2 часа по-рано, че да се разкрасим. И все ще се намери някоя ЖЕНА да изкоментира колко зле изглеждаме Grinning неспреаведлив е живота..

Ще да е от типа "да изгаси нечия друга светлина, та да блесе тя". Тъжна история...

Съпругът:
- А сега да поработим върху твоята красота! Докато ти се гримираш, аз ще си сипя ракийка.
Аааа, у нас няма такова нещо, имаме равноправие, щом аз слагам фондюто и очната линия, трябва и той 🤨После ракията я пием заедно нагримирани.

Joy
Така, де! Мъжете не от вчера се грижат и те са външен вид. Метросексуален му се вика. Например корейците. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт