Красиви и след брака и детето

• 28 833
  • 709
  •   1
Отговори
# 465
  • France
Не посмях да кажа, че най-страшните промени са тези, които не се виждат. Но са ме изпреварили.

Анонимен Hug

# 466
Обратими са дръжки. И гърдите не са вече същите, особено ако се кърми. Една идея по-добре са жените с малки и почти липсващи цици - което не значи, че нямат кърма - но с голям бюст забрави да е същия.

Сеир, сеирджии не се пише с И кратко.

# 467
Не посмях да кажа, че най-страшните промени са тези, които не се виждат. Но са ме изпреварили.

Анонимен Hug
И аз тъкмо това щях да напиша. В никоя от приятелките ми няма забележима разлика преди и след, а аз секс с тях не правя, така че няма как да знам същите ли са като преди раждането. Мога да видя само килограмите и грима.

Хайде пак с неподдържащи се...ти можеш ли да разбереш, че какво е поддържана жена е субективно за всеки? Точно от тези ти изказвания струи надменност и осъдителност.

Последна редакция: сб, 24 фев 2024, 09:28 от Tessaria

# 468
Обикновено ти се пада най-много един проблем от изброените.

# 469
  • France
Ако е само един и само естетически - пиши се късметлийка.

# 470
Никога не съм се гримирала заради някой си, а само за себе си. Не мисля, че гримирана е равнозначно на поддържана. Че то остава 24/7 да съм с грим(тичала съм в спешното в 3 през нощта), защото видиш ли да не ме помисли някой за мърла. Мразя да си връзвам косата, но сега съм целодневно с кок, че иначе косъм няма да остане.
Ради, поддържането е субективно, за един е грим и прическа, за друг е чистоплътност. За трети е цялостна визия.
И бременността и раждането оставят белези върху тялото, да твърдиш обратното на раждали жени е...
Това да се сравняваме си е присъща женска черта, да търсим одобрението на непознати си е нашенския манталитет, който за моя радост почти  не присъства в обкръжението ми.

# 471
И един да е, пак не си същата. Пък и зависи, кой един ще ти се падне, че нали между увисналите цици и някой по-сериозен проблем разликата е доста голяма.
Отделно, мисленето се променя, както и приоритетите.

# 472
Така е, но това е животът. Сега като съм на 50, ако да речем хипотетично нямах деца, едва ли щях да мина за 25 годишна девойка също Simple Smile

# 473
  • Пловдив
Така е, но това е животът. Сега като съм на 50, ако да речем хипотетично нямах деца, едва ли щях да мина за 25 годишна девойка също Simple Smile
Това е така, ама са минали 25 години. А като родиш и за няма година има голяма разлика, която иначе я няма.

# 474
Това е, защото искаш дете. Движат те съвсем различни сили от обичайните. Още повече, на мен най-големия ми дотук здравословен проблем, със сериозна операция, ми се стовари преди изобщо да имам деца. Така че няма гаранции какво ще те споходи и без никога да бременееш и раждаш.

# 475
Спора отива на друга тема според мен .
Жените трябва да се подкрепяме, никой не разбира по добре една жена от друга. Няма нужда от нападки и сравнения . Аз имам едно дете , бременна съм с второ. Имам си навици който и след брака и детето не са се променили. Поддръжката не е само външно,  тя е и вътрешно усещане . Ако ти не се харесваш няма и никой друг да те хареса . Всеки човек трябва да живее и прави това което го прави щастлив , щастлива жена, щастлив мъж и щастливо семейство. 
Всичко е личен избор. Бъдете по добри една към друга 🙏❤️

# 476
Фийвър, да, тазът не може да се смали повече, затова написах, другите промени, са обратими (с уговорката, ако няма усложнения).
Дете, гърдите не се възстановяват, ходилото не се възстановява, вагината не е каквато е била, и това е масовия случай.
И изобщо не говорим за откровени проблеми които се споменаха - инконтиненция, пролапс на матка и прочие, прочие, които са сравнително редки.
Да не говорим за най-големия проблем - риск от смърт при раждане.

Че какво му има на ходилото, че да се възстановява? И на вагината, при положение, че масово се ражда със секцио?

# 477
  • Пловдив
Това е, защото искаш дете. Движат те съвсем различни сили от обичайните. Още повече, на мен най-големия ми дотук здравословен проблем, със сериозна операция, ми се стовари преди изобщо да имам деца. Така че няма гаранции какво ще те споходи и без никога да бременееш и раждаш.
Ама това е така, обаче какво общо има с тезата, че след раждането си непроменена или би могла да си непроменена, ако положиш усилия?

Фийвър, да, тазът не може да се смали повече, затова написах, другите промени, са обратими (с уговорката, ако няма усложнения).
Дете, гърдите не се възстановяват, ходилото не се възстановява, вагината не е каквато е била, и това е масовия случай.
И изобщо не говорим за откровени проблеми които се споменаха - инконтиненция, пролапс на матка и прочие, прочие, които са сравнително редки.
Да не говорим за най-големия проблем - риск от смърт при раждане.

Че какво му има на ходилото, че да се възстановява? И на вагината, при положение, че масово се ражда със секцио?
И моето порасна с два номера - мисля, че е паднал свод от увеличеното тегло. А аз имам и вагинално и секцио, кво да ти кажа.... имам си всиииииичко.

# 478
Абе щом и стриите са въпрос на самоуважение, смятай. Blush

# 479
Харесайте се и се обичайте такива каквито сте , никой не е перфектен.  Голяма илюзия са социалните мрежи. Бъдете себе си , чувствайте се добре в кожата си. Не се сравнявайте с никой ,всяка жена е красива .🙏❤️
Бъдете по добри .

Общи условия

Активация на акаунт