АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 809
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
сериала се излъчва в неделя

# 376
  • Mediterraneo
Мега тъпа сцена в дискотеката. Развали ми вкуса от целия епизод.

# 377
Като размишлявам, има, нещо сбъркано в тройното приятелстяо, макар че в живота понякога се среща. Та не знам дали не може оттам да излезе психопат... Лео - малко повърхностно би било да се разделя с любовницата, когато се притесни от заплахата на Жана. От друга страна, може да натопи жена си. Жана пък методично би могла да съсипва  и двамата мъже, но пак не ми се връзва това, че оставя нещата без контрол. Ако е тя психопата, значи и пука само за едно, за Ръсин, а останалите са просто фигурки върху дъската, включително и Лео. Има малка логика да е тя, но не ми харесва толкова лесно да е откриването. В клиничните случаи подсказките са, за да можем да следим развитието на героите. В истинската загадка обаче трябва да е неясно и напрегнато до края...

# 378
Аз не вярвам на това приятелство между тримата. Малко е странно.

# 379
  • Другата България
Тази седмица не го виждам в програмата нито на бтв, нито на бтв екшън.
Има го.
По Екшън, от 21:00 часа. Епизод 5.

Къде гледаш? Аз на сайта на Бтв. Там по екшън пише, че ще дават К-911 от 20:00 ч., а по Бтв - Час пик 2
Скрит текст:

Тв Програма гледам.

# 380
  • España
Жана не би посегнала на кучето в никакъв случай !

# 381
Аз не вярвам на това приятелство между тримата. Малко е странно.

Ами да приемем, че е Жана. В миналото го р сринала, като го е оставила с неразрешен случай и той се побърква, репутацията му куца. Тя е доволна от постигнатото. Не знам преди или след това е раздялата им, но той дава вид да не е съборен от нея. Може би тук остава да къкри чувството у психопата, ако е тя, макар че бих разсъждавала в посока че нейната 'травма' е от неговата отдаденост на работата, конкуренция помежду им и желание да излезе отгоре своеобразен победител. Но всъщност проблемът да е това, че я е поставял на второ място. Лео пък не и е интересен, а само средство да развива драмата, каквато не се вижда. След толкова години, Ръсин има пак възможност да се реабилитира и о, изненада - той взема в групата си детето на жертвите на първата лична вендета. Сега има огромен шанс Ръсин да се зарови пак в случая и тя не може да бездейства. Удобен за нея е подкастът на Лео, след който ще изглежда, че Девата му отмъщава... Ако всичко това е близо до истината, аз съм разочарована.... Но в героинята на Жана има нещо зловещо...

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 16:00 от Mama2288

# 382
  • España
Освен това , на убиеца  явно му се отдава рисуването !

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 16:28 от Воден пъпеш

# 383
Някак си не ми се връзва да е тя. Не би убила кучето или би? Не се развълнува когато ѝ казаха, че е убито. И как се е добрала до Ангел?
Ясно е, че не е старата Дева, но синът му пък е доста странен.

Очевидно е, че някой принуди Ръсин да възобнови случая, но защо сега?

# 384
Явно психопатът ловко използва всички замесени, за да създава обърканост и многопосочност във вариантите. Покрай връщането на Ръсин, хора на Девата се включват да го следят. Жана би могла да навързва сюжети, които трудно биха стигнали до самата нея. Освен това, жените серийни убийци са доста по-малко от мъжете и на мен ми се струва, че е почти невъзможно да действат изцяло сами. Възможно е една много умна жена да използва хора и обстоятелства, за да бъде свършена част от нелеката работа може би и без партньор, само с използване. Също така, много зачестиха убийствата и изглежда доста трудно за един човек да ги извършва сам и хладнокръвно... Но ако е създала работа и грижи на тези около себе си, защо не. Любопитно ми е какво алиби би имала Жана, тя е все сама...

# 385
Но в героинята на Жана има нещо зловещо...
"Аз щях да направя същото, но нямаше да чакам толкова дълго. И никой нямаше да разбере, че съм била аз."
Беше си съвсем убедително предупреждение. Определено е и странна, и умна и много опасна, но не ми се вярва все още, че има нещо общо със серийния убиец - психопат.

Случайно се загледах в този сериал и ми допадна макар и да е доста разхвърляно между много случаи на бързи обороти засега ми харесва. Мария си се вписва добре в тази роля според мен, както и всички останали.

# 386
Мария Силвестър си има едно такова излъчване и поглед, които я правят подходяща за злодей. Приятелството между тримата и на мен ми е странно. Много странно че и тя знае за изневерите на мъжа си, ама някак си си трае дори и пред Макс. Ще съм сравнително доволна ако в края се окаже тя, като на наш крими сериал няма да е лоша развръзка. Аз като цяло високи очаквания нямам, затова все съм доволна.
Сцената в бара и на мен снощи ми беше нелепа. Претупана абсолютно. И тая Каролева като цяло ми е единствената антипатична актриса в целия сериал.

# 387
Каролева и на мен не ми е приятна за гледане.
Май досега от четиримата с разследването на случаи най-добре се справя Мина. Тя ми е най-интересният типаж от младите. Сцената с Беса ме Мучо беше много закърпена обаче. Да не вземем все пак да забравим, че Вълдобрев пее.

# 388
Промото за следващия епизод.
Наркодилъра от дискотеката е човек на Девата разбира се,кой голям мафиот се занимава с такива кокошкарски номера?Или той ще предложи работата,която и обеща шефа?Нали уж в университета я уреди Ръсин.
https://www.facebook.com/share/v/Hm7t1W9bw5igmZJk/

# 389
Аз все повече съм убедена, че убиецът не е Девата, нито синът му.
Твърде натрапчиво ги навират в историята, което за мен ги прави прекалено очевидни.
Освен това, те са си мафиоти. А стилът на убийствата (с тази символика) никак не е присъщ на тези среди.

Лео ми е неясен. Хем показват супер приятелски отношения с Ръсин, хем самият той ми е малко потайнствен, сякаш има нещо около него...

И Крис не ми е много ясен. Не мога да се отърся от усещането, че също крие нещо.

Не ми допадна сцената с Рая в бара. Пресилено и неестествено ми дойде. Тя реагира, сякаш от небето пада и хич хабер няма какво се случва по такива места. Че и към физическа саморазправа отиде.

Общи условия

Активация на акаунт