АЛФА - новият сериал по БТВ

• 41 799
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
Според мен Лео ще използва танцьорката, за да изкопчи от нея някакво инфо.

# 166
И аз смятам,че се е вживял в ролята просто.За измъкване на инфо понякога си трябват жертви.Simple Smile

# 167
Да, това е другият вариант, който ми хрумна за Лео и мацката.
Въпреки, че твърде се беше вживял, май Grinning

# 168
Възможно е,нали разследва за Девите.Тази може да е нечия любовница.Интересен е сериала,има вкаран умисъл и като са по малко героите лесно се следят историите им.

# 169
Жалко, че не се гледа като Вина или Есента на демона… много стойностен сериал и дано получи заслуженото внимание

# 170
Гледа се сериала. Това, че тук не се коментира от всички, които го гледат е друго.

# 171
На мен "химията" между Макс и Лео много ми харесва, много ме развеселяват и им вярвам, че са добри приятели. И в тази малко луда тройка с Жана, Мария Силвестър добре се вписва, може би понеже не съм я гледала толкова често...от младите много ми е интересен Крис, а образът на Мина го докарват малко ала Лисбет Саландър, и добре се получава. Историята на Рая ми дойде малко ту мач, и истинските й родители, и осиновителите бяха двете крайности. В началото Филип ме дразнеше, което означава, че добре му се получава на актьора да се лигави така правдоподобно...за криминалния случай, аз все пак не схванах мотивацията да убива колежки- чистачки на майка му- само заради шума от прахосмукачката?! Иначе и вторият епизод надгражда, надявам се, убиецът да е някой, когото още не са показали....и да, определено повече ми хареса от първия "дяволски" епизод....искам Алфа поне 2 дни в седмицата, могат спокойно да им сменят местата с Ергенът.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
Може ли някъде онлайн да се гледа. Оказа се,че точно и само него не мога да върна. Хитреци

# 173
Предполагам в btv plus.

# 174
  • Дубай
Има потребител в плей тубе, който качва сериите без реклами. И качеството е добро.
https://playtube.tv/watch/%D0%B0%D0%BB%D1%84%D0%B0-%D1%81%D0%B5% … 2xKRGaXsoZCS.html

# 175
Да, там го намерих. БТВ не тръгна на телевизора. Благодаря ви

# 176
  • Срещу планината:)
..... аз все пак не схванах мотивацията да убива колежки- чистачки на майка му- само заради шума от прахосмукачката?! ..Stuck Out Tongue Winking Eye

Защото чрез шума на прахосмукачката, майка му е прикривала боя, който му е нанасяла.

# 177
Да, това разбрах, и че не успял да я убие нея, понеже е починала, но колежките й каква връзка имат с боя от майка му? Малко не ми е много убедително, особено понеже наблегнаха на мотивацията, но нищо, нека да видим по- нататък...Blush

# 178
Ами един вид убивайки тях си е представял,че убива нея и му е носило удоволствие.Все пак е убиец,не мисли логично и не търси смисъл,те имат друго мислене за нормално,искат да си "облекчат" болката.

# 179
  • Разпиляна във въображението
Харесвам и четиримата млади, но повече Филип Simple Smile Не мисля, че баща му е замесен в убийството.

Общи условия

Активация на акаунт