АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 793
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
  • España
момичета и момчета, дайте да се стегнем. кой от всички персонажи досега има качества на добър художник? аз нито един не забелязах.
То и аз го предложих това преди няколко страници , но увисна някак …. Може би , защото не са ни показали все още “талантите” на героите …. Ще стане доста лесно 😉.
Ако “Алфа” пък е платил на някой да рисува графитите , как се е свързал с него ?
Има някаква връзка със “сърцА” … не толкова в анатомичния , колкото в емоционалния смисъл . Наранено сърце ….промушено със стрела ….

Малко коментар за публикувания горе скрийншот от Мама2288 : Значииииии….най-мразя , когато разни “говорители” се изказват от името на всички !!!! “Зрителите” , видиш ли …..е , аз също  съм зрител , но на мен ми харесва сериалът. Точка !

# 436
В началото на епизодите, след Чада с червения "Х", има и мъж, който държи за ръка малко дете и на двамата сърцата са червени. Кои ли са?

# 437
Филип и баща му може би?

# 438
  • España
Аз докато зацепя за кой Филип става думаааа….🤪
Този тв-сезон “Филип до Филипа , мила моя майно льо…”

# 439
  • Разпиляна във въображението
Сърцата ги свързвам само с това, че първото убийство е на обичащи се родители. Просто подсетка за случая.

# 440
Ох, не съм внимавала кой рисува... Налага се ново гледане, а съм гледала по 2 пъти.

Аз мисля, че има някакъв конфликт някъде, някой е неудобен. Найо Тицин ли е това, нямам представа от тези среди. Реално за гледаемостта и конкуренцията няма значение на кой канал ще го преместят, след като от гръба на Демона, сега е на Вина. Явно Демоните са някакви влюбени в продукта си надувки.

# 441
  • Разпиляна във въображението
Не е дадено кой рисува.

# 442
Няма как да гадаем по рисуване, защото до сега не са давали нищо в тази насока за никой от героите. Пък и ще е очеизбождащ спойлер, надали ще се издънят така.

# 443
# 444
Не знам защо, но си мисля че може да е Крис.
Травмиран от убийствата на родителите си, се чувства виновен , че не е присъствал и не ги е спасил. Това, че Ръсин не е открил убиеца го е наранило и се е фиксирал в него. Влиза му в екипа и в същото време започват провокациите, иска да го накара да се върне към случая и да открие убийците на родителите му. Убива и настоящия счетоводител, за да провокира Ръсин.
Лео пък се навира между шамарите и също го отнася. А може би и това с Лео е случайно и просто Жана си отмъщава…
Не знам, ама се въртя около Крис иили Жана.

# 445
Аз докато зацепя за кой Филип става думаааа….🤪
Този тв-сезон “Филип до Филипа , мила моя майно льо…”

А аз когато чуя Ръсин и се сещам за оня пишман дансаджия... Simple Smile

# 446
  • Ню Йорк
Не знам защо, но си мисля че може да е Крис.
Травмиран от убийствата на родителите си, се чувства виновен , че не е присъствал и не ги е спасил. Това, че Ръсин не е открил убиеца го е наранило и се е фиксирал в него. Влиза му в екипа и в същото време започват провокациите, иска да го накара да се върне към случая и да открие убийците на родителите му. Убива и настоящия счетоводител, за да провокира Ръсин.
Лео пък се навира между шамарите и също го отнася. А може би и това с Лео е случайно и просто Жана си отмъщава…
Не знам, ама се въртя около Крис иили Жана.

Възможно е Жана просто да се възползва от ситуацията, за да се отърве от любовницата.

За мен като цяло е малко странна тройката Жана-Лео-Ръсин. Във френски филм бих разбрала, ама за нашите ширини не е особено характерно Wink

# 447
Мда, и Лео е съмнителен.

# 448
  • София
Ау, Мина дали ще снася инфо за Делвата? Дано не, ще се разочаровам много от нея.
И как само им каза на мафиотите къде се дънят, хах. Много е умна, но и доста опасна...

Сега разглеждат убийството на Габриела. Много ще се разсмърди работата.

# 449
И генералчето си е пуснал къртица при Ръсин...

Общи условия

Активация на акаунт