АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 806
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Тя сцената с Рая идеше да докаже и подскаже решението със онзи случай в гората. Че в състояние на силен афект, може да ти дойде такава енергия, че да пребиеш даже човек два пъти колкото теб. Затова и Мина се сети каква е истината там, виждайки Рая да ступва наркодилъра.

# 391
Същата аналогия направих аз когато Лео казваше "убиха я", а в разследвания случай обясняваха, че жената е получила един вид раздвоение.
Не ми тече гладко мисълта днес, дано ме разбрахте Joy

# 392
Разбрахме те,аз първо помислих че Жана са убили,после като видях че е любовницата някак се сетих за думите и и според мен тя я е убила.Генералът го нямаше в този епизод,явно замисля следващото убийство 🤣

# 393
Лео да е шизофреник?

# 394
Ох, аз не знам защо клоня натам Расин да ги прави тия неща. Не знам с какъв мотив. И текста на Беса ме, малко натам ме води.

# 395
За убийстовото на любовницата на Лео мога да заложа, че е ЖАНА. Много добре използва ситуацията около случая с Девата, излезлите материали, уж като отмъщение и сплашване........
А за другите убийства може да имаме друг убиец, някой на върха над Девата......

# 396
Защо ѝ е на нея да я убива след като Лео вече и без това беше скъсал с нея?

"Целувай ме, целувай ме много,
сякаш тази нощ
ще е последна.
Целувай ме, целувай ме много.
Страхувам се да те имам
и скоро след това да те загубя.
Целувай ме, целувай ме много
сякаш тази нощ
ще е последна.
Целувай ме, целувай ме много.
Страхувам се да те имам
и скоро след това да те загубя.
Искам да те чувствам близо
да се оглеждам в очите ти,
много близо до мен.
Мисля, че утре навярно
аз ще бъда далече,
много далече от теб
Целувай ме, целувай ме много...
сякаш тази нощ
ще е последна."  - превод на текста на Беса ме като плод за размисъл. Евентуално. Ако решим, че тази сцена не е била просто случайна.

# 397
Абсурдно ми е да е Ръсин.
Освен това, убийството на любовницата трябва да е станало по времето, когато той беше в бара.

Аз не разбрах дали Лео е намерил така убитата или това е станало в негово присъствие? И защо той въобще е бил при нея, нали скъсаха?

# 398
Под афект разграничава себе си от убийството, не че е шизофреник.

# 399
Именно. Какъв афект да е изпитвал Лео, че да се сравнява с жената от убийството?

# 400
След като Девата, заедно с гавазите си гледаше предаването на Лео, в което той изключително остро и даже безразсъдно изложи престъпленията му, аз веднага си помислих, че  ще го накажат по някакъв начин, затова мисля, че са убили любовницата му така, че да го натопят.

Ще видим дали Ръсин като иде при него ще извикат полиция.

# 401
Харесва ми това,че персонажите са многопластови и нищо не е само черно и бяло.Всеки има добри качества,но и доста скрити демони,които ни се разкриват поетапно.Може би Крис умишлено насъсква Ръсин срещу Девата за да поднови разследването,може да има и помщник от групата...Той ми е доста хлъзгав,а и вече видяхме ,че определено спестява истината.Защо Лео се беше върнал при любовницата ?Ако той не е убиец,значи някой го е натопил-може би Жана ? Готино филмче 😉

# 402
Именно. Какъв афект да е изпитвал Лео, че да се сравнява с жената от убийството?
Жената-убиец каза"тя го уби" , т.е. следствие на стреса от извършеното, получава вид раздвоение(не помня точното обяснение, което дадоха).
Лео убива Габи, но после получава същото раздвоение и казва "убиха я".

# 403
Ако приемем, че Алфата е Лео, възможно е Габи да е видяла нещо, което го уличава. В заплахите ѝ сякаш имаше някакво изречение от рода на : "Ще ѝ кажа какви ги вършиш тук." Като може да не е било нещо различно от секс, но знае ли се...

# 404
  • Бургас
🤔Губи ми се,но Ръсин коментира ли с Лео,този случай с жената която викаше ,,тя го уби,,?

Общи условия

Активация на акаунт