АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 769
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Сън беше сцената на местопрестъплението, където той ги вижда убити.
Но май И.В. пита за момента, в който Вълдобрев влезе в някаква стая, където бяха накачени всякакви снимки и данни относно убийството. Това не беше сън.

Аз днес ще си пусна отново епизода да го изгледам.

# 121
Не съм разбрала явно въпроса.Стаята си беше истинска да,нали казаха че е психясал дето не е успял да разкрие убийството и е излязъл от системата за осем години,но явно стаята в къщата му седи.Аз нямам възможност пак да го изгледам преди втория.

# 122
  • Дубай
Благодаря за разясненията!
Прочетох конспирации, че е възможно да е Крис убиецът, който ще навлезе в сериала. Аз не смятам така макар, че на моменти погледът му беше странен. Според мен, момчето следва криминалистика именно, за да разкрие убийството на родителите си.

# 123
За мен Крис е изключително очевиден убиец, за да е той. Дано наистина не се окаже той, че ще е много разочароващо.

# 124
Точно,отделно че тогава е бил на 17.Ако следваме "правилото" убиеца да го видим в първи епизод,аз бих "заложила" на генерала,бащата на несериозното връзкарче Филип.Изглеждаше ми властен и имащ какво да крие,мисля в ловна кола качваше някакви неща.

# 125
Става интересно

# 126
Знаех си, че е свързано с шума на прахосмукачката.

# 127
Много силни сцени на Рая в този епизод!

# 128
Неееееееееееееееееееееееее…. Не и кучето Sad((

# 129
И аз полудявам, когато се посегне на кучето.
Тепърва ще разбираме за Девата и Малката Дева - баща и син, доколкото разбрах.

# 130
  • София
Еее, какъв гаден край. Защо кучето? :/

Рая беше страхотна. Много и симпатизирам.

Мина какво сега? Секс и беж, обикаля гаджета в секс сайт. Какво търси? Не ми харесва това. Не го очаквах.
Всички в тази група са яко травмирани, не знам как биха минали нормален тест за толкова престижна и отговорна работа.

Хареса ми и този епизод, въпреки че сериалът е камерен, нискобюджетен. Просто историите засега са ми интересни и държат ниво. Добре са написани. А и е нещо ново за наша продукция като идея.
Ще е добре обаче ако е само един сезон, добре написан и разказан и всичко да си дойде по местата, не да се разтеглят излишно локуми.

# 131
  • Бургас
Пак ще си го пусна да го гледам,че домочадието ме разсейваше по време на филма.
Но ме е жал за кучето... 😭

# 132
Е това е гавра със зрителите, честно ви казвам!
От Коледа до средата на февруари -  2 месеца нямаше нищо за гледане, само Хамерикански стари екшъни.
И сега 2 хубави български сериала по едно и също време?!?
Аз си гледах "Вина", признавам, защото е много добър, но и " Алфа" ме грабна...
Нямам време да гледам на запис...
Сега, по изключение, че утре е почивен ден ще си пусна Алфа.

Ноо, трябва разпространителите да помислят по въпроса.
Мнението ми не е за тук, Знам!
Но да си кажа болката 😚

И да попитам: има ли качен вече 2-ри епизод на Алфа?
Благодаря предварително!
После ще чета коментарите назад за да ми е интересно 😀

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 01:20 от MoSt new

# 133
Е това е гавра със зрителите, честно ви казвам!
От Коледа до средата на февруари -  2 месеца нямаше нищо за гледане, само Хамерикански стари екшъни.
И сега 2 хубави български сериала по едно и също време?!?
Аз си гледах "Вина", признавам, защото е много добър, но и " Алфа" ме грабна...
Нямам време да гледам на запис...
Сега, по изключение, че утре е почивен ден ще си пусна Алфа.

Ноо, трябва разпространителите да помислят по въпроса.
Мнението ми не е за тук, Знам!
Но да си кажа болката 😚

И да попитам: има ли качен вече 2-ри епизод на Алфа?
Благодаря предварително!
После ще чета коментарите назад за да ми е интересно 😀

Вече е качен в БТВ плюс. Аз утре ще изгледам Вина.

# 134
Това с Рая и осиновителката й накрая, малко ме обърка и рязклати теорията ми. Допреди това се развиваше супер, като по учебник. Но това накрая определено противоречи на предположенията ми. От друга страна, това с Лео ме хвърли в размисли за него и има доводи за това. И една друга теория ми кацна, ама няма да я пиша, че тука някакви "сценаристи" започнаха да ни хокат колко сме били боси. Сигурно са доста сериозни писатели и са изяли с парцалите всичко на Сид Филд. Някакви абсолютни ПРО-та. 🥱 Чак в мен се породи неудобство, че пиша тук 😌

Общи условия

Активация на акаунт