АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 067
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Готин развой, радвам се, че няма до последно да се чудим кой е убиецът, а ще гледаме развитието на мазалото от първия ред и опитите на останалите да го спрат.
Актьорът играещ Крис изигра страхотно момента с Мина и в следващия момент с физиономия на агънце пред Рая.

# 661
  • Другата България
Крис какъв запис изтри от телефона на Призрака?
Себе си ли, тоест - той рисува и графитите?

Този в автосервиза пак ли той го уби?
Нещо не мога да вържа всичко.....

# 662
  • Разпиляна във въображението
Ами стана доста психарско, признавам. Харесва ми!
Според мен Ковачев има пръст в убийството на родителите на Крис по някаква линия. Крис се вманиачи, че е Девата понеже баща му е работил за него. И се почна сеч, за да го обвинят него.

Ковачев няма пръст в убийството на родителите. Крис не знаеше, че е покривал Девата в работата му. Затова и отгоре написа "Чадър". От трейлъра май Филип дебне някой с пушка. Възможно е Ковачев да е следващият убит.

# 663

Този от автосервиза е убит от Малката Дева. Всички други от Крис

# 664
Себе си изтри, да. Той рисува графитите.

# 665
  • Другата България

Този от автосервиза е убит от Малката Дева. Всички други от Крис
Тоест, малката Дева уби този от автосервиза /името забравих/, за да натопи Ръсин, защото е с неговия пистолет? И това няма общо с Крис, чиито мотиви са да намери убийците на родителите си.
Благодаря.

# 666
Още повече ме хваща яд на БТВ, че изместиха сериала!!! Трябва повече хора да го видят

# 667
Да, Крис, е психопата и стои зад графитите. Сега историята има смисъл. Не че е готин развоя, но...

Да, наистина изненадващо и все пак не напълно.

# 668
Неочакван развой за мен. Става все по-интересно.

# 669
Крис изтри Призрака от телефона.

# 670
Аз мисля, че изтри себе си, как рисува графита, от телефона на призрака.

# 671
Той и на Рая и на Мина каза.
Обаче я ми помогнете за следното. От къде Крис знаеше, че Габриела е любовница на Лео?

Може би ги е следил поне малко? Какъв личен живот имаше Крис? На мен в началото ми беше много подозрителен. Но наистина играе добре психопата.
За всички стандартно си е нормален. Важно послание за зрителите, макар че не съм сигурна как ще помогне...

# 672
По-лошото е, че Крис призна и на Мина, а нейната снимка беше също под килима съвсем близо до него когато сякаш той зачерта още някого без да е ясно кого. Дали Мина няма да е следващата като помагаща на Девата и вече знаеща истината. Трябва да огледам отново кои други бяха на снимките под килима.

# 673
Чакам да качат епизода в БТВ + и да видя кои хора бяха на снимките под килима му! От едната страна бяха Ръсините хора от другата Девовите хора

# 674
  • Дубай
Крис ли е убиеца, е, не очаквах въпреки, че ми се стори странен в началото... И теорията е ми, че е за да хване убийците на родителите си, но защо убива и невинни хорa...

Общи условия

Активация на акаунт