АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 799
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Мисля, че Лео беше там само при представянето на случая.

# 406
И каква беше причината Лео да се представи разпознаваем на видео обвиняващо топ мафиот в престъпления? Това беше толкова аматьорско изпълнение. Можеше да носи маска, променен глас и т.н.

# 407
На мен тази сцена дори не ми изглеждаше реална. Някак като в сън беше.

# 408
И каква беше причината Лео да се представи разпознаваем на видео обвиняващо топ мафиот в престъпления? Това беше толкова аматьорско изпълнение. Можеше да носи маска, променен глас и т.н.

Не мисля, че хората на Девата са убили любовницата му. Та те също търсят убиеца, както и по време на делото. Нямат нищо общо, въпреки предаването, мисля аз. Не се прави така. Самият Лео ми е твърде наивен, за да е той.

# 409
Тя сцената с Рая идеше да докаже и подскаже решението със онзи случай в гората. Че в състояние на силен афект, може да ти дойде такава енергия, че да пребиеш даже човек два пъти колкото теб. Затова и Мина се сети каква е истината там, виждайки Рая да ступва наркодилъра.

Аз пък мисля, че следвайки тази специалност, а и не само затова, би трябвало знаят този ( почти всеизвестен) факт. Не на всеки и не всеки път ще се получи, но явлението е познато. Както също например има много случаи на летци, които овладяват критична ситуация в самолета, за която чисто технически им е нужно повече време от това, с което разполагат.

# 410
Вероятно им е било познато. Просто нямаше как да знаят от начало, че в конкретния случай се касае за това.

# 411
  • София
Интересен епизод. Хареса ми. Аз нямам проблеми с Екшъна, а и това е един от най-следените от мен канали. Доста сериали следя по него + ШЛ. Но ще е зле за сериала. Още по-малко хора ще го гледат. Жалко за което.

Хареса ми Мина в епизода. Много мистериозно момиче. Харесва ми. Актрисата се справя много добре. Единствено този безразборен секс не ми харесва, но явно така 'мори демоните в себе си'.
Съгласен съм, че сцената на с Рая в бара не се получи добре. И като сценарий и като изпълнение на Каролева. Но аз пък си я харесвам иначе. И четиримата младежи ми допадат.

Не вярвам и аз Девата да е замесен в убийствата. Прекалено лесен и удобен избор е.
Ще е готино ако се окаже Лео. А съвсем неочаквано за широката част от публиката ще бъде ако убиецът се окаже, Жана. Ако трябва да избирам между двамата по-скоро бих заложил на Лео, но Жана има по-психопатски поглед от него. Ама това си е до актрисата и излъчването също така.
Изключвам Ръсин и младежите. Не е и Девата. Та остават само четири варианта: Синът на Девата ; Лео ; Жана ; Генерала.
Степенувам ги така: 1) Лео ; 2) Жана ; 3) Синчето ; 4) Генералът
Естествено има и вариант все още да не си ни показали убиецът, но при толкова камерен състав и евтин бюджет го изключвам. Заложили си по-скоро на неочакван WTF финал. За което най-подходящо ще е ако се окаже, че е Жана, ама не знам, някак си не ми се вижда убедително...

# 412
  • Бургас
По Екшъна,рекламите май бяха по малко 🤔 или така ми се стори 🤔
Замислих се,че не наблягат много на Генерала. Поне за сега 🤔
Ако е Жана,ще е интересно 🤔

# 413
Аз ги превъртам,та мисля са все 6-7-8 минути на два пъти.
Генералът предупреждава нещо Филип другия епизод.
Жана е убила Габи,но не тя е според мен серийната.Хареса ми Филип как директно я пита:"От месеци ви изневерява и не сте знаели?"
Промото изглежда доста обещаващо,взеха да се заплитат нещата.
Не вярвам да е Ръсин или някой от екипа му.
Вчера попаднах на публикация на Рая,оказа се че две деца има и живее от години в Лондон.Не знам как са я избрали за ролята,но минава за студентка.

# 414
  • Бургас
Не съм гледала още промото.
Рая,верно изглежда много малка. Не знаех,че е с две деца 🤔

# 415
Според мен мотивът на убиеца на счетоводителите е отмъщение към Девата. Някой на когото е навредил покрай бизнес делата си. Иска да го топи като същевременно му отнема дясната ръка (главния счетоводител). Един вид Девата също е жертва в тези убийства. Много странно ми се струва, че не са разследвали още навремето такава линия.
Генералът най-много да се окаже приятно корумпиран от Девата.

# 416
И как обяснявате в този случай, че сегашния покоен вече счетоводител беше убеден, че Девата ще го убие защото е отказал да участва в престъпните схеми. Едва ли си е внушил само, че го очаква съдбата на предишния без нищо да му е направено. Видяхме беше с посинено лице от съветване.

# 417
  • Другата България
Провокация беше.
И е възможно той да стои зад убийството на Габи.
Но не е той човекът, когото Ръсин търси.

# 418
Здравейте, преди гледах епизодите на BTV plus , а сега качват ли ги на някакъв БТВ сайт?

# 419
И как обяснявате в този случай, че сегашния покоен вече счетоводител беше убеден, че Девата ще го убие защото е отказал да участва в престъпните схеми. Едва ли си е внушил само, че го очаква съдбата на предишния без нищо да му е направено. Видяхме беше с посинено лице от съветване.
Точно с внушение си го обяснявам. Той си дрънкаше с голяма убеденост, че Девата е убил и родителите на Крис. Със сигурност Девата би го очистил, ако му пречи на бизнеса, но не по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт