Красиви и след брака и детето

• 28 848
  • 709
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Разбира се, че възрастта оказва влияние. Въпросът е, че на 40 може да изглеждаш поддържана 40-годишна жена или неподдържана 40-годишна лелка. Същото се отнася и за мъжете.
Аз се чувствам чудесно като неподдъжрана 40 годишна лелка. Ама дефинирай какво е поддръжка, аз съм горе-долу сигурна, че нищо не правя.

Янтра, нищо чудно че не изглеждате добре с подобно пораженческо мислене. Вие нямате желанието да изглеждате добре с мъжа ви и подобно писане е много комплексарско. Темата е много хубава даже.
НИЩО не сте разбрала за мен. Аз се чувствам добре в кожата си. Но няма какво да се лъжем - дебела 40 годишна лелка съм. Но  съм горе-долу точно там където искам в живота си. И съм щастлив човек. Нямам сериозни проблеми (изключвам няколко здравословни проблема на много близки). Външността и теглото не са ми попречили.

Не спортувам редовно. Не се лъжете. Спортувам когато ми се спортува, което не е много редовно Simple Smile

Слънцезащита не нося еждневно, серум и околоочен крем не ползвам. И косата не се боядисвам. Косата ми е до под раменете, обикновено я нося вързана.

Това съм аз, миналата седмица, https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/427942010_751 … ynpmA&oe=65DCF159
Държа да подчертая, че няма никакви филтри на снимката, нито е обработвана по какъвто и да било начин. Това съм аз натурално, снимана от мъжа ми с телефон.

Последна редакция: пт, 23 фев 2024, 19:51 от Янтра

# 451
  • София
Ако докато си станал родител не си се научил да се цениш такъв какъвто си, няма значение десет или двайсет хиляди крачки и коремни преси ще правиш. Все няма да се харесваш. Аз съм на почти 43, крачки не броя, поддържам се разумно с минимум усилия и максимум резултат. Защото ме ценят заради мен самата, защото имам по-важни неща от това да боря целулит, който е абсолютно естествен и защото съм си хубава и така. Нямам време за йога-мога-пилатес, като мога за това време да нарисувам нещо, да бъда с и да подкрепям детето и мъжа ми или да се видя с обичани приятели. Или да направя нещо за израстването в работата ми, нещо с акъла си. По-щастливи и самоуверена съм от двайсетгодишното ми безцелулитно минало.

# 452
  • София
Много се връзваш на чуждото мнение, Бизи. Какво те интересува някой как те е нарекъл, особено ако не го смяташ за вярно?

Ако докато си станал родител не си се научил да се цениш такъв какъвто си, няма значение десет или двайсет хиляди крачки и коремни преси ще правиш. Все няма да се харесваш. Аз съм на почти 43, крачки не броя, поддържам се разумно с минимум усилия и максимум резултат. Защото ме ценят заради мен самата, защото имам по-важни неща от това да боря целулит, който е абсолютно естествен и защото съм си хубава и така. Нямам време за йога-мога-пилатес, като мога за това време да нарисувам нещо, да бъда с и да подкрепям детето и мъжа ми или да се видя с обичани приятели. Или да направя нещо за израстването в работата ми, нещо с акъла си. По-щастливи и самоуверена съм от двайсетгодишното ми безцелулитно минало.

Това е разликата явно... Това, което съм аз, включва това да поддържам едно ниво (съобразено с реалността), което ме удовлетворява. Не го правя за чуждата оценка, а за своята - аз няма да се чувствам добре, ако започна да изглеждам по определен начин, и то защото ми тежи да положа едни разумни усилия. Не ми пречи обаче, ако някой се чувства добре, изглеждайки по друг начин (по-зле или по-добре). Няма как да ме интересува какво избират хора, чиито решения нямат никакво отношение към мен.

# 453
  • Пловдив
Лъвица - ама някои се чувстваме добре независимо как изглеждаме. На мен просто не ми дреме. Не ми е важно. Не се интересувам особено как изглеждам. Външността ми изобщо не ми е фактор във самооценката ми.

# 454
  • София
Вярвате или не, секси жената е уверено в себе си мацка, а не идеалната физически.

# 455
На някои жени това им е единствен актив-да се поддържат е въпрос на оцеляване. Живяла съм с една - така не съм виждала жена да се мята на храна, настървено. Като мечка гризли. Като забременя започна да си брои хапките, като роди пък съвсем.Започна да се гласи като за последно. Смешна работа,но жената осъзна простата истина - няма никакви умения за живота и разчита само на мъжа си да я храни. Без образование, мързелива не и се работи и с малко дете. Единствен изход е да се вкопчи в мъжа че да оцелее. Той пък се разплу, но какво му пука, докато изкарва парата, онази ще се мазни, ще се мята и поддържа. Преди детето тлъстееше, разпусната, после драстична промяна. Сигурна съм че при първа възможност ако намери чичко парички ще го зареже де.

# 456
Аз съвсем натурално и тук се държа както в реалния живот. И хич не страдам от липса на контакти.

Странно, познавам и аз една, не е била отпусната преди да роди, ама си беше нормално за средата си момиче. Пък след раждането като се опомни - все едно на целия свят трябва да докаже колко е поддържана и как майчинството хич не е оставило ни един белег по нея. И не работи, освен "за удоволствие и мотивация".

# 457
Бизи, съпоставяме собственият си опит с този на наши познати. Но ти нямаш база за сравнение и просто няма как да разбереш какво е животът с твое собствено дете, докато не го изживееш. Не случайно има вече дори специален термин за всичките физически, емоционални и психологически промени, през които преминава една жена ставайки майка - matrescence (между другото, много интересна тема е, ако ви се чете)*. Не бях разбрала, че нямаш деца, но при това положение е много несериозно да пишеш сума фермани в тема специфично за майките.

*Превантивно да напиша, нямам предвид, че майките са по-по-най от другите жени или нещо такова. Просто се опитвам да илюстрирам, че едно дете внася голяма промяна в живота.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 00:24 от Tessaria

# 458
Значи искрено, ако на някой му е трудно да се поддържа, но въпреки това дерзае, това си е бомба със закъснител. Не личи като да го правят, защото ги кефи, а защото се очаква от тях.

# 459
Притесненията как ще се отрази майчинството на тялото са си съвсем основателни. Никой не е наясно как точно ще изглежда по време на бременност и раждане.

# 460
  • Пловдив
Притесненията как ще се отрази майчинството на тялото са си съвсем основателни. Никой не е наясно как точно ще изглежда по време на бременност и раждане.
Ама тя твърди, че НЯМА никакви притеснения, цитирала съм.

# 461
  • France
Фивър, Янтра, не плашете така младежта. Нека вярва, че всичко ще е по старому.

Има една еврейска поговорка: ако един те нарече кон, удари му юмрук. Ако втори те нарече кон, наречи го глупак. Ако обаче трети ти каже кон, е време да си купиш седло.

# 462
 И след това няма как да са като на 20 годишна. Има прекрасни сутиени, с които всеки бюст да седи добре.

# 463
На мен ми се разкъса някакъв мускул при раждането и вече не мога да бягам и да скачам, защото се напишквам. Не е хубаво и да кихам. Ходих на урогинеколог, на физиотерапия, Кегели, толкова за възстановяването. Има опция с операция с поставяне на мрежичка, но при някои жени това има такива последици, че е по-добре да се напикаваш. Щ

# 464
  • Пловдив
Моя много близка получи пролапс на матката. От раждането и износването на едро бебе.

Общи условия

Активация на акаунт