АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 077
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Рая не му повярва, да.
Сигурен, че Девата е убил родителите му, вманиачен даже и ето какво направи. Стана убиец, за да го натопи.

# 646
Нещо не ми харесва как извъртяха нещата.

# 647
  • Разпиляна във въображението
Хах, правилно го подозирахме, когато не се обади на Ръсин заради Ангел.

# 648
Много добрееееееее

# 649
Егати и сбърканяка излезе!Още на лекцията в началото не го харесах,и когато говореха за психопат,фокусираха върху него!
Сега ще ги подкара всички наред,освен ако Мина не разкаже.Друг е въпросът дали ще й повярват!

# 650
Знаех си 😀 въпреки че не го подозирах за убийството на кучето и любовница.

# 651
Той и на Рая и на Мина каза.
Обаче я ми помогнете за следното. От къде Крис знаеше, че Габриела е любовница на Лео?

# 652
Едва сега започва сериала! Много ми харесва

# 653
Много яко! Сега вече всичко се обърка!

# 654
Ами стана доста психарско, признавам. Харесва ми!
Според мен Ковачев има пръст в убийството на родителите на Крис по някаква линия. Крис се вманиачи, че е Девата понеже баща му е работил за него. И се почна сеч, за да го обвинят него.

# 655
От предният епизод когато Крис накара Мина да вземе ДНК на Девата, начина по който я галеше по бузата не беше любовно нежно, а да те побият тръпки нежно и начина по който й говореше - бррр. И се чудех актьора ли не го е изиграл добре, а то си е било точно в десетката. И сега става ясно, че  е убиецът, явно се е чалнал след убийството на родителите си или поначало си е бил чалнат.
Въпросът е какво ще направи Мина с тази информация. От даденото досега за нея ме съмнява да каже веднага, докато не стане напечено и не им запари здравата.   А и се чудя дали в опитите си да си довърши психопатския план Крис няма да погне и Филип, заради баща му, а покрай него Рая и Мина, макар те да са невинни.

# 656
Извади супер психарски поглед Крис Trollface Хареса ми развоят. Кой епизод беше днес? А колко остават?

# 657
Ето защо е изместен по екшън, а не заради рейтинг.

# 658
Значи напълно правилно бях предположил, че е някой който убива наред всеки който може да се използва за натопяване на Девата. Не се сетих само, че Крис е най-подходящия за такъв макар и той да преповтори убедено тази идея изказана от Жана. Обаче той е започнал да го прави много преди да го предложи.

# 659
  • Другата България
Разбира се, че заради рейтинг е изместен, развоя на събитията няма нищо общо с това по кой канал се излъчва.
В “Дяволското гърло“ има далеч по-брутални сцени, а си върви по НОВА.

Аз се радвам, че се оказах права за това, че Лео и Жана нямат нищо общо с убийството на Габриела.
Само че подозирах Ръсин по едно време, тук сгреших.

Общи условия

Активация на акаунт