АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 064
  • 763
  •   1
Отговори
# 675

Това са снимките

# 676
Защо избива невинни?

# 677
Пак върнах. Крис изтри себе си от телефона на Призрака, защото го е снимал и е знаел кой е Алфа.

# 678
Скрит текст:
Интересно съпоставиха как Макс смята случая за приключен и си събира снимките и документите, а Крис тепърва отваря неговите за да очертае кой/кои са следващите.

# 679
Има 3 зачеркнати от страната на Девата. Следващия ще е от страната на Ръсин

# 680
  • Дубай
Има много от страна на девата, следваща  да не е Мина.

# 681
Мисля, че ще посегне на Ръсин в даден момент.

# 682
Има много от страна на девата, следваща  да не е Мина.
Не вярвам! Самонадеян е… нарочно й каза! Никой няма да й повярва

# 683
Мале леле, прави сте донякъде възможно и очаквано, но мен ми дойде по-скоро изненадващо и леко психарско. Сега обаче се чудя, когато започнаха убийствата нали се коментираше тук възможно ли е да е Крис. Та по време на едното убийство ли беше /не помня Габи или счетоводителя/ срещата им с Мина, което минаваше за алиби? Или ще се окаже, че е заблуда, понеже нямаме картина от цялата нощ все пак.

# 684
Стори ми се, че зачеркна снимката на Мина или тази на баща й, която е под нейната.

# 685
Ковачев също става една от главните му цели

# 686
Голама изненада ми беше на мен за Крис . Обаче, ако целта му е била девата, защо каза, че има още работа.

# 687
Голама изненада ми беше на мен за Крис . Обаче, ако целта му е била девата, защо каза, че има още работа.
Със сигурност обвинява и Ръсин.. вече и Ковачев! Ще им отмъщава… може би ще погне и малката Дева

# 688
  • Габрово
Още повече ме хваща яд на БТВ, че изместиха сериала!!! Трябва повече хора да го видят
А къде го гледахме ,по Бтв не го намирам?

# 689
Защото очевидно знае, че не е само Девата. Сега разбра и кой е потулил случая за да се спре разследването навремето. Генерала определено ще е един от следващите. Знае, че Макс е направил каквото е могъл и е бил спрян не по негова воля. Според мен Макс не е виновен през призмата на Крис. Този който зачерта е най-вероятно Генерала, но и Мина беше до неговата снимка.

Общи условия

Активация на акаунт