АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 766
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Помня го този случай, но почти веднага разбраха кой е.

# 106
Да, защото той веднага си призна и отведе полицията до уликите. После се отрече и го оправдаха и след над 15 години чак го осъдиха.

https://www.dnes.bg/crime/2013/05/28/18-g-reshetki-za-zversko-ub … eha-i-brat.189220

# 107
Здравейте.Изгледах първия епизод и ми хареса,криминалетата са ми слабост.Допада ми играта на актьорите,повечето са ми непознати.За мен Крис не е убиеца,прекалено е "очевидно",по скоро е искал да е близо до професора за да разбере защо не е успял да разгадае истинския убиец.Може и нещо да е видял и от шока да е забравил,според мен освен серийния убиец дето се очаква да се появи,лека полека ще се разреши и убийството на родителите му.
Кучето е Чадда,има няколко публикации във фейса,това си е името и без да е сменяно за сериала.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 19:37 от Лещичка 💙💚

# 108
Аз започнах да го следя тук: https://telekabeltv.bg/category/%d1%81%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b0%d … 0%bb%d1%84%d0%b0/ първата серия ми хареса доста, сега ще видим какво ще стане във втори епизод

# 109
# 110
Чак снощи успях да изгледам първи епизод, но и аз да се присъединя към харесалите го.
Наистина, Вълдобрев заковава ролята, много добре играе.
Младите лица са интересни.

Въобще не ми е хрумвало, че Крис може да е убиецът. Твърде клиширано и очевидно. Надявам се друг да излезе, че иначе ще е много предсказуемо.

И някой не е доразбрал снощния случай, ми се струва. Убиецът на адвоката наистина се оказа клиентът му, не родителите на убития.

Ще изгледам отново епизода, да не пропусна някоя тънкост или подробност. В тези сериали А си изпуснал нещо, А си загубил нишката.

# 111
И на мен много ми хареса първата серия на филма.
Ще я изгледам отново, защото музиката, която върви като фон почти през цялото време заглушава някои от репликите на актьорите. Може това да е последна мода в заснемането на сериали, но мен ме дразни.
Абсолютно съм съгласна, че "В тези сериали А си изпуснал нещо, А си загубил нишката".

# 112
  • Sofia, Bulgaria
И аз се присъединявам към харесалите сериали. Ще се гледа определено. Ролята на Стефан Вълодобрев сякаш е писана за него. Харесвам и новите лица - време беше за глътка свеж въздух от едни и същи физионимии.
Не става за фон обаче - трябва да се гледа внимателно. Аз само шътках на децата и превъртах назад, защото все имах чувството, че изпускам някоя нишка.

# 113
И аз няколко пъти връщах Grinning
Но няма как да са фон криминалните сериали. Там си трябва следене на сюжета.

# 114
Нищо не връщам. Българските сериали са елементарни и нямат логики, тайни, уловки, като западните добри. Направени са и за широка публика от всякаква възраст и не крият нищо.
Тук пишат врели и кипели в следенето на сериали хора. с висок интелект и често в темите има невероятни предположения, идеи и развитие, за което сценаристите трябва да им платят хонорар.
В “Дяволското гърло” се разкри тук убиецът във втори епизод.

# 115
  • Mediterraneo
Денси, що тъй със сопата? Учат се хората, задобряват постепенно. На светлинни години са от други екипи, правещи сериали, но се правят опити. Аз одобрявам и се смятам за опитно зайче. Но не давам голям шанс, 2-3 епизода, ако не ме хванат, дотам съм.

# 116
Да така е, опитват се, учат се, но става бавно и губят доста зрители, които се отчайват да чакат.
Този започва много добре, да видим.

# 117
След подигравката Клетката,на която изгледах три епизода за фон,този ми се вижда голяма надежда и доста по увлекателен.Ще го гледам на запис утре или в понеделник,Вина го чакам с нетърпение 😊.

# 118
  • Дубай
Вчера изгледах на запис, хареса ми началото... Доколкото разбрах, следователят , тоест този в ролята на Стефан Вълдобрев не е разкрил убийството на родителите на Крис, нали така. Не ми стана ясно последна сцена реална, или сънуваше...

# 119
Сън беше,един вид се обвинява сам че е "убиец",като не е успял да разкрие истинския.Иначе така ги е намерил прегърнати и набити на сабя/рапира?Не съм много наясно как се казва точно оръжието,само дръжката му се виждаше.

Общи условия

Активация на акаунт