Красиви и след брака и детето

• 28 859
  • 709
  •   1
Отговори
# 495
Моят крак не е пораснал. Приемам, че може да има лека промяна на размера при някои, но 2 номера не вярвам, че е често срещано. Майка ми е родила 3 деца, 2 от които близнаци, и не ѝ е пораснало стъпалото. Не е от поддържаните жени, то и аз не съм. До голяма степен нещата са до ген.

Два номера са около 1см.

# 496
За мен наднорменото тегло е бича на съвремието. Не приемам отникъде теорията, че 100+ кг са си супер и са здравословни и нормални. Много е опасно и притеснително, и аз самата се пържа на този огън ако не пряко, то косвено.

# 497
  • Пловдив
За мен наднорменото тегло е бича на съвремието. Не приемам отникъде теорията, че 100+ кг са си супер и са здравословни и нормални. Много е опасно и притеснително, и аз самата се пържа на този огън ако не пряко, то косвено.
Човек, който си бяга по 4-5 км, не е човек с проблеми.

# 498
За две седмици си върнах фигурата, отпреди бременността. Бях качила 25 кг., но не знам какво са стрии или целулит, никога не съм имала. Бюстът ми е същият, ханшът и талията, всичко ми е същото. 10 кг. свалих през трите дни в болницата. После мигновено и другите, за две седмици. Винаги съм била слаба и висока/ за ужас на всички неподдържани, ахаха../ и организмът ми нямаше как да задържи излишни килограми. Никога не съм спазвала диети, но винаги съм живеела адекватно и ми е пукало за здравето ми, още от малка, за разлика от много други хора. Схващате ли какво ви пиша или не можете; начинът ми на живот, преди раждането е бил адекватен. Грижила съм се за организма си, не ме е мързяло, разхождала съм се, спортувала съм, не съм се оправдавала с липса на време и с “не ми се занимава да си правя  фрешове и салатки, не ми се занимава да мия зарзавати, а после и частите на сокоизтисквачката”. Не всичко, но голяма част от нещата зависят пряко от нас и мисленето ни. Никой не е постигнал нищо с нападане на другите и отричане на хубавото - в случая доброто здраве. Успехите идват, когато човек гледа себе си и насочва усилията си в собственото си развитие, не в това да съди и напада другите. Колко напред се придвижихте с тази агресия?  Всеки има правото да участва в каквито теми реши. Бизи ви обяснява нещо, вие се правите умишлено на луди, защото реално не можете да приемете, че визуално не изглеждате добре. Полагате необходимите усилия и постигате промяната. С принизяването на външността и всичко друго положително в живота не се постига нищо. Оставате си на същото ниво, т.е падате по-ниско, защото вече тази лична неудовлетвореност поражда последствия. Животът не спира с раждането на детето и е супер хубаво, че грижите за малко дете са нещо трудно, за да ни отсеят и да се види кой ще се оправдава и кой може да се бори и да успява. Не само относно доброто отглеждане на детето, а и на други фронтове, разбира се. Познавам две жени с по 4 деца, същите са - нито кореми, нито целулити, нищо. Слаби, стегнати, красиви жени. С едно дете да ходите навън като извънземни си е чиста немърливост. Говоря за здравите хора, то тук, като на пеленаче трябва да се обяснява всичко. А който е болен - да се лекува в крайна сметка, да си открива проблемите и да ги решава.

Хубаво, но защо смяташ, че и другите трябва да правят същото? Особено ако не искат и не им се налага...

Нали целим добро здраве, а не някакви идеали за красота, които не всички споделят.  Не може всички да се стремим да изглеждаме еднакви като някакви неестествени кукли.
И точно на хора, които са окей с външността си ти и Бизи идвате да се давате за пример,  защо?

# 499
Нямам нищо против всеки да си носи с достойнство излишните килограми. Но тук да убеждава колко добре се чувства здравословно, хайде няма нужда.

# 500
100кг може да си и да е здравословно, само ако си мъж над 190 см и с мускули.

# 501
Янтра, единият ми син е в Спортен университет. Позволи ми и на мен да имам идея от спорт, кг, натоварвания и т.н.

# 502
  • Пловдив
100кг може да си и да е здравословно, само ако си мъж над 190 см и с мускули.
187 см. Казах леко над идеалното.

Моите са повече, спрямо ръста ми.
Нямам нищо против всеки да си носи с достойнство излишните килограми. Но тук да убеждава колко добре се чувства здравословно, хайде няма нужда.
До тук само за външност, самооценка спрямо външността се говори, никъде не се споменава за здравословно.

# 503
Таблицата с нормално тегло доста варира, особено с покачване на възрастта. Така че здравословно тегло дава доста голям диапазон, преди да почнеш да се притесняваш.

Въпросът е че здравословното тегло не отговаря на идеалната инфлуенсърска визия и оттам се почват изискванията и съветите, които на мен да ми смешни, но една млада майка може и да се психират, особено ако са обвързани и с опасения  да се харесва на мъжа си...

# 504
100 кг са наднормено тегло с 10 кг за този ръст. Сега ти се струват ОК. Но за млад човек са всъщност много.

И не се заяждам. Единият ми син е в топ форма, активен спортист. Малкият има излишни кг. които мен лично ме тревожат и няма как да се успокоявам, че нали спортува - какво толкова!

# 505
  • София
Вадете тежката артилерия - любовниците.

# 506
Само ако боядисвате косата!

# 507
  • София
Между другото, аз имам приятелки, които по време на бременността бяха толкова слабички, че по-слаби от преди бременността, само коремите им стърчаха. Трябва ли сега да кажа, че да качиш 25 килограма е пълна немарливост и явно някои хора изобщо не се поддържат по време на бременността? Отпуснали са се, отдали са се на мързел и вместо да бъдат мотивирани и с правилната нагласа, са заприличали на нищо, защото видно може и да си супер слаб, след като аз имам такива примери?

# 508
  • София
Е тук с любовниците изпаднах от борбата за по-по-най. Мързелива съм и за двама мъже нерви нямам. Може би ми липсва нужната мотивация? Познавам две жени, които успешно се справят и с мъжете си, и с любовниците си.

# 509
Не, точно при бременност и най-слабата жена може да стане 100+ кг. После обаче след 2-3 години ако пак е 100+, вече е неин избор.

Общи условия

Активация на акаунт