Красиви и след брака и детето

• 28 706
  • 709
  •   1
Отговори
# 120
Ако въпроса е към мен ,моя мъж никога не ми е казал нищо относно това как идглеждам ,не знам защо останахте с впечатлението,че пуснах темата защото мъжа ми не ме харесва без грим🤷‍♀️
Просто исках да поговорим по тази тема тук ,относно как или не бива да изглеждаме ,а не само да постваме кой изневерил и тем подобни ,като цяло темата е пусната с цел забавление нищо повече
Тоя мъж само гримирани жени ли харесва и има ли любима прическа или жената поне има избор за това?

# 121
  • София
След стереопитипте за поддържаните жени като патологични комплексарки, сега пък повърхностни или безинтересни личности били..
Едни от най-интересните личности и интелигентни жени, които познавам, са такива нагласени и направени куклички, че само им играе в тяхна полза да ги подценяват на база външен вид. Да се съди за човека на база външен вид (в която и да е посока), както и кой държи на него или не, е повърхностно за мен.
Поддържаните жени могат да бъдат повърхностни, но и неподдържаните могат да бъдат повърхностни. Едното не изключва другото. По-скоро гледната точка "поддържана = повърхностна" говори за доста ограничен мироглед. Неприемането на чуждия личен избор – също. "Аз нямах време/желание да се гримирам, как така ти си го правила? Според мен на площадката (примерно) трябва да се ходи неглиже, как така ти не ходиш неглиже?"

Ради, няма "бива или не бива" тук. Друг не е в позиция да ти казва такова нещо, въпреки опитите в тази тема.

# 122
Аз се кефя на издокарани жени на площадката, но наистина не знам как успяват да се поддържат чисти. Аз често цялата съм в кал, обувките са ми с пясък, якето на следи от подметки и в косата ми има клонки и паяжини. Blush А какво има в джобовете ми не ми се говори направо...

# 123
  • Далечният изток
Това го документирай и пусни тук да го/те видим Simple Smile. И аз съм имала малко дете, и аз съм ходила по площадки, но нито някога съм била в кал и клони, нито пък съм виждала друга майка в този вид...

# 124
Ееее, стига, паяжини чак....

Защо твоите обувки да са в пясък? И това дете по якето ли гази? На площадката гримирана не ходя, то и на работа рядко се гримирам, но с всички безсъници и липса на време не можах да разбера два типа жени - тия, дето излизат с детето все едно ще ходят на бар и другата крайност - които обикалят с мръсна коса, ама не инцидентно, а да ги видиш един ден и на следващия пак са така, и на по-следващия.

Понеже тука маса хвалби от жени как изглеждали с поне 10 години по-млади, ама не си позволявали да излязат с анцунг, да ви кажа, 20-годишните мацки често ходят със секси модерни спортни комплекти и хич нямат вид на неподдържани.

Иначе може и така да правите:

https://www.youtube.com/watch?v=pvKe0c007Cc

# 125
  • France
Преди вече доста време, връщайки се вкъщи, останах 1-2 вечери при приятели. Децата ни бяха горе долу на една възраст - около годинка. Наистина момичето изглеждаше страхотно, а за апартамента им да не говорим. Тя се пробваше и да инфлуенсва, така че можете да си представите нивото на естетизъм. Но пък детето ù стоеше почти през целия ден в едно заградено местенце или на килимче пред бейби тв - да учело английски. Най много да го сложи в колата, докато си свърши някаква нейна работа. Така че всеки си има някакви свои критерии, които най-вероятно не биват споделени с останалите.
Аз съм от майките, които катерят катерушките с децата, водят ги на някоя река извън града да играят с калта и водата. Уча ги на това и онова, но пък аз и домът ми нямаме търговски вид. Аз съм ок с това. Дори съм ок с факта, че много ще ме заклеймят като мърла. За себе си смятам, че се поддържам. Просто моето поддържане не е равно на чуждото.

# 126
Ееее, стига, паяжини чак....

Защо твоите обувки да са в пясък? И това дете по якето ли гази? На площадката гримирана не ходя, то и на работа рядко се гримирам, но с всички безсъници и липса на време не можах да разбера два типа жени - тия, дето излизат с детето все едно ще ходят на бар и другата крайност - които обикалят с мръсна коса, ама не инцидентно, а да ги видиш един ден и на следващия пак са така, и на по-следващия.

Според мен са били така и преди брака и детето. Драстични промени във външността могат да са отражение на ментално състояние. Следродилна депресия е сериозен проблем, който често остава скрит и се неглижира както от страдащите, така и от близките им. Не се говори достатъчно и се смята, че е срамно.

# 127
Едва ли гази якето, но като вдигнеш детето на ръце няма как да не избърше обувките в якето или дрехите. Аз затова спрях да нося черни дрехи на площадката, много се вижда, ако ме нацапа някъде. Нормално е да се поизцапаш докато си играете, особено ако детето е по-малко. Моят дребосък е на 13 месеца, няма как да го оставя сам все още. Играем заедно и се поомазваме, какво да се прави.

# 128
  • София
А пречи ли майката да се къпе, да ползва козметика и да не ходи с прорасли корени, но пак да тича и играе с децата си? Защо се смята, че двете неща си противоречат?
Стига под разбиране за поддръжка да не се включва а-ла чалга визия.

# 129
  • France
Е, не мисля, че тук говорим за къпане сепак. Това е някаква базистна хигиена, не влиза в поддръжката.
Пък и не всички имаме прораснали корени, че да ги крием.

# 130
  • София
А пречи ли майката да се къпе, да ползва козметика и да не ходи с прорасли корени, но пак да тича и играе с децата си? Защо се смята, че двете неща си противоречат?
Скрит текст:
Стига под разбиране за поддръжка да не се включва а-ла чалга визия.
Не си противоречат. Аз си купих гумени ботуши до коляното като проходи синът ми, за да мога да обикалям с него в калта и локвите. И бях с грим и парюм Smile

# 131
Темата май е само за мъже, които са си взели грозна жена, която не е за гледане без макияж и изкуствени нокти.

# 132
  • София
Е, то ясно, че сме на различна възраст. Но корените са аналогични на прорасли коси с неопределена форма и дължина.
И точно от къпане тръгна темата.
Пък след къпане да не се намажеш с крем, с лосион, да не сложиш малко парфюм, да не мацнеш едно лакче на краката и ръцете, пък да не дръпнеш набързо космите от определени места, да не направиш набързо една маска на косата, то си е едно цяло това.

Има и спортове за бебета и малки деца, където може да ходи детето с майката и така хем тя поддържа форма, хем се забавляват заедно с детето.

# 133
Още в първият пост авторката уточни, че къпането се подразбира като задължително. А за всичкото друго цапотене после - кой както му харесва. Ти си имаш режим и той те кефи, но защо го налагаш на другите?

# 134
  • София
А, и къпането не е задължително за всички. Понякога такива миризми са ме лъхвали на детската площадка, че...

Общи условия

Активация на акаунт